PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 26 Feb 2011, 17:49

rcorbu scrie:
cezar.ch scrie: Ba, eu chiar am intrebat daca la dotari ai, de exemplu, o barca gonflabila si un motor electric, primesti acelasi punctaj pe care il primeste altul care are salupe, motoare, pontoane etc.
Raspunsul a fost : la unele criterii, comisia poate sa analizeze si sa dea ceva puncte, dar nu neaparat maximum.
Pentru ca majoritatea criteriilor nu prea lasa loc de "flexibilizari", singurul punct unde se poate asa ceva este pct.6.
Pe aceasta linie de gandire, pot fi si 97, 98 sau 99 de puncte.
Observatia nu este pentru cei care au participat la licitatie ca parte a unei asociatii de pscuit, bineinteles ca voi a-ti analizat toate posibilitatie
Dar acum totul s-a terminat, sau se termina saptamana viitoare, si poate vreti sa ne spuneti planurile voastre, cum vedeti voi pe viitor aceasta activitate
Deocamdata lucram la planuri; vrem sa facem multe, Snagovul ridica destule probleme, dar sper ca munca noastra sa lase urme vizibile (evident, pozitive :D ).

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 26 Feb 2011, 18:05

[quote="_Sanya"].
cel care a primit/castigat apa, cadou primeste si vagoane de deseuri,balastiere si "pescari" mai mult braconeri decat pescari ... asta e 8)

Asta se numeste bonus :D

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 26 Feb 2011, 19:21

cezar.ch scrie:Deocamdata lucram la planuri; vrem sa facem multe, Snagovul ridica destule probleme, dar sper ca munca noastra sa lase urme vizibile (evident, pozitive :D ).
Imagine

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Feb 2011, 21:09

albatrin scrie:
cezar.ch scrie:Deocamdata lucram la planuri; vrem sa facem multe, Snagovul ridica destule probleme, dar sper ca munca noastra sa lase urme vizibile (evident, pozitive :D ).
Imagine
Asta imi aduce perfect aminte de celebra replica a lui Caramitru de la revolutie:

"Dinescule fa-te ca muncesti pt. tara" :lol: :lol: :lol:

Succes Club 21 in tot ceea ce vreti sa faceti.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

filip58
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de filip58 » 26 Feb 2011, 21:36

Adevarul este ca nu le va fi usor nici la oamenii astia...Toata lumea astepta rezultate rapide,spectaculoase,dar e greu,mai ales cu braconajul!Ma uit la poza si nu par a fi haiducii lui Saptecai sa se ia la tranta cu plasarii pe unde ii prind! :roll: Tot cu Politia si Jandarmeria trebuie sa lucreze,si acolo-i baiul,mai ales pa Snagov...Dea Domnul sa aiba macar oarece rezultate,sa arate ca se poate!

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 26 Feb 2011, 23:51

vali stratonov scrie:Asta imi aduce perfect aminte de celebra replica a lui Caramitru de la revolutie:
Vali, crezi nu crezi, fotografia este de azi 26.02.2011 de la şedinţa CD-APC21 când s-a discutat şi ce vom face cu Snagovul !!!
P.S. Data viitoare o să pun şi ziarul cu fata de la pagina 5 din ziua respectivă, aşa pentru confirmare :lol: :lol: :lol:

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 27 Feb 2011, 08:16

Inceputul va fi destul de greu,insa sunt sigur ca pana si punerea de panouri (caci din cate stiu va fi obligatorie) cu anuntul ca lacul a intrat sub controlul unei anumite asociatii va mai stavili din tupeul unora.

Numai bine...

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 27 Feb 2011, 11:15

Controalele le veti face impreuna cu politia ?
Banuiesc ca cei fara permis vor recationa poate violent daca veti merge fara un reprezentatnt al statului si nu vor recunoaste dreptul de administrare in privinta pescuitului

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Feb 2011, 11:30

albatrin scrie:
vali stratonov scrie:Asta imi aduce perfect aminte de celebra replica a lui Caramitru de la revolutie:
Vali, crezi nu crezi, fotografia este de azi 26.02.2011 de la şedinţa CD-APC21 c�nd s-a discutat şi ce vom face cu Snagovul !!!
P.S. Data viitoare o să pun şi ziarul cu fata de la pagina 5 din ziua respectivă, aşa pentru confirmare :lol: :lol: :lol:
Cristi ,cred cum sa nu cred... :wink:
Dar cind am vazut poza la asta ma dus gidul... :lol: :lol:
Eu din contra va urez succes in tot ceea ce doriti sa intreprindeti.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 27 Feb 2011, 12:45

rcorbu scrie:Controalele le veti face impreuna cu politia ?
Banuiesc ca cei fara permis vor recationa poate violent daca veti merge fara un reprezentatnt al statului si nu vor recunoaste dreptul de administrare in privinta pescuitului
Legea ne da dreptul doar sa semnalam autoritatilor aceste realitati, eventual sa sprijinim eventuale actiuni (patrulari, razii etc) ale autoritatilor.
Chiar daca avem printre voluntarii care vor alcatui "Patrulele Albastre" destui baieti bine claditi, nu ne vom angrena in acte de violenta. Nu asta este solutia.

Dupa lege, resursa piscicola a Snagovului apartine statului, iar noua institutia de stat ne-a transferat doar administrarea acestui patrimoniu.
In consecinta, autoritatile statului sunt obligate sa apere acest patrimoniu, iar noi suntem ne-am asumat obligatia sa-i sprijinim.

Cum vor raspunde autoritatile si cum ne vom misca noi, se va vedea.
Si se va afla de catre dvs.

Scrie răspuns