LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de Nemernic » 06 Apr 2013, 18:50

Lasa-i sa vorbeasca.....

ALEXFLORIN INCA ASTEPT ALEA 3 TEPE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Apr 2013, 20:38

io votez cu nemernicu' :lol: .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 06 Apr 2013, 20:51

idem

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 06 Apr 2013, 21:01

e om de cuvant.. si am luat multe de la el.. si mereu a fost detreaba si correct cu min ,e nu as putea spune nimic rau de el..

:respekt:
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 06 Apr 2013, 21:48

Nu stiu cum a fost treaba cu "tzeapa", dar nemernic e ok, iar daca a ales sa nu vanda ceva cuiva, e alegerea lui.
Nu inteleg de ce atata caz! Nu a vrut sa aiba de a face cu X, asta e!
Nu e vorba de voturi aici, ci de alegerea fiecaruia.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Apr 2013, 21:57

Si pe mine m-a "intepat" Gabi o data...cu niste jiguri smechere, cu un drum la aeroport, cu mai multe...chiar asa o fi un om care da tzepe...

Alexflorin este unul care cum a aparut va si disparea...asa ca nu va bateti capul cu el...

Gabi este amicul meu si ii urez sa fie concentrat pe mandria care-i vine :wink:

alexflorin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexflorin » 07 Apr 2013, 09:08

.....da vad ca este incurajat nemernic.....ma bucur ca si-a sunat prietenii,nu stiu ce parere are domnul d-tru constantin din zalau,si l-as ruga sa intervina pt a ne povesti seriozitatea lui nemernic,aminteste-ti d-le nemernic de discutia noastra din mai 2012....daca spui ca nu esti tepar....asta ca sa stii cine sunt ,si a treia teapa cu mihai_d....si probabil vor mai pt ca este nemernic...si are mult tupeu in fata calculatorului.dar niciodata nu se stie........si apropo de clona.....nu sunt clona nimanui domnilor...am cumparat accesorii de pescuit de pe siteul d-voastra din 2008.....si m-am inscris in data de 06 .04 2013....pt a da o bila neagra acestui individ .....blamat de multi dintre d-voastra....probabil prieteni....si nu stiu cum v-ati simti voi cand un coate goale ,tupeist jegos,va va ironiza...si va va trimite o mulineta care dupa spusele lui este putin folosita iar cand ajunge la d-voastra descoperiti ca este uzata si are jocuri mari...dar asta este se intalneste munte cu munte dar om cu om...regret totusi ca se incurajaza si se tolereaza astfel de lucruri pe site...fire intinse tuturor in acest an...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Apr 2013, 09:38

Poate ne relatezi aici discutia noastra.... educatule !
Si, ma rog, ce mulineta am vandut eu lui D-tru Constatin ? Din cate imi aduc aminte am vandut 2 mulinete, un Certate Vintage Custom 2500R si o Stella 2500 FE...altele le-am dat GRATIS celor care erau incepatori !!!! Iar in Mai 2012 am vandut o barca Lodestar.
Pentru linistea ta sufleteasca... n-am sunat pe nimeni, desteptule !
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Apr 2013, 10:21

terrybill scrie:Nu stiu cum a fost treaba cu "tzeapa"....
..."perla" mileniului !
:lol: :lol: :lol:

mihai_d
senior
senior

Mesaj de mihai_d » 07 Apr 2013, 19:58

Am promis ca inchei acest subiect dar vad ca a mai aparut persoane care porbabil nu au citit de la inceput aceasta postare si cum am spus la ultima postare o rastalmaceasca cele spuse de mine.

Eu nu am reclamat ca Nemernic ma tepuit (pt ca probabil si dat seama la timp) alt motiv nu vad de ce sa nu imi vanda mulineta ,poate avea ceva si eu fiind din acelas oras probabli ca ar fi fost o proplema este mai linistit daca a dato unui care sta la distanta , ci vorbeam de fapul ca nu are cuvant cea ce aste cu totul alt ceva.

Faptul ca el (si altii .... :elkgrin: ) spun ca au dreptul sa aleaga cumparatorul sunt de acord cu ei dar acest om nu ma vazut nu ma cunoscut nu am mai avut de aface cu el in viata mea iar negocierea sa purtat la telefon de pe unul din numerele pe care nu il am de mult timp .

Dupa ce ne-am inteles la pret am satabilit sa ne vedem la el pt. a lua mulineta iar el spune ca sa apucat sa strnga date despre mine, de la cine pt ca.nr. de pe care a fost sunat nu il stia mai nimeni ,si chiar asa fiind era normal sa spuna ca nu mio mai vinde mie ca a gasit pe altul la alt pret sau cu ochi capruiu sau prieten cu el orce, nu sa spuna ca are probleme si ca nu ne putem intilni dupa care ca a vanduto iar dupa 30 min. ca nu o mai vinde de aici ce ar fi inteles oricare dintre voi ca nu este serios si nu respecta o intelegere.

Daca ma suna si spunea ca nu o vai vine pt. ca vrea un pret mai mare sau o da unui priete sau vrea sa o pastreze el nu era nici o problema , dar cand o da din una in alta ce concluzie se poate trage.

Pe viitor propun sa mentioneze ca produsele scoase la vanzare sunt pt. cunoscuti sau pt. cei ce isi tin gura daca nu le convine ceva pt.ca sunt convins ca cunt multi care sunt nemultumiti pe acest forum dar nu indrasnesc sa spuna ceva ca le sar gastile in cap,EU VIN SI SPUN RASPICAT CA NU A PROCEDAT CORECT SI NU ARE CUVANT.
Iar acum poti bate campii cu minciuni pe aici ca chir nu o sa mai raspund pt. ca nu merti efortul de ati raspunde.

Scrie răspuns