numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

Mihai, vorbeai de jigniri.....se pare ca vocabularul nu te ajuta. In ultimele mesaje, o dai din fanta-n cola si din cola-n sprite cu amenintarile tale subtile.
Stii ?! Ma bucur enorm de mult ca nu ti-am vandut mulineta !!!! Se pare ca inspiratia si sfaturile primite despre persoana ta...mi-au fost de ajutor.
Si cu asta am incheiat !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
nobody_01
- veteran

Nemernic scrie:Mihai, vorbeai de jigniri.....se pare ca vocabularul nu te ajuta. In ultimele mesaje, o dai din fanta-n cola si din cola-n sprite cu amenintarile tale subtile.
Stii ?! Ma bucur enorm de mult ca nu ti-am vandut mulineta !!!! Se pare ca inspiratia si sfaturile primite despre persoana ta...mi-au fost de ajutor.
Si cu asta am incheiat !

Cer scuze pentru interventie.....vroiam doar sa spun ca-l cunosc pe Mihai.Este un tip serios si de cuvant. Am facut si afaceri cu el si intotdeauna totul a fost OK!
-
mihai_d
- senior

Dobre Gabriel zis NEMERNIC ca sa stie lumea ,vad ca te agati ca inecatul de colac si incerci din raspuiteri sa te justifici jignind in continuare ,eu la prima postare am spus ca nu ai principii si nu respecti ce spui dupa care tu ai inceput sa ameninti si sa jignesti coborand nivelul discutiei si spunand ca ne arzi pe mine si pe Mircea iar pe Mircea il faci avocatul p..i si asa mai departe.
Eu nu te amenint cu nimic daca vream sa te amenint dam un telefon si te balacaream la telefon ca doar aveam numarul tau nu aici ,dar am ales aceasta varianta crezand ca ai un pic de bun simt si poti explica de ce ai procedat asa.
Referitor la relatiile care spui ca le ai avut despre mine ,minti in continuare pt. ca discutia initiala a fost pe telefon deci nu aveai ce relatii sa ceri si despre cine ca doar nu esti nepotul lui Vodafone iar relatii inteleg sa ceara cel ce cumpara pt a sti de la cine ,cel ce vinde il intereseaza sa primeasca bani chiar daca ar fi si de la Pasaris ce mai conta, pt ca intelegerea era sa vin si sa iti dau bani direct deci nu exista nici o suspiciune.
Eu inchei aici aceasta discutie pt. ca se pare ca nu am cu cine discuta tu esti in continuare un tip fara caracter .
Poti sa bati campi in cat vrei de la mine ai IGNOR pt. ca nu pot si nu am timp de tampeniile tale am lucruri mai serioase de facut.
SUNT sigur ca nu o sa intelegi si o sa latri in continuare la luna .
-
alexflorin
- utilizator nou

buna ziua....si va rog sa-mi iertati interventia in aceasta discutie....acest indivd infect in vocabular si tupeist prost,dobre gabriel,din Dristor...este la a treia teapa data....si dupa cum remarca chiar el"Si, da....nu faceti afaceri cu mine ca va ard "...nu stiu cine tolereaza acesta persoana fara cuvant si tupeist;.......mincinosul si nemernicul acesta cu gesturi feminine.....nu poate intelege ca nu poate trage tepe la nesfarsit si se poate "impiedica".....nu inteleg de ce nu-ti poti cere scuze daca gresesti.......dar greselile sunt greseli ...iar tupeul "de centura "..este altceva.Starile si actiunile rautacioase pe care le dezvolta aceasta marioneta schizofrenica....sunt menite sa invinovateasca pe toata lumea ,numai pe el nu.............gabriel!.priveste oglinda domnisoara.........varog sa ma scuzatipt aceasta iesire putin mai nervoasa ..dar nu cred ca trebuie sa toleram teapa,prostia,si aroganta.....
-
cipic
- veteran

alexflorin esti la prima postare si esti asa de vulcanic!!!... dar cu ce te-a intepat si pe tine, k nici pe mihai nu vad unde l-a intepat,doar k s-a sucit Nemernic, poate i-a facut altul o oferta mai buna sau poate k nu mai vrea sa o vanda, e treaba lui!!! Si la mine s-au sucit foarte multi si nu am tratat-o k pe o problema majora, poate omului nu i-a placut vocea mea, poate i s-a parut k o sa negociez mai mult la fata locului decat negociasem inainte la telefon etc etc, fiecare vanzator are dreptul sa-si aleaga clientii si nu sunt de acord nici cu rezervatul unui produs... ''primul venit, primul servit'' asa ar trebui sa decurga vanzarile, aaa k poate unii dintre noi ne cunoastem si ne permitem sa ne rezervam unul de la altul cate un produs e altceva, dar chiar si asa de multe ori poate ramanem cu ochii in soare din cauza prietenilor!!!
Aviz prietenilor mei care au vandut cate ceva p-acilea si mi le-au ''rezervat'' cica

si de fapt le-au vandut altora......''nemernicilor''

va pun in black list daca imi m-ai promiteti ceva si nu va tineti de cuvant!!!
-
Nemernic
- veteran

alexflorin scrie:buna ziua....si va rog sa-mi iertati interventia in aceasta discutie....acest indivd infect in vocabular si tupeist prost,dobre gabriel,din Dristor...este la a treia teapa data....si dupa cum remarca chiar el"Si, da....nu faceti afaceri cu mine ca va ard "...nu stiu cine tolereaza acesta persoana fara cuvant si tupeist;.......mincinosul si nemernicul acesta cu gesturi feminine.....nu poate intelege ca nu poate trage tepe la nesfarsit si se poate "impiedica".....nu inteleg de ce nu-ti poti cere scuze daca gresesti.......dar greselile sunt greseli ...iar tupeul "de centura "..este altceva.Starile si actiunile rautacioase pe care le dezvolta aceasta marioneta schizofrenica....sunt menite sa invinovateasca pe toata lumea ,numai pe el nu.............gabriel!.priveste oglinda domnisoara.........varog sa ma scuzatipt aceasta iesire putin mai nervoasa ..dar nu cred ca trebuie sa toleram teapa,prostia,si aroganta.....
ROG UN MODERATOR SA NE SPUNA A CUI CLONA ESTE ACEST ALEX!
Si, Alex,

....chiar te rog sa detaliezi care sunt acele tepe

ACUM si AICI sa vada toata lumea
Remarca cu "nu faceti afaceri cu mine ca va ard" a fost scrisa cu un alt sens, baiatule

care esti tu fata
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Zamfi
- veteran

cipic scrie:
Aviz prietenilor mei care au vandut cate ceva p-acilea si mi le-au ''rezervat'' cica

si de fapt le-au vandut altora......''nemernicilor''

va pun in black list daca imi m-ai promiteti ceva si nu va tineti de cuvant!!!
Da,da ...Si eu m-am "distrat" cu din astea ...Aviz!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
MuskMd
- veteran

poi aviz e cand primesti sau cand nu mai primesti ?
ca io de obicei am aviz cand primesc

...ar fi si footere sa imi spuna tanti d ela posta: aveti un aviz : nemernic nu v-a mai trimis coletul

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Zamfi
- veteran

De ce ...este un aviz ...negativ!

Ca si cresterea negativa

Ca m-a omorat expresia asta ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
steff
- veteran

Gabi alias Nemernic, na că ai ajuns şi aici

... "Lasă lumea să vorbeşte şi pune nişte poze cu peşte"... ştii tu de care peşte

.
Mă, pe mine nici dacă mă puşcă cineva nu cred că ăsta a făcut nemernicii de-astea. E pasionat cu ştate vechi pe forum şi nu cred că îşi pătează el obrazul pentru nişte nimicuri.