Unde dati si unde ""crapa"" salaul
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Mark Twain
- utilizator constant

-
empthy_cluster
- veteran

salut, in sfarsit un subiect ce ma intereseaza deoarece anul asta a fost al avatului anul viitor va fii al salaului, salaul rapeste la suprafata este cert, l-am vazut, nu este ca la avat cand rapeste,face un `tzac` discret si vine pana in mal, la salau cel putzin eu cum l-am vazut ca rapit cum l-am luat, de rapit la suprafata doar pe crepuscul ata dimineatza cat si seara.Mark Twain scrie:poti da detalii?? e un subiect destul de complex! ce sectoare?? dar ziua!?Tavi scrie:Cica mananca_catre suprafata noaptea dar numai in sectoare clar delimitate
dupa parerea mea la fel si somnul, am vazut un filmuletz din Franta unde se ia intr-o anumita perioada a anului somn la floater...
be smart be silent be deadly.....
-
empthy_cluster
- veteran

-
empthy_cluster
- veteran

Michael, sti cam ce zona ii place salaului, gaseste-o scoala-te pe la 4 am du-te de cateva ori in recunoastere in zona respectiva, si asculta....., pana dai de ei e mai greu dupa aia joaca de copii......, sunt curios in primavara daca pentru mine va mai fi la fel.... 
be smart be silent be deadly.....
- Mugurstefan
- veteran

ti s-a intamplat si-n perioada asta a anului?empthy_cluster scrie:Michael, sti cam ce zona ii place salaului, gaseste-o scoala-te pe la 4 am du-te de cateva ori in recunoastere in zona respectiva, si asculta....., pana dai de ei e mai greu dupa aia joaca de copii......, sunt curios in primavara daca pentru mine va mai fi la fel....
sau vorbesti de vara-toamna?
Si vezi, cateodata clipocesc dar mai rar sunt si mari.
Eu de cele mai multe ori m-am intalnit cu gradinita.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
Mark Twain
- utilizator constant