LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihai_d
senior
senior

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de mihai_d » 07 Apr 2013, 20:13

Accept sfaturile celor ce au postat si sunt oameni de cuvant dar nu ale celor care mai au bile negre e de recomandat sa le pastreze pt ei. :lol1:

spiny
junior
junior

Mesaj de spiny » 07 Apr 2013, 20:44

Ma bag si eu putin in discutia asta, pentru ca, cunosc foarte bine discutia intre Mihai si Nemernic. Este clar ca Mihai are dreptate, atat timp cat baiatul asta a zgudito rau cu mulineta. Nu a fost vorba de "teapa" este limpede dar cand zici o vorba si ai un profil pe acest forum(chiar bun)...

Pacat ca s-a ajuns la asta, parerea mea si sunt sigur ca daca nu te suceai ai fi castigat un prieten in persoana lui Mihai(de la care sunt sigur ca aveai foarte foarte multe de invatat)

No offence!
:respekt:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 07 Apr 2013, 21:05

bine bine.si de cumparatorii care spun sigur ca achizitioneaza un produs, se trimite acel produs la un review la un doctor in mulinete, omul confirma ca mulineta e ok, iar cumparatorul se suceste, aia ce inseamna?bila neagra?adevarul e, mihai, ca esti un tip sucit cateodata.omul n-a mai vrut sa ti-o vanda si gata, ce atata mare lucru?

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 07 Apr 2013, 22:47

Pt toata lumea, sa inteleaga o data:

Daca cineva face cumva o greseala aici, pt UNA sau MAXIM 2, e blamat de o gramada! Daca ajuta si doneaza de enspe ori, aceeasi p[ersoana e uitata a doua zi si nementionata decat in c m bun caz la .. si altii.

Mihai_d, eu iti spuneam doar de ce s-a sucit omul, iar mai mult decat atat, lumea de prin Buc te cam stie... daca ai inceput sa mai dai "din casa", asta ar fi un lucru de laudat la tine. Poate avea mulineta ceva... ASA E BINE?
Banuiesc ca nu trebe sa-ti amintesc ca AI INVATAT O MARE GRAMADA de la mine, si mi-ai dat cu flit pt un kkt pe care tu singur ai incercat sa mi-l bagi pe gat, iar eu ti l-am returnat pt ca nu aveam ce face cu el. N-are rost s-o lungim, tu sa fii sanatos, ca si old_radu, ca vad ca suferiti rau. O sa mai fie Stella pe net, nu cred ca n-ai cu ce da la peste, si incearca sa pricepi ca NU II IAU PARTEA LUI NEMERNIC, ci doar iti ofer o explicatie. Mai mult "deznoada tu", daca nu-ti place nodul meu. Si lasa naiba can-can-urile astea, (aia cu bile negre, samd), ca la mine nu tin, doar stii cat si cum mi-e felul. Si nici nu-ti prea fac cinste... dar mai stii? poate in cativa ani te-ai mai schimbat :D

Inca o data, nu-i iau partea lui nemernic, ci doar am zis ca e OK din cate il cunosc, iar daca n-a vrut sa vanda cuiva, e strict treaba lui. Ca nu ti-a mai telefonat sa-ti zica ca nu ti-o mai da, cred ca aici a aparut problema . Am patit si eu chestii de genul returnat de produse, si le-am primit inapoi NO QUESTION ASKED!!! DAR NU AM SCRIS NIMIC AICI, NU AM CERUT FEEDBACK si cred ca OAMENII AU FOST SUPER MULTUMITI, chiar daca dezamagirea era ca scula si-au dorit-o dar nu era FIX cum voiau ei...

p.s. Cel mai nasol la pescuit e sa intepi un pestoi mare, sa il aduci la barca si sa iti scape din carlig... FARA SA IL VEZI! Asa-i? :D
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Apr 2013, 08:10

terrybill scrie:...ca si old_radu, ca vad ca suferiti rau. ...
...te mustra totusi constiinta ?
...ai asa ceva ?

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 08 Apr 2013, 11:12

Un om de cuvant nu se suceste, nu cunosc pe nimeni dintre cei doi Nemernic si Mihai!
Macar vine cu o explicatie, nu se coteste, e foarte bine ca s-a dat aceasta bila, pentru ca noi, ceilalti useri, sa ne facem o parere... despre fiecare.

mihai_d
senior
senior

Mesaj de mihai_d » 08 Apr 2013, 21:00

terrybill scrie:Mihai_d, eu iti spuneam doar de ce s-a sucit omul
are si el gura radule
terrybill scrie:Inca o data, nu-i iau partea lui nemernic
,oare pentru a daua sau a treia oara
Referitor la kkt-ul pe care spui ca ti lam bagat pe gat trebuia sa il arunci mai repede nu dupa 5-6 luni.
Eu nu m-am baga nici o data pe acest forum in divergentele tale .......din bun simt.
terrybill scrie:si mi-ai dat cu flit
a fost cea mai eleganta modalitate de termina cu cineva cu care nu mai ai ce discuta .
Este ultima postare pe acest subiect .

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Apr 2013, 21:28

George1985 scrie:Un om de cuvant nu se suceste!
Macar vine cu o explicatie, nu se coteste,...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Apr 2013, 22:13

@Nemernic, nu e clona sau cel putin IP-ul nu a mai folosit de alti useri, voi inchide raportul.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Apr 2013, 22:12

Nu cunosc imprejurarile acestei "tranzactii" si nici personal pe protagonistii discutiei respective, asadar nu pot sa ma pronunt in acest sens, insa NEMERNIC este un tip de treaba, cel putin fata de mine, a fost foarte corect !!!
Nu am nimic de reprosat!

Scrie răspuns