Masterclen Adi- masacrul cleanului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Masterclen Adi
- senior
Re: Masterclen Adi- masacrul cleanului
Amercan study of instinct and thinking in captivity and wild
Am vrut sa zic mai sus,caz in care nu ati observat.
Am vrut sa zic mai sus,caz in care nu ati observat.
- Masterclen Adi
- senior
D_ali scrie:Revenind la tema discutiei, eu n-am sesizat absolut nimic revolutionar in metoda "killer hook"![]()
, lasand la o parte denumirea pompoasa specifica vremurilor pe care le traim...
Revolutia vine de la impletitura cu fir de 0.60,nu vad de ce as da detalii inutile,cum ziceai mai sus.
- Masterclen Adi
- senior
MuskMd scrie:te-ai gandit ca poate rama aia are un miros, un gust, ceva ?Masterclen Adi scrie: Cleanul vede foarte bine in apa execrabil de tulbure,am prins clean la rama de 2 cm,bucatica cu pluta,care nu face vibratiiin apa,si singurul lucru prin care o putea percepe este vizual.
e bine ca stai asa beton cu self-esteemul , dar ia in calcul niste treburi :
cleanul nu-i ca stiuca, si nici salaul nu e ca rosioara...
doua ape nu-s la fel....
doua zile nu-s la fel ....
daca toate regulile ar functiona constant, nu i-ar mai zice pescuit, i-ar zice matematica
dar nu-i bai , emiterea de postulate nu e ceva nemaintalnit pe aci , indiferent de fundamentul pe care il au ( sau nu-l au)
Simtul mirosului la clean nu este = cu al somnului,pentru ca nu are organe specializate,si nici stiuca nu are un miros dezvoltat,deci teoria ta cu mirosul pica,mai ales ca doar un peste specializat putea sa simta in apa atat de mare (debitul crescuse si iesise din matca).
Teoria cu gustul:
Cleanul rar gusta mai intai,nu-i caras sau crap,el apuca si fuge.
Bineinteles ca nu sunt pestii la fel,eu am vrut sa arat ca pe langa un adevarat rapitor,cleanul este cu mult sub standard,si ca nu este adaptat si specializat total pe vanatoare.
Cum e cu merlinul Aditza ? 

- Masterclen Adi
- senior
Pescuitul nu este matematica,dar multe au o explicatie,daca era asa simplu luai o rama,o baiai intr-un cui si o aruncai in apa,apoi a 2-a zi gaseai pestele si prins singur si aruncat pe mal.MuskMd scrie:te-ai gandit ca poate rama aia are un miros, un gust, ceva ?Masterclen Adi scrie: Cleanul vede foarte bine in apa execrabil de tulbure,am prins clean la rama de 2 cm,bucatica cu pluta,care nu face vibratiiin apa,si singurul lucru prin care o putea percepe este vizual.
e bine ca stai asa beton cu self-esteemul , dar ia in calcul niste treburi :
cleanul nu-i ca stiuca, si nici salaul nu e ca rosioara...
doua ape nu-s la fel....
doua zile nu-s la fel ....
daca toate regulile ar functiona constant, nu i-ar mai zice pescuit, i-ar zice matematica
dar nu-i bai , emiterea de postulate nu e ceva nemaintalnit pe aci , indiferent de fundamentul pe care il au ( sau nu-l au)
- Masterclen Adi
- senior
Sincer,eu iti multumesc frumos ca mai spui cate o gluma si nu tot acuzi si spanzuri,sau incerci sa tot dovedesti ceva logic fara sa poti.ULK scrie:Cum e cu merlinul Aditza ?
Eu daca nu ati observat am un raspuns pentru mai toate intrebarile,daca eram tampit sau nebun,ziceam:
Requ stie de ce mananca aia sau face aia!
Tot voi ziceti ca nu sunt interesant,dar pe de alta parte tot voi ma intrebati si urmariti topicul in continuare.
Daca era asa as fi fost istorie cu topicul asta,si s-ar fi inchis demult,totusi eu cred ca vedeti macar 1 motiv sa cometati raspunsul,daca era asa eronat si nu merita un comment nu mai pierdeati timpul cu mine

tinerete ( ca tot ai tu senzatia ca unele reactii au legatura cu varsta, desi tin sa te contrazic in ce ma priveste

eu as fi in stare sa pun pariu ca daca iesi de pe neajlov sau ce apa pescui tu acolo si aplici aceleasi metode in alta zona a tarii s-ar putea s aai ceva surprize

dar tu esti hotarat

ramai asa, n-are cum sa iti faca rau

oricum , o gluma repetata isi pierde hazul , cel putin pt mine, asa ca ma retrag din zona stationarului

spor la prins lacuste , fluturi, lipitori si boarte....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- Masterclen Adi
- senior
Esti invitatul meu,o sa iti dovedesc cat clean se poate prinde in 5 minute la lacusta.ULK scrie:Eu as face o partida la clean cu asta micu' ...fie si cu lacusta......poate asa s-ar mai modera putin in atitudine
Il luati prea in serios
I-a in serios pentru ca merita poate.
Credeti ca doar voi stiti sa pescuiti fratilor?
Ce tre sa ai minim 60 ani sa stii sa dai la peste cum trebuie?
Mai intai gandim,apoi lovim,de aia Romania a ajuns asa,pentru ca noi lovim,apoi gandim,exact cum face stiuca,dar asta este din alt film.
Nici macar nu ma cunoasteti sa spuneti ceva despre mine.
- Masterclen Adi
- senior
Ce as face o partida cu matale.MuskMd scrie:, te-ai gandit ca poate ( la fel ca si cleanul oare ?
) unii te gasesc fara gust, dar cumva distractiv ?
![]()
tinerete ( ca tot ai tu senzatia ca unele reactii au legatura cu varsta, desi tin sa te contrazic in ce ma priveste) eu nu contest faptul ca ai invatat raul ala al tau si ca prinzi peste .... eu si inca altii incercam doar sa iti spunem ca mai ai mult pana la titlul de master...
eu as fi in stare sa pun pariu ca daca iesi de pe neajlov sau ce apa pescui tu acolo si aplici aceleasi metode in alta zona a tarii s-ar putea s aai ceva surprize![]()
dar tu esti hotarat.
ramai asa, n-are cum sa iti faca rau
oricum , o gluma repetata isi pierde hazul , cel putin pt mine, asa ca ma retrag din zona stationarului![]()
spor la prins lacuste , fluturi, lipitori si boarte....
Auziti voi oameni buni.
I-a fiti atenti:
La vara sau primavara sa vina cineva cu scule de 1000 euro de muscarit si sa aleaga o locatie,o sa imi iau scula din dotare de 5 lei si va fac pilaf pe raul vostru.
Am pescuit si pe Arges,daca citesti mai atent,observi.
NU SUNT MASTER,DOAR DACA AM PUS NUMELE LA AVATAR GICA,NU MA CHEAMA NENEA ASA.
Si la cat de repede raspundeti nu aveti cum sa cititi macar ce spun eu,mare pacat.
ROG CA UN PESCAR LA CLEAN AUTENTIC SA INTERVINA SI SA IMI SPUNA ERORILE PE CARE LE CONSIDERATI VOI STIUCARII AMUZATE!
Auzi,stii ce?
Stiuca aia a ta este unul dintre cei mai usor de prins pesti,asa ca nu mai lauda pescuitul la stiuca,cleanul este de n-spe mii de ori mai dificil de capturat

- semlecangheorghe
- veteran
Stiuca aia a ta este unul dintre cei mai usor de prins pesti,asa ca nu mai lauda pescuitul la stiuca,cleanul este de n-spe mii de ori mai dificil de capturat
...si deci pescarul de clean ieste superior celorlalti, saracii,...

Amice fiecare peste isi are dichisul lui...crede-ma..
Carevasazica, deosebirea culorilor e musai semn de inteligentza...no bun, inseamna ca daltonistii sant pur si simplu batuti in cap..Pestii sunt ghidati de instinct,insa sunt si inteligenti!
Cum explici faptul ca la corcodusa galbena trasaturile sunt rare,iar la corcodusa rosie-neagra sunt foarte frecvente?
Numa' asa de curiozitate ce dimensiuni are acvariul unde zici tu ca ai sudiat salaul si cleanul??
Da' asta e iepocala..Salaul NU abandoneaza usor un atac,daca prada il observa si fuge la 1-2 metri distanta,salaul va sta un timp nemiscat dupa un obstacol din apa,apoi isi reia atacul asupra aceleiasi prazi.
Boarta,prada vizata de el des,ajunge lejer la 80 km/h si este mult mai agila.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.