Cu sau fara struna metalica?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Voi nu puneti struna pt. ca afecteaza evolutia nalucii sau pt. ca se vede in apa?
Pt. ca exista strune din materiale destul de moi incat sa nu afecteze evolutia nalucii, deci acest motiv este eliminat. Mai ramane problema cu vizibilitatea...
Pt. ca exista strune din materiale destul de moi incat sa nu afecteze evolutia nalucii, deci acest motiv este eliminat. Mai ramane problema cu vizibilitatea...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Paul, daca vrei sa folosesti struna pt. naluci de 5-6 cm, poti folosi struna de la canelle. Am mai scris de ea pe undeva pe forum. Eu am folosit aceasta struna si cu voblere de 2,5 cm, fara sa le afecteze evolutia. La capetele strunei am legat un vartej, respectiv snap.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
[quote="pescarel]lasati sportivitatile inutile si paguboase, si puneti struna. Nu neaparat otel dur, poate sa fie si din materiale moi, care sa permita in continuare un joc natural nalucii. .[/quote]
Am prins multe stiuci care aveau doar struna in gura iar lingura nici macar nu era agatata de spate sau de undeva+ca am avut surprize de genu ca mi-a taiat firul la 1-2 metri in fata lingurii,fara sa am mucatura la lingura.
Asa ca fratiilor stiuca taie, nu se joaca, restul este doar noroc.Nu cred ca v-ar lasa inima sa dati cu un vobler de 400 fara struna.
Am prins multe stiuci care aveau doar struna in gura iar lingura nici macar nu era agatata de spate sau de undeva+ca am avut surprize de genu ca mi-a taiat firul la 1-2 metri in fata lingurii,fara sa am mucatura la lingura.
Asa ca fratiilor stiuca taie, nu se joaca, restul este doar noroc.Nu cred ca v-ar lasa inima sa dati cu un vobler de 400 fara struna.
caius delamarian