Unde dati si unde ""crapa"" salaul
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Mama ce-mi plac secretele
acum cu rosu e o chestie ,in sensul ca dupa cate stiu eu e prima culoare din spectru care dispare in apa la o anumita adancime...Si dispare din cauza intunericului care apare odata cu adancimea
Daca le pun cap la cap ar insemna ca noaptea rosu nu se vede deloc
Dar de aceea este frumos pescuitul ,ca nu asculta de reguli
Sau poate asculta ,da' nu le stim noi chiar pe toate 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
laurentiucat
- utilizator constant

sal
am ocservat si io ca la rosu face "rau"..am avut cateva shaduri cu coditza rosie si imediat sarea pe ele..
Re: sal
Or fi fost ceva tauri aialaurentiucat scrie:am ocservat si io ca la rosu face "rau"..am avut cateva shaduri cu coditza rosie si imediat sarea pe ele..
-
laurentiucat
- utilizator constant

tauri
tauri ?posibil..mai degraba juncani..ca nu erau prea mari..dar mai incerc ca poate vine sefu turmei..si sa vezi daca mai ai loc de mine pe net.. 
-
laurentiucat
- utilizator constant

sal
tine-mi pumnii ca maine ii fac o vizita si daca il pacalesc il iau acasa sa-mi faca o vizita... 
-
laurentiucat
- utilizator constant

sal
nimic...
am dat la stationar cu pestisori vii,le-am pus clopotei si am plecat cu linguritele in cautari la spining....nimic..ma doare si acu mana..
o marlitza de 30-40 de cm se tinea dupa oscilanta mea..pana in mal..de 4-5 ori s-a repetat faza..venea dupa oscilanta (aurie)dar nu punea gura..
am dat la stationar cu pestisori vii,le-am pus clopotei si am plecat cu linguritele in cautari la spining....nimic..ma doare si acu mana..
o marlitza de 30-40 de cm se tinea dupa oscilanta mea..pana in mal..de 4-5 ori s-a repetat faza..venea dupa oscilanta (aurie)dar nu punea gura..
Re: sal
Asa-i ca-i fain la pescuit?laurentiucat scrie:nimic...