Disparitia AGVPS !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 02 Iul 2005, 20:06

De cind astept sa aud oficial ca nastase nu mai este lin fruntea agvps-ului. In seara asta la stiri s-a oficializat aceasta stire si faptul ca nu mai doreste sa fie sef la aceasta gasca. Pe de alta parte ministrul Flutur spunea ca in aceasta toamna se va proceda la supunerea spre votare a noii legi a vanatorii si sper ca si a pescuitului. Sa aflam cine se afla in comitetul de redactare al noii legi si sa vedem daca nu cunva se poate face sa devenim auziti si sa apara si schimbarile mult dorite de pescarii sportivi.
Sa fie intr-un ceas bun !!!!!!
Dady

Gigi Ursu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Gigi Ursu » 03 Iul 2005, 21:45

Salut Dady.Si eu m-am bucurat la aflarea stiriilor privindu-l pe ouosul de AN .Ca orice lege, noua lege preconizata are un proiect pe care tare as vrea sa-l citesc .A facut cineva vre-o interventie in acest sens :?: Stie unde poate fi citit proiectul de lege :?: Este cineva de pe forum care are cunostinte mai aprofundate despre lege :?:

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 04 Iul 2005, 00:10

Gigi, in primul rind SALUT...nu stiu daca este cineva care sa aiba aceste amnunte, si eu sint la fel de curios ca si tine. Iti fac o corectie, care cred ca nu o sa te supere, cind mai scrii de ouosul scriei chiar si initialele , scriele deci cu litera mica. Inca nu a lasat ceva in urma sa-l pot respecta prin a-i scrie numele cu litera mare. Este un substantiv comun si poate se gasesc si binevoitori sa completeze aceasta umila remarca. In rest fir intins si sa auzim de bine, in sensul ca se va recomanda cineva sa ne bage si pe noi in problema.Noapte buna.
Dady

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 04 Iul 2005, 14:23

Tocmai am aflat ca personajul (nomina odiosa) nu mai candideaza dar, conform statutului, ramane presedinte onorific.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 04 Iul 2005, 16:22

Gigi Ursu scrie:Ca orice lege, noua lege preconizata are un proiect pe care tare as vrea sa-l citesc .A facut cineva vre-o interventie in acest sens :?: Stie unde poate fi citit proiectul de lege :?: Este cineva de pe forum care are cunostinte mai aprofundate despre lege :?:
Este vorba despre proiectul noii legi a vanatorii, care nu are nici o legatura cu pescuitul. Oricum, acesta (proiectul legii vanatorii) este o mare catastofa/magarie/hotie . Ma tot intreb cum de nu le e rusine sa vina cu asa o lege. Cei interesati pot citi mai multe pe forumul de la www.vinatorul.ro.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 04 Iul 2005, 16:52

Nu inteleg de ce trebuie sa tinem vanatorii in spate?De 20 ani nu stiu sa se fi facut ceva in judet in privinta pescuitului,dar banii ii iau si cumpara hrana pt animale sa aiba vanatorii ce sa manance.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Iul 2005, 07:34

Si uite asa au ajuns vanatorii sa ne fie dusmani de clasa. Adevaru-i ca pescuitul si vanatoarea sunt doua activitati total diferite, care n-au ce cauta impreuna.

dinuta
junior
junior

Mesaj de dinuta » 05 Iul 2005, 08:17

Si eu cred ca cele doua nu pre se pupa.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 05 Iul 2005, 09:03

Desi nu am aptitudini vanatoresti, cu toate ca tatal meu pe linga pescuit avea o nestavilita pasiune pentru vanatoare, deci cu toate astea am o gramada de preieteni vanatori. Pina acum nu s-a iscat nici o discutie intre noi si mai mult toti ne dau dreptate ca administrarea pescuitului ar fi bine sa fie separata de cea a pescuitului. Desi aparent ei ar pierde banii care platiti de noi in cele mai multe cazuri se duc la vanatoare, ei considera ca administrarea si pazirea vinatului inpotriva braconierilor ar fi mai importanta si ca asta se poate realiza numai prin administrare separarta evitind astfel eventualele aruncari cu pisica de la unii la altii iar braconajul devine chiar o ruda foarte apropiata a mai marilor administratiei. Ginditiva si dati un raspuns, sau cam ce parere aveti cind : un DIRECTOR de asociatie isi face o casa si aduce la munca paznicii asociatiei. Cind este vorba de plata acestora DIRECTORUL aduce o remorca de SETCI care fusesera confiscate de asociatie si PLATESTE PAZNICII ASOCIATIEI CU ACESTE MATERIALE. Cam ce credeti ca au gindit acei paznici...
Dady

dinuta
junior
junior

Mesaj de dinuta » 05 Iul 2005, 09:38

Domnule Draghicescu in Arges este si mai rau.Eu personal nu stiu ce se poate face.Nu vad nici o solutie in viitorul apropiat.

Scrie răspuns