Unde dati si unde ""crapa"" salaul
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Unde dati si unde ""crapa"" salaul
multi spun ca salaul este un peste care se hraneste excluziv pe fund, dar se intampla cateodata ca el sa fie prezent intre ape si aproape de suprafata. Intrebare: salaul se hraneste exclusiv pe fundul apei??
Re: Unde dati si unde ""crapa"" salaul
chiar tu ti-ai raspuns la intrebare:
chiar atunci am avut o urmarire la shad,pana la suprafata,langa barca,ne-am privit in ochi si tzushti...era mare.
am luat salau pe fundul apei,intre ape si chiar am vazut inainte de furtuna salai care se ridicau de pe fundul lacului si loveau in obleti la suprafata de sareau obletii in toate directiile.se auzea pe lac in jurul nostru de parca cineva arunca cu grauntze pe apa.Mark Twain scrie:dar se intampla cateodata ca el sa fie prezent intre ape si aproape de suprafata.
chiar atunci am avut o urmarire la shad,pana la suprafata,langa barca,ne-am privit in ochi si tzushti...era mare.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Tavi scrie:Cica mananca_catre suprafata noaptea dar numai in sectoare clar delimitate
da,da...mai ales aia banateni, mai sfiosi, mai sfatosi dar si mai mari.

nici eu n-am avut habar de chestia asta, tot aici pe forum au fost ceva bajeti care l-au si vazut sus, cu bufuri de avat.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- utilizator constant
bufuri faceau doar bancurile de obleti,sareau in aer.leba scrie: nici eu n-am avut habar de chestia asta, tot aici pe forum au fost ceva bajeti care l-au si vazut sus, cu bufuri de avat.
-
- utilizator constant
de regula nu urmareste,dar uneori,mai rar,da.
parerea mea.
parerea mea.