Draga Dinuta mai rau ca in Valcea unde DIRECTORUL a furat inclusiv spatiile asociatiei si in continuu la blana, nu poate fi dar poate la fel de rau.Sint putine locuri in tara ex. GIURGIU unde am auzit ca sefii sint oameni care fac ceva si pentru ei am toata stima. Dar ceea ce stim toti este nasolul dus la superlativ...Putem sa aflam cine este coordonator in sensul nuii legi care va veni si daca ne gasim si noi pe acolo si daca ne asculta cunva si daca vrea sa bage osul la bataie pentru a face o lege corecta si pentru noi si daca .....Speranta moare ultima.
Dady
Disparitia AGVPS !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Solutia ar fi sa ne separam de vanatori si sa schimbam conducerea asociatiei.Asta in teorie pt ca in practica e aproape imposibil.Eu m-am luat de contabilul sef si de inca unul din conducerea asociatiei dar degeaba,pe astia poti sa ii si injuri ca iti rad in nas,ei isi fac afacerile,isi iau banii si tu ramai tot fazan.Cand fac adunarea pescarilor o fac pe sestache si stiu numai cativa din oamenii lor si voteaza ce vor sefii.Asta e Romania.Punct.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Sti ce? ma deranjeaza extraordinar de tare modul pesimist in care vezi problemele. Sint sigur ca esti cu mult mai tinar ca mine si cred ca tineretea ta ar trebuii sa ma tina si pe mine in priza de a lupta inpotriva acestor HOTI.
Poate ca pina la urma vom fi mai atenti la soarta noastra, nu cred ca trebuie sa fim la mina unor HOTI.
Dady.
Poate ca pina la urma vom fi mai atenti la soarta noastra, nu cred ca trebuie sa fim la mina unor HOTI.
Dady.