pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
P.S. la mine am dat seara la apus pe la 21 sa zic, fund nisipos cu pietrish si a crapat intre ape

la anu berca si tarat nebunii pe fund fara riscuri asa mari de a lasa cate ceva

-
laurentiucat
- utilizator constant

pikeman scrie:hai bre ne luam la cearta acu, mai bagam o gluma mica un mishto scurt ...asa ca lasam ciortanica si carasel punem vobler si ii dam acolo la 25m unde se roteste apa, asta poate fi si avat, daca tot ii da in curent la distanta si in suprafata nu-i pui tu caraselu acolo la nas nici daca vrei, oricum la noi shalau mai rar ca deh mai la munte

si apoi daca te apuca lenea si bagi un 2 betze la caras poa mai intra si altceva, ca pe nenea somnu fara barca nush cum sa-l caut de exemplu

daca vrei sa-ti imbogatesti colectia de injuraturi..cand te duci la mare ,inainte de podul giurgeni vadu oii cu 10 km e o semisfera din sticla .il cauti pe patron si-l intrebi cum e sa se plimbe cu somnu pe dunare...de fapt cu o barca pescareasca,3 insi in barca plina de plase ude si cum barca urca si el facea balet in barca....asta pana doar s-a saturat somnu de ei ...si le-a urat "multa sanatate"!
-
laurentiucat
- utilizator constant

deci asta poti sa-l intrebi cum l-a prins...daca vrei sa inveti..l-a scos din apa...te descurci singurel ca l-a faza asta a lipsit..si el..
-
pikeman
- veteran

-
@laurentiucat ...esti un mistocar de 2 lei care se pare ca nu cunoaste "sportivitatea"...merci de indicatiile jignitoare pe care mi le adresezi, in primu rand nu ma plimb cu "minciogul" sa strang carasei si daca ai sa citesti in alt topic la regulamentul pescuitului SPORTIV orice tip de plasa este interzis, imi iau barca sa merg la pescuit cu linguri grele si jiguri pe langa insule si pe mijlocul Oltului nu sa incerc tentative de curent sau setci cum te fascineaza pe tine creierasul...si ca sa sti si tu eu merg cu trenul la pescuit asa ca e destul de grea si o barca care va trebui sa o echipez cu un carucior si un prieten

-
pikeman
- veteran

-
P.S. nu vad unde te-am injurat, poate imi arati tu
-
Michael
- Moderator

ce-ar fi sa continuam despre salau?
disputele personale-pe privat 
-
pikeman
- veteran

-
ok...s-a rezolvat, cer scuze
Revenind, nu l-am auzit sa atace noaptea, adevaru e ca nici nu am insistat sa il caut noaptea, am auzit ca si somnul face spectacol daca il gasesti, am stat io intr-o noapte pana la 2 de am ascultat numa broaste

poate nu era in zona, asa ca in suprafata nici din intamplare nu l-am gasit
-
Michael
- Moderator

salau n-am auzit sa rapeasca cu zgomot,somn am auzit sa "hapaie" sa absoarba la suprafata apei noaptea,demult,pe cand dadeam la pasnic.
-
pikeman
- veteran

-
multi zic ca rapeste in suprafata si se aude cum are vederea mai dezvoltata decat avatul ar fi posibil, sau poate pe langa hidrocentrale unde e lumina noaptea sa rapeasca tot avatul

ca nu inteleg ce zgomot ar produce shalaul noaptea

-
rosu r.
- veteran

Ptr pikeman! Daca inca nu ai avut parte de astfel de nopti , parca zici ca pesc pe Olt ! Incearca sa pesc in niste zone unde stii ca sta salaul si daca conditiile sunt favortabile o sa ai parte de un spectacol adevarat! Merita! Singura contitie mai greu de indeplinit , sa fie salau acolo! Recomandari : zona Avrig sub centrala pe partea cu gara si Sarata , tot pe partea cu gara catre capatul dalelor ! Nu e nevoie sa dai departe ! De obicei ajung 10-15 m ! E mult pana auzi primul atac sa poti sa localizezi gasca ! Si de aici intervine mana si scoala!