BIBI la ACVARIU !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 13 Apr 2006, 12:38

In tara asta sunt multe lucruri scumpe in comparatie cu cele de afara, doar ca nu ni le spune nimeni... da un acvariu acoperit cu neon si pompa e foarte scump, mai ti-l faci singur sau ti-l faci fara capac, sau mergi la un geamgiu sa ti-l faca, oricum iesi mai ieftin decit daca il iei din magazin
:wink:

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 13 Apr 2006, 21:29

Hai fii serios...
cum sa fie mai ieftin?
DOar daca as taia sticla cu picioarele sau n-as sti sa bat un cui sau sa mintez o lampa de neon as merge la magazin...
costa doar materialele care nu le ai la indemana ca manopera si firma nu le mai platesti.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 14 Apr 2006, 07:15

Sunt foarte serios, acvariul meu facut luna trecut, m-a costat 800.000 lei, mi l-a facut cineva de la un magazin de sticla si oglinzi,L 80cm, l 35 cm, H 50 cm, adica e mare si e facut din sticla groasa, :D , probabil ca daca l-as fi stiut pe om era si mai ieftin, firma era linga centrul Timisoarei, eu zic ca se pot face si acvarii ieftine.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 18 Apr 2006, 11:37

apropo de pestii pe careii prindem pe balti si ii punem in acvarii.
Am vazut decurand in Germania intr-un magazin cu profil zoo , biban soare de vanzare la 3 euro un exemplar mediu. :)
Ma gandeam ca am prins si eliberat in jur de 200-300 de euro pe zi si i-am aruncat in balta. :roll: :roll: :roll: :shock:
Merge-am cu nepotu-meu la un pescuit recreativ (concurs care prinde mai mult)pe la shopa (un lac din apropierea Sibiului)
V-a dati seama ce risipa face-am :twisted: :twisted: :mrgreen:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 18 Apr 2006, 21:50

Cind m-ai prinzi biban soare, ia-i te rog si pune-i la soare, vorbesc foarte serios sunt un pericol pentru toate apele!!!!!!!!!!!!! :shock:
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 19 Apr 2006, 06:53

Biban-soare ... :shock: ... hmmm adica Reginuta-nu???
Daca vad asa ceva la mine in balta, cred ca iau doua pompe serioase si o golesc de tot! Sau bag 10 kile de var si dezinfectez zona.. . Sau bag 10 somni africani la vara ca sa curat totul!
Nu vreau sa vad porcusori, reginute si alte prostii de pesti la mine in balta... :evil:

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 19 Apr 2006, 08:03

Bibanii soare in tara lor de bastina USA au o dimensiune respectabila dar adusi in Europa alaturi de somnul american au ramas niste piticanii care minca icrele la alte specii, se inmultesc in draci, si inghit cirligul de-ti vine sa innebunesti cind ii prinzi, carne ioc, oase la greu, pentru apele noastre ei sunt ceva in genul gindacului de Colorado... :!:
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 19 Apr 2006, 10:40

oare daca denumirea este biban-soare sunt dependenti de soare ? :lol: :lol:
ca daca da prima eclipsa de soare sar putea sa ne scape de bidiganii :twisted: :twisted: :twisted:
sau propun una artificiala. :idea:
ce bine ar fi ! 8) 8) 8)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

dog 1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dog 1 » 22 Mai 2006, 14:31

am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta..
am un butoi maaare si albastru prin curte, estimez la vreo 200 si ceva de litri, cred ca fiecare a mai vazut asa ceva in el.
oare daca asi pescui si ceva alge, stiu si eu ceva boscheti, oare asi putea sa tin o sumedenie de carasei, crapi, reginute.. in el...oare au nevoie de lumina multa(butioul nefind transparent, ci doar decupat la gura?). cu ce sa-i hranesc pe astia..vor muri repede...
toate astea din simplu fapt ca se bucura foarte mult cele 4 pisici cand vin de la pesti, sau cei mici pt rapitori..
mesc de ajutor
woof, woof
..za doog :)

pityu
veteran
veteran

bibi la acvariu

Mesaj de pityu » 26 Mai 2006, 19:43

Figuri sunteti mah ! Omu' a vrut si el un sfat iar voi l-ati napadit cu tromboane! ... Acvariu' vostru azi si maine !

Scrie răspuns