LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de attilaf » 08 Mar 2013, 18:39

Nu stiu daca e vorba de "teapa intentionata" sau "neglijenta crasa". Sa te zgarcesti sa trimiti ceva prin posta, ca si scrisoare, unde nu ai niciun control asupra transportului, fata de o expediere ca si colet asigurat, pentru 2-3 lei diferenta....asta e neglijenta. In acest caz, vanzatorul e bun de plata...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Mar 2013, 21:53

George1985 scrie: Aici moderatorii ar trebui sa le inchida orice posibilitate de a-si crea noi conturi sau de a posta pe forum!
Te rog sa devii moderator si sa ne arati cum se poate face asa ceva din punct de vedere tehnic. :lol:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 08 Mar 2013, 23:16

tudor scrie:
George1985 scrie: Aici moderatorii ar trebui sa le inchida orice posibilitate de a-si crea noi conturi sau de a posta pe forum!
Te rog sa devii moderator si sa ne arati cum se poate face asa ceva din punct de vedere tehnic. :lol:

Nu vreau sa intru in polemica si nici nu stiu cat de avansate sunt resursele forumului, dar am fost moderator pentru un joc online cu forum unde erau jucatori din toata lumea si era destul de simplu sa verifici niste ip-uri sa vezi daca respectivul si-a facut alte conturi ;). Deci teoretic se ia numele utilizatorului si ip-ul iar acestea se verifica 1 data la saptamana, luna, an si asa vezi daca mai are alte conturi si le inchizi daca are altele. Cred ca am fost destul de clar si explicit ;)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Mar 2013, 23:29

Numai ca aici nu merge ca la jocuri. Repet pentru a 20000000000000000-a oara ce poate face un moderator aici :
sterge, muta, modifica, inchide subiecte si mesaje. Are acces la dresele IP ale userilor. ATAT ! :headbash:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 09 Mar 2013, 09:55

tudor scrie:
Daca un moderator nu poate accesa prea multe date, exista administratorul!
Daca nici el nu poate...pentru ce mai exista aceste "functii"?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Mar 2013, 10:31

Adevarul ca este un forum privat.Nu prea are rost sa aducem acuze adminului...Stima.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 09 Mar 2013, 15:25

Forumul este o adunare in care participantii isi expun ideile , exprima opinii . Cuvintele astea doua , forum si privat nu prea suna bine alaturate , decat daca participantii sunt din cadrul unui cerc restrans . Ori aici ... :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Mar 2013, 16:25

Privat in sensul ca nu apartine participantilor la discutiile de pe forum! Are un patron care baga bani si face regulile! Si ,eu cel putin , nu ma simt in masura sa-l trag de maneca...Pe banii lui! Imi convine stau pe aici ,nu-mi convine...sunt atatea alte forumuri de pescuit . Asa ca ,dpmdv , este un forum privat ,indiferent cum suna !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 09 Mar 2013, 16:31

Pentru calitatea forumului, se pare ca se baga bani grei aici, se pot lua masuri impotriva teparilor.
Daca sunt depistati, le pot fi blocate o parte din caile de acces la forum. :respekt:

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 09 Mar 2013, 16:50

Tocmai din cauza teparilor sa facut topicul asta. Dpmdv treaba e simpla: te uiti de cand este inregistrat pe forum vanzatorul, cate postari are, daca a mai vandut, daca apare la bile albe sau negre.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Scrie răspuns