Am promis ca inchei acest subiect dar vad ca a mai aparut persoane care porbabil nu au citit de la inceput aceasta postare si cum am spus la ultima postare o rastalmaceasca cele spuse de mine.
Eu nu am reclamat ca Nemernic ma tepuit (pt ca probabil si dat seama la timp) alt motiv nu vad de ce sa nu imi vanda mulineta ,poate avea ceva si eu fiind din acelas oras probabli ca ar fi fost o proplema este mai linistit daca a dato unui care sta la distanta , ci vorbeam de fapul ca nu are cuvant cea ce aste cu totul alt ceva.
Faptul ca el (si altii ....

) spun ca au dreptul sa aleaga cumparatorul sunt de acord cu ei dar acest om nu ma vazut nu ma cunoscut nu am mai avut de aface cu el in viata mea iar negocierea sa purtat la telefon de pe unul din numerele pe care nu il am de mult timp .
Dupa ce ne-am inteles la pret am satabilit sa ne vedem la el pt. a lua mulineta iar el spune ca sa apucat sa strnga date despre mine, de la cine pt ca.nr. de pe care a fost sunat nu il stia mai nimeni ,si chiar asa fiind era normal sa spuna ca nu mio mai vinde mie ca a gasit pe altul la alt pret sau cu ochi capruiu sau prieten cu el orce, nu sa spuna ca are probleme si ca nu ne putem intilni dupa care ca a vanduto iar dupa 30 min. ca nu o mai vinde de aici ce ar fi inteles oricare dintre voi ca nu este serios si nu respecta o intelegere.
Daca ma suna si spunea ca nu o vai vine pt. ca vrea un pret mai mare sau o da unui priete sau vrea sa o pastreze el nu era nici o problema , dar cand o da din una in alta ce concluzie se poate trage.
Pe viitor propun sa mentioneze ca produsele scoase la vanzare sunt pt. cunoscuti sau pt. cei ce isi tin gura daca nu le convine ceva pt.ca sunt convins ca cunt multi care sunt nemultumiti pe acest forum dar nu indrasnesc sa spuna ceva ca le sar gastile in cap,EU VIN SI SPUN RASPICAT CA NU A PROCEDAT CORECT SI NU ARE CUVANT.
Iar acum poti bate campii cu minciuni pe aici ca chir nu o sa mai raspund pt. ca nu merti efortul de ati raspunde.