florin1948 scrie:Mai Valer, mai draga ! Cand o sa intelegi o data ca degeaba pui intrebari din astea pe forum ? Eu o sa zic ca este f. buna ( desi sincer habar n-am ), Musti o sa zica ca e prea fast pentru el, Gigi o sa zica ca dai banii degeaba iar Vampirul o sa-ti suga sangele sa i-o dai lui. Si tu ce ai sa intelegi din astea ? Un mare NIMIC. Nu exista scule bune si proaste, exista scule care mie imi plac sau scule care nu-mi plac. Daca nu-mi plac nu inseamna automat ca nu plac nimanui. Nu vei putea nici o data trage o concluzie depre o scula din parerile altora. Important este daca vine bine pe mana ta sau nu. Nu te apuca sa cumperi scule ca inecatu', pescuieste cu ce ai si cand ai ocazia, pe balta , mai pune mana si pe alte scule si compara-le cu a ta. Atungi ai sa poti trage o concluzie din punctul tau de vedere. Sa fii tu sanatos cate scule am cumparat la viata mea si o data ajuns pe garla mi-am dat seama ca nu este ce voiam eu. Si mai greu este sa le vinzi. Si nu te arunca neaparat la scule f. scumpe. Exista si scule modeste ca pret care-si fac treaba f. bine ( mai ales dupa ce depasesti granita primilor zece ani de spining). Tu vezi bine ca tu mai pui cate o intrebare si la raspunsuri noi incet incet deviem la subiecte " pe langa ". Singurul Musti, care este de admirat pentru rabdarea cu care iti raspunde de fiecare data, incearca sa te mai " lumineze ". Tine minte : pescuitul se invata pe balta, in nici un caz pe forum !valeriu28 scrie:si de Rapture Horizon 2.40, max 30 gr puteti sa ziceti ceva?))
Domnule Mircea, din nou, perfecta dreptate si multa admiratie! DAR
Tocmai asta e ideea, mi-a placut foarte mult felul cum se incarca lansetele mai moi, usurinta lanseului, si mi-as fi dorit ceva unpic mai moale, mai medium asa...
EU momentan am o lanseta destul de rigida, un SAFINA x 10-36gr, extra fast. Cand am lansat prima oara cu Cormoranul ULX, am fost super incantat. Stiu, e alta mancare de peste, insa mi-as dori ceva mai moale, sa acopar si plaja de mijloc.
Ulx-ul are 1-9 grame.
Safina are 10-36
mi-as fi dorit si un 5-25, sa pot arunca bine un jig de 5-7 grame cu o guma de 6cm.
In cazul asta, nici una din lansetele avute nu se potrivesc...
Poate are cineva acel Rapture Horizon, am gasit una la un pret foarte bun... si pt ca nu am apucat sa o vad, m-am gandit ca e cineva care a dat cu ea, care stie cum reactioneaza, cum se comporta...
Dar cred ca o iau, si imi formez singur parerea.
Pana acum, pe balta ma invat si eu. De asta am cautat altceva. Vreau un ansamblu mai elastic, si mai de mijloc, sa pot sa fac oferte interesante si la biban, si la salau...