PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
AJVPS va trebui sa elibereze permise de pescuit fara taxe suplimentare:
"Art. 8. -
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
[] sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;"
"Art. 8. -
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
[] sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;"
si, pe de alta parte, tot la art.8:
"(2) Asociaţiile de pescari sportivi pot percepe un tarif, săptămânal, lunar, anual, de acces in zona de pescuit autorizată pentru serviciile de organizare a pescuitului şi derularea obligaţiilor prevăzute la alin. (1)."
asta ca sa ne bage inca o data in ceata
"(2) Asociaţiile de pescari sportivi pot percepe un tarif, săptămânal, lunar, anual, de acces in zona de pescuit autorizată pentru serviciile de organizare a pescuitului şi derularea obligaţiilor prevăzute la alin. (1)."
asta ca sa ne bage inca o data in ceata

Uhmm, ma tot uitam pe grila de evaluare / punctare de la ANPA si punctajele obtinute de diferite asociatii.

Si... am tras o concluzie (corecta ?).
Punctajele de le minim la maxim ce pot fi obtinute sunt: 0, 5, 7, 8, 10, 12, 13, 15, 17, 18, 20, 22, 23, ...., 80, 82, 83, 85, 87, 88, 90, 92, 93, 95, 100.
Conform grilei nu se pot obtine punctaje de exemplu cu valori ca 41, 76, 79 si mai ales punctaje de genul 98 asa cum am vazut la cam multe AJVPS-uri.
Sunt 2 puncte ce determina aceasta: in timp ce majoritatea punctelor sunt multipli de 5, acele 2 pozitii contin un 7 si un 8.
Si mai sunt unele aspecte:
- de la un punctaj de 95 in sus implica ca indeplinesti ambele pozitii 6.1 si 6.2;
- punctajele care se termina cu 2, 3 sau 7, 8 inseamna ca macar una din acestea este indeplinita: cele cu 2 si 7 indeplinesc pozitia 6.2; iar cele ce se termina cu 3 si 8 indeplinesc pozitia 6.1.
Ma insel ?

Si... am tras o concluzie (corecta ?).
Punctajele de le minim la maxim ce pot fi obtinute sunt: 0, 5, 7, 8, 10, 12, 13, 15, 17, 18, 20, 22, 23, ...., 80, 82, 83, 85, 87, 88, 90, 92, 93, 95, 100.
Conform grilei nu se pot obtine punctaje de exemplu cu valori ca 41, 76, 79 si mai ales punctaje de genul 98 asa cum am vazut la cam multe AJVPS-uri.
Sunt 2 puncte ce determina aceasta: in timp ce majoritatea punctelor sunt multipli de 5, acele 2 pozitii contin un 7 si un 8.
Si mai sunt unele aspecte:
- de la un punctaj de 95 in sus implica ca indeplinesti ambele pozitii 6.1 si 6.2;
- punctajele care se termina cu 2, 3 sau 7, 8 inseamna ca macar una din acestea este indeplinita: cele cu 2 si 7 indeplinesc pozitia 6.2; iar cele ce se termina cu 3 si 8 indeplinesc pozitia 6.1.
Ma insel ?
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
nu stau sa analizez amu
dar multipli de 5 care duc la 90 si un 8 fac 98

later edit:
a, my bad , totalul maxim e 100, atunci 98 e imposibil
dar multipli de 5 care duc la 90 si un 8 fac 98

later edit:
a, my bad , totalul maxim e 100, atunci 98 e imposibil

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
si daca va apucati sa analizati punctajele o sa schimbati voi ceva, sa contestati in instanta, o sa faceti greva foamei, nu o sa mai pescuiti ?
discutii lungi si fara rost.
In loc sa puneti intrebari concrete celor calificati, tot dati vina si trageti la raspundere, ca voi o-ti fi cei mai corecti si va faceti treaba ireprosabil
balarii balarii
si mai cred ca unii dintre voi o sa-si ia doar permis ANPA fara sa se inscrie in vre-o asociatie, da fac pe aici analize de mama focului
In loc sa puneti intrebari concrete celor calificati, tot dati vina si trageti la raspundere, ca voi o-ti fi cei mai corecti si va faceti treaba ireprosabil
balarii balarii
si mai cred ca unii dintre voi o sa-si ia doar permis ANPA fara sa se inscrie in vre-o asociatie, da fac pe aici analize de mama focului
Ba, eu chiar am intrebat daca la dotari ai, de exemplu, o barca gonflabila si un motor electric, primesti acelasi punctaj pe care il primeste altul care are salupe, motoare, pontoane etc.rcorbu scrie:si daca va apucati sa analizati punctajele o sa schimbati voi ceva, sa contestati in instanta, o sa faceti greva foamei, nu o sa mai pescuiti ?
balarii balarii
Raspunsul a fost : la unele criterii, comisia poate sa analizeze si sa dea ceva puncte, dar nu neaparat maximum.
Pentru ca majoritatea criteriilor nu prea lasa loc de "flexibilizari", singurul punct unde se poate asa ceva este pct.6.
Pe aceasta linie de gandire, pot fi si 97, 98 sau 99 de puncte.
Observatia nu este pentru cei care au participat la licitatie ca parte a unei asociatii de pscuit, bineinteles ca voi a-ti analizat toate posibilitatiecezar.ch scrie: Ba, eu chiar am intrebat daca la dotari ai, de exemplu, o barca gonflabila si un motor electric, primesti acelasi punctaj pe care il primeste altul care are salupe, motoare, pontoane etc.
Raspunsul a fost : la unele criterii, comisia poate sa analizeze si sa dea ceva puncte, dar nu neaparat maximum.
Pentru ca majoritatea criteriilor nu prea lasa loc de "flexibilizari", singurul punct unde se poate asa ceva este pct.6.
Pe aceasta linie de gandire, pot fi si 97, 98 sau 99 de puncte.
Dar acum totul s-a terminat, sau se termina saptamana viitoare, si poate vreti sa ne spuneti planurile voastre, cum vedeti voi pe viitor aceasta activitate