Auzi ca s-a rezolvat! Il iau eu pe al tau si te conving ca Fane nu e asa fioros...Fioros?Este de-a dreptul ...diabolic!ilie scrie:Zamfi,un favor ceva,il intorc la vara
Permis de pescuit 2010
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
ducati desmo
- junior

Usor cu comisioanele. Am spus ca le dau personal. Si numai la forumisti.ducati desmo scrie:vreau si io vreo 3apsalba scrie:Eliberez permise de pescuit sportiv la toti forumistii la pret de taxa de eliberare si fara sa fie membri in vreo asociatie. Conditia? Sa vina sa le ridice personal. O sa constate ca nu sunt asa de fioros.![]()
![]()
![]()
Am de unde. Vreo 70.000 de buc.
-
ducati desmo
- junior

cand vii prin Calarasi,le iauapsalba scrie:Usor cu comisioanele. Am spus ca le dau personal. Si numai la forumisti.ducati desmo scrie:vreau si io vreo 3apsalba scrie:Eliberez permise de pescuit sportiv la toti forumistii la pret de taxa de eliberare si fara sa fie membri in vreo asociatie. Conditia? Sa vina sa le ridice personal. O sa constate ca nu sunt asa de fioros.![]()
![]()
![]()
Am de unde. Vreo 70.000 de buc.![]()
-
Fario_nebunu
- veteran

Pai numa in sensul bun al cuvantului...Ca daca ar fi sa ma iau dupa ce scrie pe forum ...gandesti ca ti-au pus unii coarneapsalba scrie:Sper ca in sensul bun al cuvantului. Nu de alta, dar inca nu mi-au aparut coarne.zamfi scrie:Auzi ca s-a rezolvat! Il iau eu pe al tau si te conving ca Fane nu e asa fioros...Fioros?Este de-a dreptul ...diabolic!ilie scrie:Zamfi,un favor ceva,il intorc la vara![]()
![]()
![]()
![]()
Stii ceva? Oare sa nu-mi trag si eu o asociatie ? Sa fie acolo...Nu se stie nici odata...E ca pe vremea cand daca nu aveai o firma acolo , nu existai!
Sa vad ce visez la noapte!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.