Unde dati si unde ""crapa"" salaul

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Dec 2006, 11:17

Michael scrie:salau n-am auzit sa rapeasca cu zgomot,somn am auzit sa "hapaie" sa absoarba la suprafata apei noaptea,demult,pe cand dadeam la pasnic.
sau la "paznic"? :lol: just jokin'!

ascultind asa linkin park nu pot sa nu ma intreb daca noaptea pe rau dintsoshii stau in curent. :P adica dai dupa ei unde e curent sau cauti gropane cu jigul? ca eu asa stiam...
pe scurt cred ca merg si eu o noapte la shalo pe prut. m-ati starnit :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Dec 2006, 11:20

@rosu r, stiu ambele zone dar pe ele chiar nam ajuns noaptea , decat la avrig cand era frig, banui ca vara e mai indicat :twisted: am prins unul pe seara cei drept in zonele astea :wink: , la anu cortu si noapte la cotrobait dupa el

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 09 Dec 2006, 11:24

Daca stii zona de la Avrig , pe partea cu gara , este o limba de nisip destul de larga pe mal care are apa mica de circa 1 m vreo 2 m de la mal dupa care cade direct la 5 m ! Acolo de obicei luna august apar atacuri de genu asta! Acolo am avut cele mai bune rezultate! NU foarte mai , pana in 4 kg dar merita incercat! Mai ales daca ai luna si e lumina e o minune sa pescuiesti! Si daca ai noroc poti sa dai si de somn ca e o zona tare faina!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 09 Dec 2006, 11:49

@leba, cauta plaje cu curent mai domol, vezi ziua cam unde stau lipusii, acolo noaptea daca este salau ....... :wink: :wink:
be smart be silent be deadly.....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Dec 2006, 11:55

empthy_cluster scrie:@leba, cauta plaje cu curent mai domol, vezi ziua cam unde stau lipusii, acolo noaptea daca este salau ....... :wink: :wink:

lipusi? ce-s aia? :shock:
este salau.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 09 Dec 2006, 14:25

lipusi=obleti.... habar n-am cum se spune la voi... :roll: :?
be smart be silent be deadly.....

LUCIOPERCA
utilizator constant
utilizator constant

UNDE DATI SI UNDE CRAPA SALAUL

Mesaj de LUCIOPERCA » 09 Dec 2006, 15:36

HM .PE DONAU AM AVUT NOPTI PLINE DE SALAU. DE MULTE ORI IL LOVEAM CHIAR SI IN LARG MAI ALES LA VOBLER.CHESTIA CU LUMINA E ADEVARATA DACA E UN PIC DE LUMINA ATACA SI MAI BINE .AM IMPRESIA CA SE ADUNA MARUNTISU LA LUMINA SI DINTOSII JUBILEAZA . :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Dec 2006, 16:03

@LUCIOPERCA: citeste te rog aici,regulamentul forumului:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6
in special punctul 8.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Dec 2006, 16:53

pt.Leba! pe Mures dintosii(cum la spui tu) noaptea ataca pe intinsuri(plaje) de pietris...Din gropane ies pentru ca nu prea cred ca obletii(la noi albita!)au tupeul sa stea noaptea prin gropane...Ca mai sunt si d-aia cu mustati...Asa ca salaul iasa dupa iei pe plaje catre mal si daca e luna plina ai ocazia sa vezi chiar si atacul!Acum, ies pe piatra ,la apa mica , daca sunt prin zona locuri de salau unde sa stea ziua :lol: Eu de ex. stiu un loc unde efectiv trec Muresul de pe un mal pe altu cu precizarea ca acolo raul e relativ ingust iar pe partea opusa intinsurii ,sunt traverse de cale ferata in apa...Si are apa vreo 2,5 metri :lol: Atacul este relativ zgomotos de multe ori ,dar nu se poate confunda cu atacul avatului;adevarul este ca noaptea ,la noi, atacul avatului se desfasoara pe fund, fara bufnituri la suprafata! Si ,nu stiu cine scria, dar pe Mures avatul se prinde noaptea la peste viu...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 09 Dec 2006, 19:53

acum ,poate ca eu gresesc ,dar il caut in special cind e luna plina.poate ca e tot o superstitie de a mea dar si la vobler si la twister eu il colorez cu putin rosu.na, ca am mai spus un secret! :lol:

Scrie răspuns