Disparitia AGVPS !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Folosim telecomanda ... stii ... obiectul acela micut, cu multe butoane ... unele numerotate, altele cu diverse semne.Wobbler scrie:........................ce facem cu emisiunile gen tibanu vaneaza si pescuieste care promoveaza braconajul si ne arata cum sa ne batem joc de pesti si de pescuit

Acum, de cind s-a incalzit, cine crezi ca mai are timp de "Tibanu" duminica dimineata? Daca nu e la pescuit, locul pescarului e la "talcioc" ... sa-si mai completeze dotarea.

Nu stiu daca desfiintarea AGVPS e o solutie....Wobbler scrie:ar fi o solutie desfiintarea agvps-ului .................
Problema deriva din ceea ce face orice structura birocratica in lumea asta: isi creaza propria activitate. Care activitate e atit de importanta incit la desfiintarea structurii prima grija e sa pui o alta structura in loc. Inchipuitiva ce "activitate importanta" este de gestiona a vinde permisele de pescuit eliberate de Compania romana de pescuit.

AGVPS-ul este pina la urma o asociatie a asociatiilor judetene. Pentru a ajunge la ei "valul schimbarii" trebuie sa mature mai intii AJVPS-urile.
Culmea e ca noi constituim AJVPS-urile, noi ca membri care platim cotizatie. Si care ar trebui sa gasim o cale de organizare, pe principii democratice.
Insa citeste si mai sus, s-a incalzit, putinul timp liber pe care-l avem il folosim pentru a iesi la pescuit.

Eu am o parere (pe care o spun si imi asum risul de a fi criticat) cum ca numarul pescarilor nemultumiti nu a atins "masa critica" si de aceea nu va "exploda" nimic.