Nu e'' tzacanit''deloc. La clean cu naturale nu prea exista reguli. Mananca exact la ce nu te astepti.HellRAISER scrie:![]()
![]()
tzacanitule
![]()
pescuitul cleanului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
am prins si eu 10 cleni in 31 de ani, deci unul la 3,1 ani
Acum ceva ani 6-7 imi zic niste localnici de la Fierbinti, IL ca sub nush ce mal a prins un tip un salau de 2kile, ma duc in locul respectiv, un mal destul de inalt vreo 2m cu un golfulet unde se intorcea apa un curent f slab, apa tulburica, noiembrie inourat... scot o teava de 5m pun un fir mono de 0,20 si o dandineta de 4-5cm cu carlig nr1.
Arunc tabla in apa de vreo 2m adancime, fac niste dansuri din varf si POC! trasatura, tzac de salau eram precis ca e salau, aiurea! un clean de 1,5kg cu tabla in gat... la vremea aia nici nu stiam ce peste e...credeam ca e cteno
Am mai prins inca 6 bucati intre 700g si 1,8k, iar in alta zi inca 3 bucati undeva in jurul kilogramului... deci e de incercat.
Eu nu dau la clean...dar am prins fara sa vreau neaparat, oricum mi-a placut!

Acum ceva ani 6-7 imi zic niste localnici de la Fierbinti, IL ca sub nush ce mal a prins un tip un salau de 2kile, ma duc in locul respectiv, un mal destul de inalt vreo 2m cu un golfulet unde se intorcea apa un curent f slab, apa tulburica, noiembrie inourat... scot o teava de 5m pun un fir mono de 0,20 si o dandineta de 4-5cm cu carlig nr1.
Arunc tabla in apa de vreo 2m adancime, fac niste dansuri din varf si POC! trasatura, tzac de salau eram precis ca e salau, aiurea! un clean de 1,5kg cu tabla in gat... la vremea aia nici nu stiam ce peste e...credeam ca e cteno

Am mai prins inca 6 bucati intre 700g si 1,8k, iar in alta zi inca 3 bucati undeva in jurul kilogramului... deci e de incercat.
Eu nu dau la clean...dar am prins fara sa vreau neaparat, oricum mi-a placut!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Sunt convins ca multi dintre noi nici macar nu retin pesti pana aproape de limita legala.sir.JONES scrie:Fir intins tuturor pentru noul sezon.
Rugaminte eliberati toti pesti sub 500 de grame, si nu uitati ca limita e de 5 kg/partida de pescuit.
Numai bine
Si ca sa completez ce a zis sir.jones: aia mai mari eliberatii dupa ce le faceti o poza:)