Salut Ioane. Drept zici tu ca mai intai trebuiesc maturate AJVPS-urile, in acest sens am inceput sa actionam noi in Valea Jiului si vrem sa gasim simpatizanti ai ideii in tot judetul(daca sunt amatori din judet intrati pe forum fratilor).Am vrea sa fim bine intelesi ,nu avem nimic cu nimeni din cadrul AJVPS-urilor,vrem doar ca in orice domeniu de activitate dintr-un stat democratic sa creem o alternativa,o concurenta la ceea ce exista actulmente.Spui ca pentru a exploda "mamaliga" e nevoie de multa participare si implicare a pescarilor adevarati,da ai dreptate doar cu vorbe scrise pe forum nu o sa facem nimic.Stii ce raspuns am primit de la un sef de filiala,cand l-am intrebat ce activitati concrete au intreprins pentru pescarii sportivi ,pentru ape mai curate ,pentru combaterea braconajului care ne-a omorat apele si care este un flagel natinal

Ca de la centru au primit indicatii sa o lase mai moale ,sa nu prea sa bage, ca sunt multe interese mari,sa-si vada de treaba lor.

Cate dari de seama a activitatii AJVPS-urilor ai vazut in presa

Ce raspuns a primit cineva cand a intebat ce sa facut cu banii di cotizatii

A intebat cineva de curiozitate ce salarii au mai marii AJVPS-urilor

Faceti un calcul, la aproximativ 16 000 de membrii cotizantzi in JUd. Hunedoara ori 2 000 000 lei cotizatia fac 32 000 000 LEI GREI fratzilor ,bani nenica

Asociatzia pe care vrem sa o infiintzam nu va avea conducere salariata ,ci persoane cu varii ocupatzi profesionale dar pasionatzi de pescuit (,cum am aflat ca exista in multe tarii europene.)Personalul de executie a programelor pe care ni le-am propus va fii deasemenea ales din pescarii amatori si sportivi care sa fie tineri ,energici si imuni la "mizerii "de orice fel(trafic de influenta ,mita ,spagi,injuraturi ,amenintari)Cu D-ZEU inainte.