Am pescuit la stiuca, si inca mai pescuiesc cu Sunline SuperPE 25 lb, pe o lanseta MH Shimano Exage. Confirm cele spuse mai sus, simti orice marla orice scuturare din cap, orice atac, am pescuit si pe offset si cu slidere, swimbait, spinnerbait, n am avut emotii. Arunc si eu tot in forta si am patit o cu firul dupa varful lansetei insa nu s a rupt firul, nici lanseta

Doar s a incurcat destul de rau firul a trebuit sa tai din el, nu mi da senzatia ca se scamoseaza, e la fel ca n prima zi. Pescuiesc la stiuca numai cu struna metalica sau florocarbon gros, deci la abraziune nu a fost testat firul, am impresia ca nu e rezistent la abraziune, mai toate firele japoneze nu rezista la abraziune, insa d aia pescuiesc cu inaintas.
Mai am un fir cu care dau la salau, sau cand pescuiesc cu jig, mai subtire cred ca are 15 lb, este vorba de Varivas Newgrade PE, un fir foarte rezistent la tractiune, am tras de o craca de m am taiat la mana, si am rupt inaintasul de florocarbon, nici macar nodul nu a cedat, super rezistent. Nu e rezistent la abraziune, din fabrica ti se da 2,5 m de florocarbon varivas. E foarte matasos, aluneca bine prin fire, rotund. Am mai pescuit cu ceva Berkley insa e plat, gen pamblica, l am dat jos repede