permise de pescuit pentru 2007

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 27 Ian 2007, 21:04

man m-ai rupt! :D ce hotarit esti!

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 27 Ian 2007, 21:19

jonah scrie:man m-ai rupt! :D ce hotarit esti!
Nu de alta, da nu'i suport. :oops:

traian
utilizator nou
utilizator nou

Taxa permis de pescuit 2007

Mesaj de traian » 19 Feb 2007, 22:13

M-am dus astazi sa-mi platesc cotizatia pe 2007 si am avut surpriza sa aflu ca permisul de ses si munte in judetul Cluj ma costa 200 de lei noi (deci 2.000.000 de lei vechi). Mai exista in toata tara asta romaneasca o asemenea taxa? Dupa ce o platesti, afli ca nu poti pescui cu permisul vizat in Cluj in nici unul din judetele limitrofe; asta fiindca asociatia de aici nu stie sa intretina reletii de prietenie cu nici o alta asociatie. Ar fi interesant de aflat care sunt cotizatiile cerute in celelalte judete ale tarii. Si sa ne organizam intr-un fel pentru a mai impune si noi niste reguli. De ce conducerile asociatiilor sa beneficieze de sumele adunate si sa nu fie obligate sa si populeze apele arondate. Astept reactiile celorlalti pescari Cluj si din tara. Traian

luci_t
veteran
veteran

Re: Taxa permis de pescuit 2007

Mesaj de luci_t » 19 Feb 2007, 22:22

in arad taxa de pescuit la ajvps este de 80,00 lei (800.000 lei vechi). Permisul de pescuit vizat de ajvps este valabil in TOATE apele de ses din tara. Sigur nu e specificata nici o restrictie de genul "numai in judetul arad" sau "valabil in alte judete numai cu vigneta" sau altceva care sa-mi limiteze dreptul de a pescuiin alte judete
La o alta asociatie de pescuit am auzit ca ar fi 50 lei noi, dar nu stiu alte detalii.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2007, 08:02

traian scrie:M-am dus astazi sa-mi platesc cotizatia pe 2007 si am avut surpriza sa aflu ca permisul de ses si munte in judetul Cluj ma costa 200 de lei noi (deci 2.000.000 de lei vechi). Mai exista in toata tara asta romaneasca o asemenea taxa? Dupa ce o platesti, afli ca nu poti pescui cu permisul vizat in Cluj in nici unul din judetele limitrofe; asta fiindca asociatia de aici nu stie sa intretina reletii de prietenie cu nici o alta asociatie. Ar fi interesant de aflat care sunt cotizatiile cerute in celelalte judete ale tarii. Si sa ne organizam intr-un fel pentru a mai impune si noi niste reguli. De ce conducerile asociatiilor sa beneficieze de sumele adunate si sa nu fie obligate sa si populeze apele arondate. Astept reactiile celorlalti pescari Cluj si din tara. Traian
Traiane, daca ai fi citit ce s-a scris pe forumul asta ai fi aflat ca permisele emise de CNAFP si eliberate de orice asociatie din tara, AJPS sau alta, sunt valabile in toata tara, precum si ca nu mai exista "viza de ses" si "viza de munte".

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 20 Feb 2007, 10:20

ADEVAR GRAIESTI MAESTRE MIHAI

m-am uitat cu atentie pe un permis emis de concurenta ajvps si avea sigla CNFP deci e legal pretul era 65 RON si era la fel de legal ca al meu care era emis de ajvps (anul trecut) nici o specificatie referitoare la pescuitul la munte ses sau dunare-marea neagra.

sfatul meu referitor la pescuitul stiucii tipariti frati ordinul prohibitiei si luati legea cu voi si daca cineva comenteaza le aratati hartia. Nici un pufulet din tara asta (care au max. liceul sectia fan) nu au tupeu ca contrazica in text de lege.

prostia asta cu limitele a fost si prin 2004 pentru cine isi aminteste dar sa renuntat la ea din ratiuni pur logice pentru pentru cine stie limitele judetelor nu sunt trasate decat administrativ adica din pix. Cel mai bun exemplu pentru cunoscatori este zona de afluenta a ariesului cu muresul care poate fi revendicata de 3 judete mures, alba si cluj. Sunt zona in care malul stang e in alba , malul drept mures si aval la 100 de metri cluj deci nici macar localnici nu pot sa iti spuna exact pana unde un judet si pana unde este altul.
the angler is catching xxx, not by the lure

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 20 Feb 2007, 12:48

Multi pescari clujeni isi fac permise in judete invecinate.Cosma a tras dupa el 30-40 la Alesd.Altii isi fac la Mures.Eu, de ex. mi-am facut la Vilcea.Multi sint haiduci.
Ajvepeseii de la Cluj is dusi rau cu pluta.Oricum, de controlat se controleaza doar la podul Garibaldi, la pescarii foamei, si in Chios.

Cazatorul
junior
junior

Mesaj de Cazatorul » 20 Feb 2007, 13:03

MihaiV scrie:
Traiane, daca ai fi citit ce s-a scris pe forumul asta ai fi aflat ca permisele emise de CNAFP si eliberate de orice asociatie din tara, AJPS sau alta, sunt valabile in toata tara, precum si ca nu mai exista "viza de ses" si "viza de munte".
inclusiv Dunarea?

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 20 Feb 2007, 13:22

[quote="horacleus"]Oricum, de controlat se controleaza doar la podul Garibaldi, la pescarii foamei, si in Chios.[/quote]

Care sunt astia "pescarii foamei"?
Nu imi dau seama la ce faci referire :?:

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 20 Feb 2007, 13:40

Pai batrineii aia cu un bat rusesc de 30 ani, la pluta, care se bucura la fiecare pestisor de 10 cm. :D

Scrie răspuns