LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Nu stiu daca e vorba de "teapa intentionata" sau "neglijenta crasa". Sa te zgarcesti sa trimiti ceva prin posta, ca si scrisoare, unde nu ai niciun control asupra transportului, fata de o expediere ca si colet asigurat, pentru 2-3 lei diferenta....asta e neglijenta. In acest caz, vanzatorul e bun de plata...
Te rog sa devii moderator si sa ne arati cum se poate face asa ceva din punct de vedere tehnic.George1985 scrie: Aici moderatorii ar trebui sa le inchida orice posibilitate de a-si crea noi conturi sau de a posta pe forum!

-
- utilizator constant
tudor scrie:Te rog sa devii moderator si sa ne arati cum se poate face asa ceva din punct de vedere tehnic.George1985 scrie: Aici moderatorii ar trebui sa le inchida orice posibilitate de a-si crea noi conturi sau de a posta pe forum!
Nu vreau sa intru in polemica si nici nu stiu cat de avansate sunt resursele forumului, dar am fost moderator pentru un joc online cu forum unde erau jucatori din toata lumea si era destul de simplu sa verifici niste ip-uri sa vezi daca respectivul si-a facut alte conturi

Numai ca aici nu merge ca la jocuri. Repet pentru a 20000000000000000-a oara ce poate face un moderator aici :
sterge, muta, modifica, inchide subiecte si mesaje. Are acces la dresele IP ale userilor. ATAT !
sterge, muta, modifica, inchide subiecte si mesaje. Are acces la dresele IP ale userilor. ATAT !

- George1985
- veteran
Daca un moderator nu poate accesa prea multe date, exista administratorul!tudor scrie:Te rog sa devii moderator si sa ne arati cum se poate face asa ceva din punct de vedere tehnic.George1985 scrie: Aici moderatorii ar trebui sa le inchida orice posibilitate de a-si crea noi conturi sau de a posta pe forum!
Daca nici el nu poate...pentru ce mai exista aceste "functii"?
Adevarul ca este un forum privat.Nu prea are rost sa aducem acuze adminului...Stima.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Forumul este o adunare in care participantii isi expun ideile , exprima opinii . Cuvintele astea doua , forum si privat nu prea suna bine alaturate , decat daca participantii sunt din cadrul unui cerc restrans . Ori aici ... 

Privat in sensul ca nu apartine participantilor la discutiile de pe forum! Are un patron care baga bani si face regulile! Si ,eu cel putin , nu ma simt in masura sa-l trag de maneca...Pe banii lui! Imi convine stau pe aici ,nu-mi convine...sunt atatea alte forumuri de pescuit . Asa ca ,dpmdv , este un forum privat ,indiferent cum suna !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- George1985
- veteran
Pentru calitatea forumului, se pare ca se baga bani grei aici, se pot lua masuri impotriva teparilor.
Daca sunt depistati, le pot fi blocate o parte din caile de acces la forum.
Daca sunt depistati, le pot fi blocate o parte din caile de acces la forum.

- Petru B.GD.N
- senior
Tocmai din cauza teparilor sa facut topicul asta. Dpmdv treaba e simpla: te uiti de cand este inregistrat pe forum vanzatorul, cate postari are, daca a mai vandut, daca apare la bile albe sau negre.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.