de ce drak chinuiti stukul...nu inteleg. nu e un peste care sa reziste in captivitate. dupa mine e cel mai frumos rapitor de pe la noi, chiar nu merita chinuit asa...

Pei de ce dreaku?

Adica s-ar fi simtit mai bine in tigaie nu???
M-ai inteles gresit: Eu am CUMPARAT stiuculitele (marlitze intre 100 si 400 de grame) de la niste pescari care le-au prins pe balta din Alfa (Caramidarie) - cu scopul de a le frige pe jar sau de a le folosi drept hrana vie pt psici. Doar nu vroiai sa dau 50 mii pe bucata si sa le eliberez in Mures- nu?

Tocmai asta am vrut: cei mai frumosi rapitori la mine in balta: Stiuculitele alea micute traiesc bine in LIBERTATE, desi libertatea aia reprezinta o balta mai mica (28/10/1,80) - totsui e libertate! Si fac RAVAGII printre pestisorii pe care ii mai am in balta aia! eci cred ca se simt bine acolo, plus ca nu mai au nicic un alt inamic in balta aia

Iar solutia aia cu galeata + capac- a fost o solutie ad-hoc de transport. Daca meream la curte dupa un butori mare, mai dura o ora - timp in care sansele sa moara stiucile la ala in galeata ar fi crescut considerabil.. .Asa ca am preferat sa fug repede, sa le iau cu ce am putut si sa le duc la balta sa le eliberez cat mai repede.
P.S. Sunt curios cat ma costa un acvariu...