Masterclen Adi- masacrul cleanului

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
D_ali
veteran
veteran

Re: Masterclen Adi- masacrul cleanului

Mesaj de D_ali » 23 Sep 2014, 12:28

8. si celor de mai sus din pagina le cam place "carcotela"! :P (altfel murea repede topicul) :) :) :)

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Sep 2014, 12:29

Masterclen Adi scrie:Exista un admin pe acest site,care este numele lui?
Multumesc!
daca as fi ITist cum zici , m-as descurca si singur sa gasesc datele de contact ale adminului pe un amarat de phpbb forum :D . sau macar daca as sti sa citesc :lol: :lol:

tot nu inteleg de ce te-ai suparat asa , nu e nevoie, doar discutam aci , si oricum , la cum e pe net, eu as putea fi o fetita de 7-8 ani dornica de socializare si careia ii plac pisicutele :lol: :lol: ( suna mai bine in engleza partea asta :twisted: )
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Sep 2014, 12:30

@ carcotasi : lasati baiatul mai usor , sa nu ne trezim ca isi ia jucarelele si ne lasa fara dixtractie :lol:

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 23 Sep 2014, 12:31

D_ali scrie:
Masterclen Adi scrie:
D_ali scrie:"Cazul" Master-clean este tipul clasic al pescarului limitat intr-un areal restrans. (restrans la propiu si la figurat) :!:
Daca pentru tine acvarist marin (cel mai inalt rang posibil),pescar clean pe Arges,Neajlov,Sabar,Dambovnic,2 canale,electrician,IT-st,inseamna nimic,poate ca asa este.
Si nu te mai enerva ca nu iti dau detaliile de care ai tu nevoie.Te tratez asa cum o faci,asa-i viata!
Am motivele mele pentru care nu imi pot permite anumite "scule" ca tine,care din intamplare am vazut ca esti arhitect,asta inseamna cat castig eu in vreo 3 luni,cam atat iei matale pe luna.
Plus ca am pe cineva bonlav,unde se duc o mare parte din bani,iar cealalta mare parte intra in acvaristica marina,care nu-i prea ieftina ;).
Nu esti in ochii mei si nu vei fi nici tu,si nici nimeni pescar cand ai scule de mii de euro,dar o tehnica si cunostinte vage.
De ce ma jignesti?
Vrei sa fii si tu jignit la randul tau?

Cum ai ajuns tu la concluziile alea?
Stim domne sa pescuim ca suntem oameni de bani gata,cand vine cineva redus la buget si ne arunca tehnici ieftine,gata zicem ca-i bou.
Daca eram asa tampit nu prindeam acei cleni de sus cu scule de 50 lei ;).
Daca iti dau lanseta mea nici nu stii sa arunci,pentru ca tu folosesti scule de mare precizie,care nu tre sa fi cine stie ce sa arunci cum trebuie!
Cu astea la 3 lei nu merge asa!Trebuie sa stii sa arunci,pentru ca sunt proaste si nu au precizie,precizia o afli tu din practioca.
1. Pescar de clean pe 3-4 locatii, ii putin, mult prea putin...(restul chestiunilor nu ma intereseaza)
2. "detaliile" se vad in filmuletz...nimic nou sub soare!
3. Habar n-ai ce scule am eu, oricum nu-s de top... (sau nu de topul actual) :)
4. Mereria mea, e treaba mea ... n-are nicio legatura cu ce se discuta...
5. Am raspuns unor "subtile" jigniri :) din pagina anterioara... :D
6. Cunosti anumite aspecte in pescuitul cleanului cu "naturale" - si-asta nu poate fi contesta, deci ii de bine... :wink:
7. Calmeaza-te un pic!
1.asa este cateva locatii,recunosc,nu mai mult,poate pe viitor Dunare si in afara,dar se poate invata si pe 1 apa cate ceva,timpul este mancat pentru mine,numai la acvariu pierd 12 h pe saptamana,cu teste de apa si masurarea salinitatii,eeetc;
2.Se vad in filmulet,dar nu sunt toate,acolo dadeam fara impletituri,fiindca era o portiune putin lata;
3.asa este nu stiu;
4.de acord suta la suta,dar mi-ai spus ca sunt limitat din toate punctele de vedere;
5.Eu nu am jignit pe nimeni aici,si nici pe tine,o oarecare tenta de jignire in ultimul meu mesaj postat,dar m-ai enervat cu afirmatia;
7.Sunt foarte calm,chiar acum am rugat adminul sa ma baneze forever,acum daca o sa raspunda m-as simti recunoscator,daca nu asta este,orice site isi rezerva drepturile asupra ce postezi tu,cunosc bine aceste reguli pentru ca ler accepti cand te inscrii,deci...

Singurul lucru regretabil este ca am facut cont aici,alte regrete nu am.

Va urez o zi buna tuturor.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Sep 2014, 12:32

MuskMd scrie:@ carcotasi : lasati baiatul mai usor , sa nu ne trezim ca isi ia jucarelele si ne lasa fara dixtractie :lol:
se pare ca pe langa cercetator sunt si mama Omida :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Sep 2014, 12:34

"o 9 atitudine" ...aduce " umpic" a nea Victor Tarus :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 23 Sep 2014, 12:34

MuskMd scrie:
Masterclen Adi scrie:Exista un admin pe acest site,care este numele lui?
Multumesc!
daca as fi ITist cum zici , m-as descurca si singur sa gasesc datele de contact ale adminului pe un amarat de phpbb forum :D . sau macar daca as sti sa citesc :lol: :lol:

tot nu inteleg de ce te-ai suparat asa , nu e nevoie, doar discutam aci , si oricum , la cum e pe net, eu as putea fi o fetita de 7-8 ani dornica de socializare si careia ii plac pisicutele :lol: :lol: ( suna mai bine in engleza partea asta :twisted: )
Chiar acum sunt in serch dupa date :P ,dar eu prefer caile corecte,asa ca i-am scris un mesaj privat domnului admin.

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 23 Sep 2014, 12:36

ULK scrie:"o 9 atitudine" ...aduce " umpic" a nea Victor Tarus :)
Este mustacios de-al meu,numa ca eu mi-am lasat si barba ;).

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 23 Sep 2014, 12:37

Bai muscalaule...(pardon, domnu' Muscalau), cati caini de talie medie ai aruncat in balta pentru a obsreva (subtil, cum iesti matale), cum cade cleanu' de 3-4 kile in apa, bolborosind cuvinte "uracioase" la vederea unei siluete plapande si mieroase, ca-n avataru' d_voastra? :P

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 23 Sep 2014, 12:37

MuskMd scrie:
MuskMd scrie:@ carcotasi : lasati baiatul mai usor , sa nu ne trezim ca isi ia jucarelele si ne lasa fara dixtractie :lol:
se pare ca pe langa cercetator sunt si mama Omida :lol: :lol:
Poate ca nu stiu toti cine este personajul: :respekt: http://forum.stuparitul.com/download/fi ... d=2444&t=1

Închis