AGVPS Petrosani escrocherie pe fata
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: agvps petrosani escrocherie pe fata
Miky, asta chiar e de pus in rama!miky scrie:pityu scrie:... Ce cauti tu pe topicul asta, unde se discuta despre o asociatie, despre modul cum isi escrocheaza membrii, unde eu am intrat sa dau un sfat (avand o oarecare experienta in domeniu)?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asta-i din categoria Emil Bobu !!! o adevarata perla !

Aici iti dau dreptate,darte informez ca nu din vina asociatiei ci din cauza ca ANPA nu a tiparit decat 10% din necesarul de permise ptr.pensionari.Si ca sa dormi linistit la noapte te anunt ca incepand cu dupaamiaza zilei de astazi toti membrii pensionari pot intra in posesia permisului de pescuit.Nu stiu ce vei face tu si ceilalti membrii Ajvps care nu primiti nici un fel de permis ANPA. Noi succese in activitatea ta de detectiv al Ajvps.trout scrie:zvonuri ca salmo-c nu a eliberat permise gratuite pt pensionari
-
- veteran
Miki, ai punctat excelent! Pare o replica din piesa "O scrisoare pierduta" a lui Caragiale, un personaj gen Catavencu....umor involuntar.miky scrie:pityu scrie:... Ce cauti tu pe topicul asta, unde se discuta despre o asociatie, despre modul cum isi escrocheaza membrii, unde eu am intrat sa dau un sfat (avand o oarecare experienta in domeniu)?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asta-i din categoria Emil Bobu !!! o adevarata perla !

-
- veteran
NYPD a scris
esti cumva vicele de la salmo-k si te-ai vorbit cu pytiu sa mai (dez)informati putin pescarii in stilul caracteristic????
Poate ne explici tu ca pytiu nu a reusit cum e cu pestii retinuti sub dimensiune.sau la voi legea e invers decat restul tarii???sau e o obligatie a membrilor pescari din statutul asociatiei voastre???

Zi zau cu limba scoasa .asta de unde ai mai scos-o????!!!!!!!!Nu stiu ce vei face tu si ceilalti membrii Ajvps care nu primiti nici un fel de permis ANPA.
esti cumva vicele de la salmo-k si te-ai vorbit cu pytiu sa mai (dez)informati putin pescarii in stilul caracteristic????
Poate ne explici tu ca pytiu nu a reusit cum e cu pestii retinuti sub dimensiune.sau la voi legea e invers decat restul tarii???sau e o obligatie a membrilor pescari din statutul asociatiei voastre???

Fario_nebunu scrie:Miki, ai punctat excelent! Pare o replica din piesa "O scrisoare pierduta" a lui Caragiale, un personaj gen Catavencu....umor involuntar.miky scrie:pityu scrie:... Ce cauti tu pe topicul asta, unde se discuta despre o asociatie, despre modul cum isi escrocheaza membrii, unde eu am intrat sa dau un sfat (avand o oarecare experienta in domeniu)?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asta-i din categoria Emil Bobu !!! o adevarata perla !Pacat ca ne-ar lua prea multa vreme si efort sa ii povestim lui Pityu ce ce cu Caragiale si de ce alegea personaje de genul asta. Dar ma gandesc ca daca stimabilul salmocarpaticus traia in anii 50 i-ar fi pututu servi si lui Eugen Ionesco drept model pentru "Rinocerii"....un rinocer pescaresc!

si tot in amintirea marelui Caragiale sa atasam un citat care sa completeze perla de mai sus ...adica...::
''...pe topicul asta de gogomani intre care eu sunt cel dintai...''pityu a scris:
... Ce cauti tu pe topicul asta, unde se discuta despre o asociatie, despre modul cum isi escrocheaza membrii, unde eu am intrat sa dau un sfat (avand o oarecare experienta in domeniu)?