Tehnici Baitcasting

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2011, 20:40

ipocritu scrie:in loc sa fi tot " pe linga " si sa insinuiezi pt a nush cita oara ca io mi-am luat rulmenti noi ca sa inlocuiesc lagarele , " lucruri culese dupa ureche si iexprimate lautareste cu improvizatiile originale " de la discutia asta ... http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=16536 , io ma intreb de ce nu catadicsesti sa scrii acolo... la discutia in cauza.. , asa ar fi mai indeminos.. , plus ca aici iesti si of topic...

Ha,ha, ha ,cine vorbeste de ”of topic„.. :lol: Cind nu mai ai argumente recurgi la atacuri la persoana...binee,am notat...Pa .
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 04 Noi 2011, 21:22

asai ? aluziile sint atacuri la persona... nu ? :lol:

probabil cind tu le faci sint complimente... :lol:

nah... ce sa fac... ,chipurile duc lipsa de argumente purtind o discutie cu unul caruia ii se pare c-as fi zis ceva ... :lol:

dar el de fapt ...
pe de alta parte... dupa spusele lui ... nici nu o citit...
ci doar asa... pe sarite...
ca el e turist... :lol:

nu ma apuc acu sa-ti fac lista cu aluzii
si de acum incolo nici sa-ti mai raspund la ele

dar sincer ma asteptam la mai mult de la tine...
deh discutia in cauza fiind relativ proaspata si nu realizezi cit esti de ridicol in fata altor useri care au citito

poate peste un an doi iti mai tinea figura... ca poate mai uita lumea... , dar chiar asa .. nu mere...

ps: Gigi... o cam dai din colt in colt si nici tu nu sti cum si de ce sa te mai legi... , iar io la baliverne n-am timp sa raspund si nici sa ti le demonstrez..

pe tine.. clar te roade ceva...
acu .... probabil vrei sa strigi tu din capul scarii... , asai ? :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 04 Noi 2011, 21:23

ca sa nu uit...

scurt pe doi si doi pe patru...

CITEAZAMA UNDE ZIC IO CA MI-AM LUAT RULMENTI CA SA SCHIMB LAGARELE !

tu aia zici... nu ? ca mi-am rupt gitu sa-mi iau rulmenti ca sa inlocuiesc lagarele...

DEMONSTREAZA CA EU AM ZIS ASA CEVA !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Noi 2011, 21:30

Interesante Tehnici de Baitcasting pe "Pescuit-Spinning" :evil:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Noi 2011, 06:54

:lol: mutam la flyfishing? Doar e aceeasi poezie....numa cu muli deasupra :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2011, 07:04

Ipocritu a scris
ma Gigi ... stiu ce vrei tu... sa ma scap pe tobogan ca de´al de Razvan si numa in upgrad-uri sa o tin...

alta treba nu am ?

pisica mea... era buna asa cum era... , si acum e la fel de buna numa ca rulmentii m-au costat cit toata molineta...

in loc de rulmenti ... de banii astia ... mai bine mai luam o mulineta !

nu e complecta pierdere... , abia le-am mai facut un service caci rumenti vechii se potrivesc la fix la Aambasadorul 7000 care era pe lagare.... , nah... e up gradat si ala acu...

Inteleg deci din ultima fraza,faptul ca ,Ambasadorul7000,...ERA ..pe lagare,iar rulmentii pe care i-ai dat jos de pe alta mulineta se potrivesc la fix acolo,deci i-ai schimbat,altfel afirmatia ca „se potrivesc la fix acolo,nu si-ar mai avea rostul„..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2011, 07:15

Totodata ai mai spus asta
Gigi... , ce am zis io suna asa ! : din moment ce axul se invirte in rulmet... , nu e nici o diferenta daca acolo e rulment sau lagar !
Deci nu e nici o diferenta intre rulment si lagar...nu-i asa??

Atunci de ce se uzeaza rulmentii??De ce hiriie??Nu pentru ca se distrug rolele si camasa??Daca ar fi cum spui tu,si doar axul se invirte in rulment,acest hiriit nu ar trebuii sa apara in veci..

Deci daca ,rolele sau bilele se distrug ,unii apeleaza la rulmenti mai de calitate,Bocca,sau ceramici sau ce vrei tu..Si cind impartasesc asta cu altii,”se dau interesanti”.....

Am fost suficient de argumentat???
Ok.Atunci las-o balta,si vorbiti de tehnici...Spor.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2011, 07:20

Ah, si daca te deranjeaza expresia ”ai fugit„,ti-am mai explicat odata ca acea sensul de ”imediat„Pentru ca da,imediat ,in scurta perioada de timp de la discutia cu rulmentii ,te-ai dus ,sau ma rog ti-ai comandat rulmenti de aia de fite...

Imi cer scuze,daca te-am jignit,astea sint argumentel mele.

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2011, 09:40

ba... nu mai tot rasuci

acum nu ai nici o scuza

ai citit !

deci esti rau intentionat cum de fapt banuiam de la bun inceput !

repet

CITEAZAMA PE MINE UNDE EU ZIC CA MI-AM LUAT RULMENTI CA SA SCHIMB LAGARELE !

cind vi cu citat ... atunci mai discutam

pina atunci bishti :arrow:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2011, 11:39

semlecangheorghe scrie:Totodata ai mai spus asta
Gigi... , ce am zis io suna asa ! : din moment ce axul se invirte in rulmet... , nu e nici o diferenta daca acolo e rulment sau lagar !
Deci nu e nici o diferenta intre rulment si lagar...nu-i asa??

Atunci de ce se uzeaza rulmentii??De ce hiriie??Nu pentru ca se distrug rolele si camasa??Daca ar fi cum spui tu,si doar axul se invirte in rulment,acest hiriit nu ar trebuii sa apara in veci..

Deci daca ,rolele sau bilele se distrug ,unii apeleaza la rulmenti mai de calitate,Bocca,sau ceramici sau ce vrei tu..Si cind impartasesc asta cu altii,�se dau interesanti�.....

Am fost suficient de argumentat???
Ok.Atunci las-o balta,si vorbiti de tehnici...Spor.
ai fost pe draqu !

acolo era vorba de tunarea mulinetelor in scopul lansarilor mai departe... si se vorbea de rulmenti ceramici ABEC 7 etc...
si se si face intr-un tirziu observatia ca DA ! partial am dreptate !
in timpul lansarii axul se invirte in camasa IAR rulmentul cumpleaza doar in timpul celor mai mari turati ( confirmatie de ULK ) lucru stiut de mine de cind haul ca doar nu ma apucam sa intreb ce nu stiam deja ! :lol:

CA ATARE ... intrebarea si afirmatia mea e complet justificata si se argumenteaza de la sine ! nu are nevoie de alta argumentare suplimentara !

traduc ... fiind vorba de lansare... in contextul ei... ca despre aia e vorba... IN MOMENTUL IN CARE AXUL TAMBURULUI SE ROTESTE IN CAMASA RULMENTULUI NU E NICI O DIFERENTA DACA ACOLO E LAGAR SAU RULMET

daca ai vreo problema cu afirmatia asta asa de simpla si clara tuturor... , e doar problema ta iar eu nu te pot ajuta

acu... tu vi si argumentezi faptul ca rulmenti se strica si trebe schimbati ... nu ?

poi bai ... timplare... rulmenti aia ai tai ceramici mai mult functioneaza in sarcina... nicidecum in lansare ( daca nu-ti aduci aminte iti confirma ULK ) ... adica cind mulinezi recuperind naluca si fiind din lut sint mai sensibili la bruscari si socuri mecanice decit la viteza ca sa nu mai zic mizerie , in functie de conditii cristale de sare si alte prostii ....

acum iti dai seama de ce ti se strica tie rulmenti ?

de fapt.. , ti s-au stricat vreodata sau doar vorbesti din auzite ?

aia de ti-au povestit... , au patito ei sau au citit pe net vre-un articol scris de alti meseriasi ?

de 3 zile ma foooooti la cap ca mi-am luat rulmenti ca sa inlocuiesc lagarele

lucru care nu e adevarat ! ( caci altfel ma citai ! )

nu ai venit cu nici o afirmatie de a mea care sa o argumentez

iar eu nu ma simt dator sa le argumentez pe ale altora

luind orice vorba de a mea... si comentind pe linga ea... scotindo complect din contextul ei .... pe care ulterior vrei sa ti le argumentez tot io cu toate ca nu-mi apartin... te asemeni leit leit cu Gerula !

numai ala facea asa !

CLAR TE DERANJEAZA CEVA SI ACUM CAUTI GILCEAVA !

cit despre aluzia referitoara la wsb team ( ma rog... io zic team... care nu e fix corect... caci de fapt ma refer DOAR la o parte dintre ei... si ei stiu asta ! ) e ca in vorba aia... ca tuturor feteler ... in secret... le place in dos... si´am impresia ca ,... confirmi singur !

deci in concluzie aluziile mele sint VERO LA ORICE CAPITOL :lol:

:arrow:

Scrie răspuns