BIBI la ACVARIU !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- silviu ionescu
- utilizator nou
...
ca sa ma bag si eu in discutie,va intreb:
Se poate pastra in acvariu o stiuca mica?As vrea sa tin una macar un an,s-o vad cum ataca,cum mananca, ca dupa aia creste si tre sa-i dau drumul.Personal nu am auzit de asa ceva dar ma gandesc ca e posibil.
Se poate pastra in acvariu o stiuca mica?As vrea sa tin una macar un an,s-o vad cum ataca,cum mananca, ca dupa aia creste si tre sa-i dau drumul.Personal nu am auzit de asa ceva dar ma gandesc ca e posibil.
nu cred ca ar rezista in captivitate+ca are nevoie de mult spatiu,multa vegetatie,multa hrana vie,mult oxigen,etc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
legio1083 scrie:A mai lipit cineva sticla in chip de acvariu?
mi-ar prinde bine cateva indicatii...![]()
Marti pun mana pe diamant si ma dau la bucile lu' termopan!!!
daca nu meri la sticlar si vrei s-o faci cu mana ta (

1. tai sticla cu un diamant bun si un echer la 90 care nu minte.
2. stergi sticla cu un alcool (spirt, diluant), dai cu silicon pe canturile de lipit si apoi te-apuci de inchegat "cutia". de preferat la 4 maini, singur nu faci mare scofala. si aici folosesti echerul, altfel ai sa-l faci de-aiurea...

3. dupa ce l-ai inchegat il asiguri cu niste banda adeziva ca sa nu se destrame cat e siliconul crud.
4. apoi dai cu silicon imbinarile pe interior folosind o spatula mica sau chiar degetul ud.

5. il lasi la uscat pe un loc drept si ferit de umezeala cam 24h, ca sa fii sigur.
6. pregatesti totodata apa la declorat intr-o galeata (sau mai multe, functie de marimea acvariului).
7. de luat pompa, plante etc.
cam asta ar fi in mare, nu te apuca singur ca n-o sa-ti iasa...
spor la treaba!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Re: ...
am avut 3 stiuculite in acvariu de 110 l, prinse pe un canal la crasnic. Am negociat cu nenea " pescarul"si mi le-a dat, 2 ani au rezistat. Rand pe rand au murit gasindu-le pe covor uscate. Era un loc fff mic pe unde puteau sari, pusesem aclo niste cataloage grele, dar......dadeau cu capu pana cand evadau..pe una am salvat-o dar tot asa a murit pana la urma.silviu ionescu scrie:ca sa ma bag si eu in discutie,va intreb:
Le-am studiat, era la placere sa le privesti atacand, pestisorii care ii inghiteau si erau prea mari dupa 1 zi jumatate ii regurcitau digerati pe jumatate. Fireste in acvariu aveam pestisori preferati si cand se napustea sa-i manance bateam in geam

Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!
Re: ...
ca sa le gasesti si pe astea pe covor?g.stiuca scrie:
am avut 3 stiuculite in acvariu.... mi-ar place sa mai am, e super!

chiar nu te deranja efortul depus de stiuci pt a evada?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
dude, me sorry.legio1083 scrie:Leeeeba......
daca dau 5 beri.... ma ajuti...?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

da'...meri in Sf. Lazar la sticlaria aia, nu poate sa-ti ia prea mult daca ai sticla ta... da' sa nu fie prea veche ca e coapta si nu ti-o poate taia ca lumea.(adik sticla:P )
iar la inchegat te poate ajuta iubita ta...

aaa, era sa uit...sa folosesti un silicon sanitar de calitate!

East Spinning Team
East Spinning Team
Eu am incercat sa tin mai demult un ciortan de 100 de grame in acvariu... A rezistat o zi. In ziua aia saracu a tot sarit din acvariu, s-a lovit mereu de capac. Capacul are insa o gaura la mijloc, a sarit nebunu pana a dat de gaura, apoi l-am gasit pe covor
. Teapan, evident...
Cred ca si stiucile fac la fel. Ieri seara de ex, cand am dus stiucile la balta, saracele tot sareau prin galeata si se loveau de capac... ata desi am pus deasupra lor, intre capac si stiuci, mult bradis...
Sper sa nu le gasesc pe suprafata apei azi cand merg la balta...
M-ati bagat in boala cu acvariu ala mare...
La un acvariu mare, cam ce grosime trebe sa aiba sticla???
Ca banuiesc ca daca pun sticla de 4 mm ma trezesc cu pestii pe parchet
.

Cred ca si stiucile fac la fel. Ieri seara de ex, cand am dus stiucile la balta, saracele tot sareau prin galeata si se loveau de capac... ata desi am pus deasupra lor, intre capac si stiuci, mult bradis...
Sper sa nu le gasesc pe suprafata apei azi cand merg la balta...
M-ati bagat in boala cu acvariu ala mare...
Ca banuiesc ca daca pun sticla de 4 mm ma trezesc cu pestii pe parchet

minim 5mm. float. asta daca nu faci un acvariu f. mic.gabii scrie: M-ati bagat in boala cu acvariu ala mare...
Ca banuiesc ca daca pun sticla de 4 mm ma trezesc cu pestii pe parchet.
de ce drak chinuiti stukul...nu inteleg. nu e un peste care sa reziste in captivitate.gabii scrie:Ieri seara de ex, cand am dus stiucile la balta, saracele tot sareau prin galeata si se loveau de capac... ata desi am pus deasupra lor, intre capac si stiuci, mult bradis...
Sper sa nu le gasesc pe suprafata apei azi cand merg la balta

East Spinning Team
East Spinning Team