Avatul - un peste greu de citit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Avatul - un peste greu de citit
faine bijuteriile alea
Cand ma apuc de legat muste pentru caras te sunfflorin scrie:Ilie de cand nu te-am mai vazut ( de pe centru ) au inceput sa-ti creasca pene - poate imi dai si mie vo' 2 dar sa fie de-ale colorate.![]()

Da tu si din astea legate asa ca vad eu dupa ce dau cu ele - poate prind fazan in porumb....

In speranta ca voi citi mai bine avatul

asta DA
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
sa tot fie vro 6 ani de cand nu am mai pescuit la tiriplici cu pene
un fel de helix home made si 2 pene la cate 50 cm de helixu ala puse perpendicular pe linie, n-am prins niciodata
dar altii au luat bine, si cand zic pene, chiar puneau pene, albe, normale , astea a lu Ilie is soft rau

pikemoane, alea nu-s pene ma 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
frumoasa aratare ... ce lungime are?SVF scrie:In speranta ca voi citi mai bine avatul![]()
astept si eu niste chestii de genul asta din partea unei persoane de nota 10 (merci

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
bre, io doar am povestit asa din trecut despre mixul spin cu fly, io as pune mizeriile si in fata la un vobler, stiu io ceva zone de m-as distra cu mini avatei pana in kil dar cu duiumul
Hell da-ti una peste ceafa si fa poza sa vad io, bag sama ca ai uitat cine e tatal tau in toate stilurile de pescuit

Hell da-ti una peste ceafa si fa poza sa vad io, bag sama ca ai uitat cine e tatal tau in toate stilurile de pescuit