Masterclen Adi- masacrul cleanului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Masterclen Adi- masacrul cleanului
"Cazul" Master-clean este tipul clasic al pescarului limitat intr-un areal restrans. (restrans la propiu si la figurat) 

- Masterclen Adi
- senior
Cu prima afirmatie sunt de acord,toti pescarii sunt egali.
Dar voi nu vedeti cu cata superioritate ma tratati??
Deosebirea culorilor este un semn de inteligenta totusi,pestii nu sunt daltonisti sa nu deosebeaca.
Ps:Dalto parca nu deosebesc rosul de verde
,cu galbenul nu au treaba,posibil sa ma insel,nu mai stiu exact ca nu sunt de meserie medic,ci electrician.
Voi nu vedeti ca nu puteti accepta lucruri spuse de cercetatori?
Pai cercetatorii au zis ca boarta atingea viteza aceea.
Salaul nu fugareste prada,ci o incolteste
.
Studiul a fost facut intr-un bazin de gradina de 1200 litri,lung de 3 metri,facut din sticla de 12 mm.
Din pacate nu puteam sa il tin si iarna, asa ca am mutat cativa pui intr-un acvariu de 100 litri.
Dar voi nu vedeti cu cata superioritate ma tratati??
Deosebirea culorilor este un semn de inteligenta totusi,pestii nu sunt daltonisti sa nu deosebeaca.
Ps:Dalto parca nu deosebesc rosul de verde

Voi nu vedeti ca nu puteti accepta lucruri spuse de cercetatori?
Pai cercetatorii au zis ca boarta atingea viteza aceea.
Salaul nu fugareste prada,ci o incolteste

Studiul a fost facut intr-un bazin de gradina de 1200 litri,lung de 3 metri,facut din sticla de 12 mm.
Din pacate nu puteam sa il tin si iarna, asa ca am mutat cativa pui intr-un acvariu de 100 litri.
Tinere...noi nu credem
....noi stim ca stim dar nu ne dam in spectacol...tu doar crezi ca stii( tot) si o faci haios de ostentativ...mai ai ceva paine de mancat.
Presupui prea multe despre oameni pe care nu ii cunosti.
Tu acum faci ce am facut eu in anul revolutiei in '89, afara se auzeau mitralierele si eu ma minunam cum se reproduc pestii mei , aveam 11 acvarii si zeci de specii...da si astronotus ocelatus
. .....si pescuiam deja la clean cu lacusta si prune...citeam orice prindeam despre pesti si pescuit din carti ,ca nu exista internet..
Si cred ca mai toti care au avut rabdarea sa iti raspunda si sa te sfatuieasca la automoderare au avut preocupari asemanatoare in adolescenta..in consecinta stiu una alta despre specii de pesti, comportamentul lor....
Singurul care a dorit sa demonstreze stiinta sa vasta si atotcuprinzatoare ai fost tu, desi nimeni nu te contesta cu nimic...primele postari ale tale chiar mi-au placut...dupa..te crezi prea unic.
Partida de pescuit impreuna mai greu, daca te uiti la locatia mea, dar sincer regret...as fi avut atat de multe de invatat...O sa reflectez totusi asupra faptului ca pretul drumului Cluj-Bucuresti nu ar fi o taxa atat de mare pentru un curs de clenarit luat de la tine...cre'ca ar merita cu varf si indesat.
Dar tot nu mi-ai raspuns la intrebarea mea...care e pestele acela care atinge 130 la ora?
As avea multe de obiectat legat de teoriile tale legat de naluci , specii de pesti..dar ai zice ca o fac din invidie ca eu nu stiu ce stii tu ..deci mai bine tac..ramane doar intrebarea de mai sus.

Presupui prea multe despre oameni pe care nu ii cunosti.
Tu acum faci ce am facut eu in anul revolutiei in '89, afara se auzeau mitralierele si eu ma minunam cum se reproduc pestii mei , aveam 11 acvarii si zeci de specii...da si astronotus ocelatus

Si cred ca mai toti care au avut rabdarea sa iti raspunda si sa te sfatuieasca la automoderare au avut preocupari asemanatoare in adolescenta..in consecinta stiu una alta despre specii de pesti, comportamentul lor....
Singurul care a dorit sa demonstreze stiinta sa vasta si atotcuprinzatoare ai fost tu, desi nimeni nu te contesta cu nimic...primele postari ale tale chiar mi-au placut...dupa..te crezi prea unic.
Partida de pescuit impreuna mai greu, daca te uiti la locatia mea, dar sincer regret...as fi avut atat de multe de invatat...O sa reflectez totusi asupra faptului ca pretul drumului Cluj-Bucuresti nu ar fi o taxa atat de mare pentru un curs de clenarit luat de la tine...cre'ca ar merita cu varf si indesat.
Dar tot nu mi-ai raspuns la intrebarea mea...care e pestele acela care atinge 130 la ora?
As avea multe de obiectat legat de teoriile tale legat de naluci , specii de pesti..dar ai zice ca o fac din invidie ca eu nu stiu ce stii tu ..deci mai bine tac..ramane doar intrebarea de mai sus.

hai Adita, lasa, nu mai fi suparat
ai sa te faci tu mare si o sa ii convingi pe toti la un moment dat, trebe' doar sa insisti, orice ti-ar spune cei din jur
Uite, am sa marturisesc in fata ta : eu sunt cercetator. Acum ma crezi ce ti-am zis ?

ai sa te faci tu mare si o sa ii convingi pe toti la un moment dat, trebe' doar sa insisti, orice ti-ar spune cei din jur

Uite, am sa marturisesc in fata ta : eu sunt cercetator. Acum ma crezi ce ti-am zis ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- Masterclen Adi
- senior
Daca pentru tine acvarist marin (cel mai inalt rang posibil),pescar clean pe Arges,Neajlov,Sabar,Dambovnic,2 canale,electrician,IT-st,inseamna nimic,poate ca asa este.D_ali scrie:"Cazul" Master-clean este tipul clasic al pescarului limitat intr-un areal restrans. (restrans la propiu si la figurat)
Si nu te mai enerva ca nu iti dau detaliile de care ai tu nevoie.Te tratez asa cum o faci,asa-i viata!
Am motivele mele pentru care nu imi pot permite anumite "scule" ca tine,care din intamplare am vazut ca esti arhitect,asta inseamna cat castig eu in vreo 3 luni,cam atat iei matale pe luna.
Plus ca am pe cineva bonlav,unde se duc o mare parte din bani,iar cealalta mare parte intra in acvaristica marina,care nu-i prea ieftina

Nu esti in ochii mei si nu vei fi nici tu,si nici nimeni pescar cand ai scule de mii de euro,dar o tehnica si cunostinte vage.
De ce ma jignesti?
Vrei sa fii si tu jignit la randul tau?
Cum ai ajuns tu la concluziile alea?
Stim domne sa pescuim ca suntem oameni de bani gata,cand vine cineva redus la buget si ne arunca tehnici ieftine,gata zicem ca-i bou.
Daca eram asa tampit nu prindeam acei cleni de sus cu scule de 50 lei

Daca iti dau lanseta mea nici nu stii sa arunci,pentru ca tu folosesti scule de mare precizie,care nu tre sa fi cine stie ce sa arunci cum trebuie!
Cu astea la 3 lei nu merge asa!Trebuie sa stii sa arunci,pentru ca sunt proaste si nu au precizie,precizia o afli tu din practioca.
- Masterclen Adi
- senior
Eu nu sunt cercetator.MuskMd scrie:hai Adita, lasa, nu mai fi suparat![]()
ai sa te faci tu mare si o sa ii convingi pe toti la un moment dat, trebe' doar sa insisti, orice ti-ar spune cei din jur![]()
Uite, am sa marturisesc in fata ta : eu sunt cercetator. Acum ma crezi ce ti-am zis ?![]()
De unde stii ca am 20 de ani?
Poate sunt de-o seama cu tatal tau,te-ai gandit?
Pe net nimic nu este ce pare,bun venit in lumea mea!
- Masterclen Adi
- senior
Te bagi ca musca-n lapte si mataluta.MuskMd scrie:hai Adita, lasa, nu mai fi suparat![]()
ai sa te faci tu mare si o sa ii convingi pe toti la un moment dat, trebe' doar sa insisti, orice ti-ar spune cei din jur![]()
Uite, am sa marturisesc in fata ta : eu sunt cercetator. Acum ma crezi ce ti-am zis ?![]()
La modul cum va exprimati si cum vorbiti pareti niste pusti de 12 ani,nu pescarii renumiti ai Romaniei,pe care speram sa ii gasesc.
- Masterclen Adi
- senior
Exista un admin pe acest site,care este numele lui?
Multumesc!
Multumesc!
Go Aditza go...nu te lasa...lumea e cu oceii pe tine..
..ca banuiesc asta ti-ai dorit ..demonstreaza ca toti sunt tonti..ai ocazia...acum e momentul 

1. Pescar de clean pe 3-4 locatii, ii putin, mult prea putin...(restul chestiunilor nu ma intereseaza)Masterclen Adi scrie:Daca pentru tine acvarist marin (cel mai inalt rang posibil),pescar clean pe Arges,Neajlov,Sabar,Dambovnic,2 canale,electrician,IT-st,inseamna nimic,poate ca asa este.D_ali scrie:"Cazul" Master-clean este tipul clasic al pescarului limitat intr-un areal restrans. (restrans la propiu si la figurat)
Si nu te mai enerva ca nu iti dau detaliile de care ai tu nevoie.Te tratez asa cum o faci,asa-i viata!
Am motivele mele pentru care nu imi pot permite anumite "scule" ca tine,care din intamplare am vazut ca esti arhitect,asta inseamna cat castig eu in vreo 3 luni,cam atat iei matale pe luna.
Plus ca am pe cineva bonlav,unde se duc o mare parte din bani,iar cealalta mare parte intra in acvaristica marina,care nu-i prea ieftina.
Nu esti in ochii mei si nu vei fi nici tu,si nici nimeni pescar cand ai scule de mii de euro,dar o tehnica si cunostinte vage.
De ce ma jignesti?
Vrei sa fii si tu jignit la randul tau?
Cum ai ajuns tu la concluziile alea?
Stim domne sa pescuim ca suntem oameni de bani gata,cand vine cineva redus la buget si ne arunca tehnici ieftine,gata zicem ca-i bou.
Daca eram asa tampit nu prindeam acei cleni de sus cu scule de 50 lei.
Daca iti dau lanseta mea nici nu stii sa arunci,pentru ca tu folosesti scule de mare precizie,care nu tre sa fi cine stie ce sa arunci cum trebuie!
Cu astea la 3 lei nu merge asa!Trebuie sa stii sa arunci,pentru ca sunt proaste si nu au precizie,precizia o afli tu din practioca.
2. "detaliile" se vad in filmuletz...nimic nou sub soare!
3. Habar n-ai ce scule am eu, oricum nu-s de top... (sau nu de topul actual)

4. Mereria mea, e treaba mea ... n-are nicio legatura cu ce se discuta...
5. Am raspuns unor "subtile" jigniri

6. Cunosti anumite aspecte in pescuitul cleanului cu "naturale" - si-asta nu poate fi contesta, deci ii de bine...

7. Calmeaza-te un pic!