BIBI la ACVARIU !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bluesky1ro
- utilizator constant
- bluesky1ro
- utilizator constant
Sunt foarte serios, acvariul meu facut luna trecut, m-a costat 800.000 lei, mi l-a facut cineva de la un magazin de sticla si oglinzi,L 80cm, l 35 cm, H 50 cm, adica e mare si e facut din sticla groasa,
, probabil ca daca l-as fi stiut pe om era si mai ieftin, firma era linga centrul Timisoarei, eu zic ca se pot face si acvarii ieftine.

- nickydarnico
- senior
apropo de pestii pe careii prindem pe balti si ii punem in acvarii.
Am vazut decurand in Germania intr-un magazin cu profil zoo , biban soare de vanzare la 3 euro un exemplar mediu.
Ma gandeam ca am prins si eliberat in jur de 200-300 de euro pe zi si i-am aruncat in balta.
Merge-am cu nepotu-meu la un pescuit recreativ (concurs care prinde mai mult)pe la shopa (un lac din apropierea Sibiului)
V-a dati seama ce risipa face-am

Am vazut decurand in Germania intr-un magazin cu profil zoo , biban soare de vanzare la 3 euro un exemplar mediu.

Ma gandeam ca am prins si eliberat in jur de 200-300 de euro pe zi si i-am aruncat in balta.

Merge-am cu nepotu-meu la un pescuit recreativ (concurs care prinde mai mult)pe la shopa (un lac din apropierea Sibiului)
V-a dati seama ce risipa face-am

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- bluesky1ro
- utilizator constant
Biban-soare ...
... hmmm adica Reginuta-nu???
Daca vad asa ceva la mine in balta, cred ca iau doua pompe serioase si o golesc de tot! Sau bag 10 kile de var si dezinfectez zona.. . Sau bag 10 somni africani la vara ca sa curat totul!
Nu vreau sa vad porcusori, reginute si alte prostii de pesti la mine in balta...

Daca vad asa ceva la mine in balta, cred ca iau doua pompe serioase si o golesc de tot! Sau bag 10 kile de var si dezinfectez zona.. . Sau bag 10 somni africani la vara ca sa curat totul!
Nu vreau sa vad porcusori, reginute si alte prostii de pesti la mine in balta...

- bluesky1ro
- utilizator constant
Bibanii soare in tara lor de bastina USA au o dimensiune respectabila dar adusi in Europa alaturi de somnul american au ramas niste piticanii care minca icrele la alte specii, se inmultesc in draci, si inghit cirligul de-ti vine sa innebunesti cind ii prinzi, carne ioc, oase la greu, pentru apele noastre ei sunt ceva in genul gindacului de Colorado... 

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
- nickydarnico
- senior
am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta..
am un butoi maaare si albastru prin curte, estimez la vreo 200 si ceva de litri, cred ca fiecare a mai vazut asa ceva in el.
oare daca asi pescui si ceva alge, stiu si eu ceva boscheti, oare asi putea sa tin o sumedenie de carasei, crapi, reginute.. in el...oare au nevoie de lumina multa(butioul nefind transparent, ci doar decupat la gura?). cu ce sa-i hranesc pe astia..vor muri repede...
toate astea din simplu fapt ca se bucura foarte mult cele 4 pisici cand vin de la pesti, sau cei mici pt rapitori..
mesc de ajutor
am un butoi maaare si albastru prin curte, estimez la vreo 200 si ceva de litri, cred ca fiecare a mai vazut asa ceva in el.
oare daca asi pescui si ceva alge, stiu si eu ceva boscheti, oare asi putea sa tin o sumedenie de carasei, crapi, reginute.. in el...oare au nevoie de lumina multa(butioul nefind transparent, ci doar decupat la gura?). cu ce sa-i hranesc pe astia..vor muri repede...
toate astea din simplu fapt ca se bucura foarte mult cele 4 pisici cand vin de la pesti, sau cei mici pt rapitori..
mesc de ajutor
woof, woof
..za doog
..za doog

bibi la acvariu
Figuri sunteti mah ! Omu' a vrut si el un sfat iar voi l-ati napadit cu tromboane! ... Acvariu' vostru azi si maine !