Unde dati si unde ""crapa"" salaul
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="Adelin"][quote="empthy_cluster"] anul viitor va fii al salaului :wink: [/quote] ...crezi?! :lol:[/quote]
Pai daca nu o sa-i traga normal ca o sa fie anu salaului , pentru ca nu se lasa prins , si deci ii cistiga partida la Clusty ... ( bat in lemn sa nu fie asa , da daca Clusty insista he!he! )
Fir Intins!!!
Pai daca nu o sa-i traga normal ca o sa fie anu salaului , pentru ca nu se lasa prins , si deci ii cistiga partida la Clusty ... ( bat in lemn sa nu fie asa , da daca Clusty insista he!he! )
Fir Intins!!!
aha,deci ora e problema la mine,eu tot la ore domnesti ma ducempthy_cluster scrie:Michael, sti cam ce zona ii place salaului, gaseste-o scoala-te pe la 4 am du-te de cateva ori in recunoastere in zona respectiva, si asculta....., pana dai de ei e mai greu dupa aia joaca de copii......, sunt curios in primavara daca pentru mine va mai fi la fel....

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Dragilor ati atins un subiect sensibil pentru multa lume ! Anul asta ca si in alti ani , pe Olt in zona Avrig , pentru ca pe asta o bat mai mult , in perioada sfarsit de august inceput de septembrie in noptile linistite si caldute , in zonele unde pragul cade imediat in zona malului apar o gramada de atacuri la suprafata ! Atacurile se manifesta prin zburatacirile obletilor ! Daca ai noroc sau cunosti o astfel de zona unde ataca noaptea se pot face partide frumoase la vobler mai ales la cele cu bile ! Marimea preferata 7-9 cm ! Am avut rezultate frumoase de cate ori am dat in astfel de zone si conditiile erau favorabile ! Toata aceasta activitate dureaza circa o ora , undeva dupa miezu noptii ! La prima geana de lumina se retarg in prag si deja se trece la shad ca altfel nu il mai vezi!
Poate altii au avut alte rezultate!
Astept pareri si argumente!
Poate altii au avut alte rezultate!
Astept pareri si argumente!
Legat de faptul ca salaul urmareste sau nu naluca...Primavara sunt convins (ca l-am vazut na!) ca urmareste naluca ! Nu stiu daca pe distante mari dar cert este faptul ca salaii fiind cantonati la cca 10-15 m de mal m-am trezit cu el in lanseta la mal.Mai mult l-am si vazut pe unul cum a inhatat twisterul la 1 m de varful batului !Si a venit in urmarirea lui...
In ceea ce priveste atacurile de noapte ,la suprafata ,pot sa va spun doar atat:atacau de rupeau obletii!Pe la orele 23-24 ,la suprafata , dar...era pe piept de pietris si apa era de cca 0,5 m
Cum sa atace la fund saracii...Ca erau si mari si incapeau greu in pieptul ala de pietris 
In ceea ce priveste atacurile de noapte ,la suprafata ,pot sa va spun doar atat:atacau de rupeau obletii!Pe la orele 23-24 ,la suprafata , dar...era pe piept de pietris si apa era de cca 0,5 m

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
maestre,,,, ofcourse, mai am cu carul de invatat despre salau, in toamna mi-am facut o idee despre obiceiuri, la anul sper sa-l rup....Adelin scrie:...crezi?!empthy_cluster scrie: anul viitor va fii al salaului![]()

be smart be silent be deadly.....
-
- veteran
@Michael sti proverbul ala Romanesc `cine se scoala de dimineatza departe ajunge`.....Michael scrie:aha,deci ora e problema la mine,eu tot la ore domnesti ma ducempthy_cluster scrie:Michael, sti cam ce zona ii place salaului, gaseste-o scoala-te pe la 4 am du-te de cateva ori in recunoastere in zona respectiva, si asculta....., pana dai de ei e mai greu dupa aia joaca de copii......, sunt curios in primavara daca pentru mine va mai fi la fel....

-
- veteran
@ Adelin: crezi!? , am intzeles intrebarea cu schepsis, sper maestre daca nu las ca gasesc alta zona.....
In legatura cu salaul, am prins si ziua nu doar noaptea, pot spune pe cei mai mari, si tot cei mari atacau voblere mici, salauashi de 2.5-3 intrau pe voblere mari de pana-n 10-12 cm. Asta se intampla in perioada de racire a apei, de aceea am spus ca sunt curios sa-l vad vara si primavara cum se conporta....
In legatura cu salaul, am prins si ziua nu doar noaptea, pot spune pe cei mai mari, si tot cei mari atacau voblere mici, salauashi de 2.5-3 intrau pe voblere mari de pana-n 10-12 cm. Asta se intampla in perioada de racire a apei, de aceea am spus ca sunt curios sa-l vad vara si primavara cum se conporta....

mai baieti eu am incercat de cateva ori sa raman dupa lasarea intunericului si tare aiurea mi se parea sa lansez orbeste naluca,recuperam pana lovea primul inel.dar daca voi spuneti ca pe intuneric ies seniorii,la anul imi iau ochi de pisica. 

apropo,e mai bine pe intuneric in zori sau la apus,dupa lasarea intunericului.