Unde dati si unde ""crapa"" salaul
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
aha,asta e un sfat tare bun,numai sa nu fie inorat atunci.am sa incerc si varianta asta+ca e mai romantic asa. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
la draq cu calendarul asta, m-am luat dupa calendar de m-am urat si a fost un esec, in opinia mea pestele mananca cel mai bine dupa o perioada de cateva zile de stabilitate atmosferica....Tavi scrie:sau iesi dupa metoda calendaruluidanr scrie:michael iesi si tu dupa orarul si fazele lunii
cu ditai luna pe cer e o placere sa pescuiesti![]()

be smart be silent be deadly.....
din contra eu am observat ca salaul in mod special este inebunit dupa hrana inainte si in timpul furtunii.in special pe lac.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
posibil pe belti sau alte rauri, eu pe Cris si Mures can se apropria furtuna gata cu avatu, la salau nu am dat pe furtuna (ca nu-s nebun sa fiu `trasnit` de curentul cerescMichael scrie:din contra eu am observat ca salaul in mod special este inebunit dupa hrana inainte si in timpul furtunii.in special pe lac.

be smart be silent be deadly.....
-
- utilizator constant
sal
la furtuna am ocservat si eu ca trage mai bine.ploua,batea vantul si cred ca eram singurul nebun pe o raza de 10 km de-a lungul dunarii care statea cu batul in mana.dar tragea la pestisor si nu-mi venea sa plec.am facut 5-6 kile de strapazan si abia atunci cu mainele inghetate bocna am taiat-o acasa.in plus stiu de la pescarii profesionisti ca sare noaptea in anafoare de le e frica ca vine peste ei in barca.pe la 4 -5 dimineata.alta informatie ce mi s-a parut intresanta e acecea ca apa e inca calda si tot maruntisul e pe rene iar rapitorii sunt dupa el.am auzit o discutie intre 2 pescari profesionisti care planuiau o toana acolo.nu ma avut timp azi sa ajung si-s si ocupat pana duminica..as pleca acum dar stau rau cu sanatatea si nu-mi mai permit s-o mai dau in bara in privinta asta..
asa as merge o noapte la peste..ca inca nu e frig..sa nu poti sta pe apa..asa ca cine poate...pe el...!!!
asa as merge o noapte la peste..ca inca nu e frig..sa nu poti sta pe apa..asa ca cine poate...pe el...!!!
[quote="danr"]michael iesi si tu dupa orarul si fazele lunii
cu ditai luna pe cer e o placere sa pescuiesti[/quote]
Macar asa vezi naluca . Ce placere !
Nu de alta da am ajuns sa urasc luna plina , am cam prins batu de miner pe luna plina , merge mai bine pe intuneric , sau pe jumate .
Fir Intins!!!
cu ditai luna pe cer e o placere sa pescuiesti[/quote]
Macar asa vezi naluca . Ce placere !
Nu de alta da am ajuns sa urasc luna plina , am cam prins batu de miner pe luna plina , merge mai bine pe intuneric , sau pe jumate .
Fir Intins!!!
cei mai mari salai eu i-am prins pe lacuri , dupa furtuna (tunete, fulgere, valuri de luai apa in barca), pe locuri cu praguri pietre, si f important i-am luat intre ape adica avea apa in jur de 4 m. si pestii trageau la 1,5-2m. si ma refer la salai intre 4-6kg. toata activitatea dura cam o ora.
oricum ideea este ca dupa furtuni mari...ploaie cu grindina...si vant de nu puteai sa pescuiesti in timpul furtunii...trebuia sa stai cu foaia de cort in cap..si sa astepti sa se linisteasca un pic...
toata lumea ieseala mal...numai eu ramaneam ancorat...dadeam drumul la sfoara la maxim....vreo 30m si asteptam pe pozitie.
oricum ideea este ca dupa furtuni mari...ploaie cu grindina...si vant de nu puteai sa pescuiesti in timpul furtunii...trebuia sa stai cu foaia de cort in cap..si sa astepti sa se linisteasca un pic...
toata lumea ieseala mal...numai eu ramaneam ancorat...dadeam drumul la sfoara la maxim....vreo 30m si asteptam pe pozitie.