LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Accept sfaturile celor ce au postat si sunt oameni de cuvant dar nu ale celor care mai au bile negre e de recomandat sa le pastreze pt ei. 

Ma bag si eu putin in discutia asta, pentru ca, cunosc foarte bine discutia intre Mihai si Nemernic. Este clar ca Mihai are dreptate, atat timp cat baiatul asta a zgudito rau cu mulineta. Nu a fost vorba de "teapa" este limpede dar cand zici o vorba si ai un profil pe acest forum(chiar bun)...
Pacat ca s-a ajuns la asta, parerea mea si sunt sigur ca daca nu te suceai ai fi castigat un prieten in persoana lui Mihai(de la care sunt sigur ca aveai foarte foarte multe de invatat)
No offence!

Pacat ca s-a ajuns la asta, parerea mea si sunt sigur ca daca nu te suceai ai fi castigat un prieten in persoana lui Mihai(de la care sunt sigur ca aveai foarte foarte multe de invatat)
No offence!

bine bine.si de cumparatorii care spun sigur ca achizitioneaza un produs, se trimite acel produs la un review la un doctor in mulinete, omul confirma ca mulineta e ok, iar cumparatorul se suceste, aia ce inseamna?bila neagra?adevarul e, mihai, ca esti un tip sucit cateodata.omul n-a mai vrut sa ti-o vanda si gata, ce atata mare lucru?
Pt toata lumea, sa inteleaga o data:
Daca cineva face cumva o greseala aici, pt UNA sau MAXIM 2, e blamat de o gramada! Daca ajuta si doneaza de enspe ori, aceeasi p[ersoana e uitata a doua zi si nementionata decat in c m bun caz la .. si altii.
Mihai_d, eu iti spuneam doar de ce s-a sucit omul, iar mai mult decat atat, lumea de prin Buc te cam stie... daca ai inceput sa mai dai "din casa", asta ar fi un lucru de laudat la tine. Poate avea mulineta ceva... ASA E BINE?
Banuiesc ca nu trebe sa-ti amintesc ca AI INVATAT O MARE GRAMADA de la mine, si mi-ai dat cu flit pt un kkt pe care tu singur ai incercat sa mi-l bagi pe gat, iar eu ti l-am returnat pt ca nu aveam ce face cu el. N-are rost s-o lungim, tu sa fii sanatos, ca si old_radu, ca vad ca suferiti rau. O sa mai fie Stella pe net, nu cred ca n-ai cu ce da la peste, si incearca sa pricepi ca NU II IAU PARTEA LUI NEMERNIC, ci doar iti ofer o explicatie. Mai mult "deznoada tu", daca nu-ti place nodul meu. Si lasa naiba can-can-urile astea, (aia cu bile negre, samd), ca la mine nu tin, doar stii cat si cum mi-e felul. Si nici nu-ti prea fac cinste... dar mai stii? poate in cativa ani te-ai mai schimbat
Inca o data, nu-i iau partea lui nemernic, ci doar am zis ca e OK din cate il cunosc, iar daca n-a vrut sa vanda cuiva, e strict treaba lui. Ca nu ti-a mai telefonat sa-ti zica ca nu ti-o mai da, cred ca aici a aparut problema . Am patit si eu chestii de genul returnat de produse, si le-am primit inapoi NO QUESTION ASKED!!! DAR NU AM SCRIS NIMIC AICI, NU AM CERUT FEEDBACK si cred ca OAMENII AU FOST SUPER MULTUMITI, chiar daca dezamagirea era ca scula si-au dorit-o dar nu era FIX cum voiau ei...
p.s. Cel mai nasol la pescuit e sa intepi un pestoi mare, sa il aduci la barca si sa iti scape din carlig... FARA SA IL VEZI! Asa-i?
Daca cineva face cumva o greseala aici, pt UNA sau MAXIM 2, e blamat de o gramada! Daca ajuta si doneaza de enspe ori, aceeasi p[ersoana e uitata a doua zi si nementionata decat in c m bun caz la .. si altii.
Mihai_d, eu iti spuneam doar de ce s-a sucit omul, iar mai mult decat atat, lumea de prin Buc te cam stie... daca ai inceput sa mai dai "din casa", asta ar fi un lucru de laudat la tine. Poate avea mulineta ceva... ASA E BINE?
Banuiesc ca nu trebe sa-ti amintesc ca AI INVATAT O MARE GRAMADA de la mine, si mi-ai dat cu flit pt un kkt pe care tu singur ai incercat sa mi-l bagi pe gat, iar eu ti l-am returnat pt ca nu aveam ce face cu el. N-are rost s-o lungim, tu sa fii sanatos, ca si old_radu, ca vad ca suferiti rau. O sa mai fie Stella pe net, nu cred ca n-ai cu ce da la peste, si incearca sa pricepi ca NU II IAU PARTEA LUI NEMERNIC, ci doar iti ofer o explicatie. Mai mult "deznoada tu", daca nu-ti place nodul meu. Si lasa naiba can-can-urile astea, (aia cu bile negre, samd), ca la mine nu tin, doar stii cat si cum mi-e felul. Si nici nu-ti prea fac cinste... dar mai stii? poate in cativa ani te-ai mai schimbat

Inca o data, nu-i iau partea lui nemernic, ci doar am zis ca e OK din cate il cunosc, iar daca n-a vrut sa vanda cuiva, e strict treaba lui. Ca nu ti-a mai telefonat sa-ti zica ca nu ti-o mai da, cred ca aici a aparut problema . Am patit si eu chestii de genul returnat de produse, si le-am primit inapoi NO QUESTION ASKED!!! DAR NU AM SCRIS NIMIC AICI, NU AM CERUT FEEDBACK si cred ca OAMENII AU FOST SUPER MULTUMITI, chiar daca dezamagirea era ca scula si-au dorit-o dar nu era FIX cum voiau ei...
p.s. Cel mai nasol la pescuit e sa intepi un pestoi mare, sa il aduci la barca si sa iti scape din carlig... FARA SA IL VEZI! Asa-i?

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

...te mustra totusi constiinta ?terrybill scrie:...ca si old_radu, ca vad ca suferiti rau. ...
...ai asa ceva ?
- George1985
- veteran
Un om de cuvant nu se suceste, nu cunosc pe nimeni dintre cei doi Nemernic si Mihai!
Macar vine cu o explicatie, nu se coteste, e foarte bine ca s-a dat aceasta bila, pentru ca noi, ceilalti useri, sa ne facem o parere... despre fiecare.
Macar vine cu o explicatie, nu se coteste, e foarte bine ca s-a dat aceasta bila, pentru ca noi, ceilalti useri, sa ne facem o parere... despre fiecare.
are si el gura raduleterrybill scrie:Mihai_d, eu iti spuneam doar de ce s-a sucit omul
,oare pentru a daua sau a treia oaraterrybill scrie:Inca o data, nu-i iau partea lui nemernic
Referitor la kkt-ul pe care spui ca ti lam bagat pe gat trebuia sa il arunci mai repede nu dupa 5-6 luni.
Eu nu m-am baga nici o data pe acest forum in divergentele tale .......din bun simt.
a fost cea mai eleganta modalitate de termina cu cineva cu care nu mai ai ce discuta .terrybill scrie:si mi-ai dat cu flit
Este ultima postare pe acest subiect .
George1985 scrie:Un om de cuvant nu se suceste!
Macar vine cu o explicatie, nu se coteste,...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- johnnybravo
- Moderator
@Nemernic, nu e clona sau cel putin IP-ul nu a mai folosit de alti useri, voi inchide raportul.
Nu cunosc imprejurarile acestei "tranzactii" si nici personal pe protagonistii discutiei respective, asadar nu pot sa ma pronunt in acest sens, insa NEMERNIC este un tip de treaba, cel putin fata de mine, a fost foarte corect !!!
Nu am nimic de reprosat!

Nu am nimic de reprosat!