numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
stradic
- veteran

rapala the best vobler in the world
-
Nemernic
- veteran

mihai_d scrie:Da da extrem de serios

ca doar si tu ai avut (placerea) sa te convingi cu ceva timp in urma .
@ Mihai d ->Vorbesti din vise sau o ardem aiurea ?
@ Stradic.... vorbesti ca sa te afli in treaba sau esti avocatul puliipoporului ?
Si, da....nu faceti afaceri cu mine ca va ard
Si ca tot m-am "incins" BILA NEAGRA pentru MINE...adica pentru persoana mea... de ce ? pentru ca duminica n-am prins decat 3 strapi

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
mihai_d
- senior

Gabi credeam ca poti purta o discutie civilizat dar se pare ca statul prea mult pe balta sau campii a lasat urme ,la tel. nu erai asa zmeu si parca stiai sa ceri si scuze .
De ars mai ramane de vazut ,cand te joci cu focu te poti parli
Si hai sa terminam aici pt ca nu imi place nivelul discutiei si nici interlocutorul .cand o sa poti purta o discutie civilizata mai discutam sau mai bine lasa...........
-
timex
- veteran

mihai !....cam multi" arzoi "pe forum.....dar este bine sa-i cunoastem....

-
mihai_d
- senior

se ard singuri spunand ca cei ce fac afaceri cu el sunt arsi nu stiu in cazul asta daca NEMERNIC nu ar trebui inlocuit cu TEPAR
-
Nemernic
- veteran

mihai_d scrie:Gabi credeam ca poti purta o discutie civilizat dar se pare ca statul prea mult pe balta sau campii a lasat urme ,la tel. nu erai asa zmeu si parca stiai sa ceri si scuze .
De ars mai ramane de vazut ,cand te joci cu focu te poti parli
Si hai sa terminam aici pt ca nu imi place nivelul discutiei si nici interlocutorul .cand o sa poti purta o discutie civilizata mai discutam sau mai bine lasa...........
Sigur ca mi-am cerut scuze....si mi le cer tot timpul cand e cazul. In cazul de fata, cand bati campii ca Stradic ma cunoaste in urma unor eventuale tranzactii intre noi doi.....cat de civilizat as putea vorbi ???
Necivilizat vorbesc cu necivilizatii care se baga aiurea in seama ...acolo unde nu le fierbe laptele.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
stradic
- veteran

@NEMERNICE vezi cum vorbesti !!!!!! Cu avocati si de alea .....io spuneam ca nu am facut afaceri cu tine!!!!!!
VEZI CUM MI TE ADRESEZI!!!!! CA NU AM ZIS NIMC DE TINE NASPA!!!!

rapala the best vobler in the world
-
Nemernic
- veteran

-
mihai_d
- senior

HA HA HA dom profesor daca tu promiti ca nu mai ai comportamentul asta de centurista promit si eu sa fiu mai atent cand scriu (dar asta e mai ne scapa cand ne enerveaza niste p..e de oameni)
Hai sa terminam da ,chir de ai mai avea 500 de mulinete nu imi mai trebuie nimic de la tine
eu o sa incerc sa ma opresc aici ca sa nu .................e mai bine asa.
CULCATE FRATE CA E MAI BINE