LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Salut colegilor de forum!
Sunt infamul Cristi.v, pacalitorul din Ploiesti, si tin pe aceasta cale sa imi cer scuze public user-ului Toteu pentru problema cauzata.
Nu sunt un "vanzator" de profesie, si din pacate am avut prea multa incredere in posta romana, ca si multi dintre voi poate.
Imi asum aceasta eroare, si sper ca user-ul Toteu va accepta oferta mea de a ii trimite 2 TN-uri de 60, Ioken Sound ambele (din pacate nu mai am nici un silent), deisgur ca tot noi si in ambalaj original.
Sunt infamul Cristi.v, pacalitorul din Ploiesti, si tin pe aceasta cale sa imi cer scuze public user-ului Toteu pentru problema cauzata.
Nu sunt un "vanzator" de profesie, si din pacate am avut prea multa incredere in posta romana, ca si multi dintre voi poate.
Imi asum aceasta eroare, si sper ca user-ul Toteu va accepta oferta mea de a ii trimite 2 TN-uri de 60, Ioken Sound ambele (din pacate nu mai am nici un silent), deisgur ca tot noi si in ambalaj original.
Tin sa va anunt ca domnul Voinea m-a anuntat ca voi primi pana la urma 2 TN-uri similare. Si-a asumat pierderea celor de la posta. Imi pare rau pt. situatia creata si sper ca totul sa se clarifice !
Pachetul cu cele 2 voblere a ajuns. Bila neagra se va muta la Posta Romana si sincer imi pare rau de pierderea domnului Voinea.
- EDY PESCARU
- junior
am cumparat de la cristi voinea si eu
nu am avut probleme a fost marfa asa cum a spus
si a fost o joarda destul de scumputa
asa ca o bila mare alba de la mine ptr Cristi V.
nu am avut probleme a fost marfa asa cum a spus
si a fost o joarda destul de scumputa
Ai gresit sectiunea pentru feedback, era imediat sub cea in care ai postat tu... asta-i pentru bile albeEDY PESCARU scrie:[...]

Fript cu "sosfierbinte"
detaliaza...ca si eu am vrut sa gustg30rg3 scrie:Fript cu "sosfierbinte"

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
BILA NEAGRA pentru NEMERNIC un om care nu stie sa ce inseamna o intelegere (vinde ,nu mai vinde ,vinde la altul,nici el nu mai stie ce minte)
@NEMERNIC.....eu stiam ca e un user serios!!!!!!

rapala the best vobler in the world
Da da extrem de serios
ca doar si tu ai avut (placerea) sa te convingi cu ceva timp in urma .Asa de serios as dori cat mai rar pe aici.