semlecangheorghe scrie:Totodata ai mai spus asta
Gigi... , ce am zis io suna asa ! : din moment ce axul se invirte in rulmet... , nu e nici o diferenta daca acolo e rulment sau lagar !
Deci nu e nici o diferenta intre rulment si lagar...nu-i asa??
Atunci de ce se uzeaza rulmentii??De ce hiriie??Nu pentru ca se distrug rolele si camasa??Daca ar fi cum spui tu,si doar axul se invirte in rulment,acest hiriit nu ar trebuii sa apara in veci..
Deci daca ,rolele sau bilele se distrug ,unii apeleaza la rulmenti mai de calitate,Bocca,sau ceramici sau ce vrei tu..Si cind impartasesc asta cu altii,�se dau interesanti�.....
Am fost suficient de argumentat???
Ok.Atunci las-o balta,si vorbiti de tehnici...Spor.
ai fost pe draqu !
acolo era vorba de tunarea mulinetelor in scopul lansarilor mai departe... si se vorbea de rulmenti ceramici ABEC 7 etc...
si se si face intr-un tirziu observatia ca DA ! partial am dreptate !
in timpul lansarii axul se invirte in camasa IAR rulmentul cumpleaza doar in timpul celor mai mari turati ( confirmatie de ULK ) lucru stiut de mine de cind haul ca doar nu ma apucam sa intreb ce nu stiam deja !
CA ATARE ... intrebarea si afirmatia mea e complet justificata si se argumenteaza de la sine ! nu are nevoie de alta argumentare suplimentara !
traduc ... fiind vorba de lansare... in contextul ei... ca despre aia e vorba... IN MOMENTUL IN CARE AXUL TAMBURULUI SE ROTESTE IN CAMASA RULMENTULUI NU E NICI O DIFERENTA DACA ACOLO E LAGAR SAU RULMET
daca ai vreo problema cu afirmatia asta asa de simpla si clara tuturor... , e doar problema ta iar eu nu te pot ajuta
acu... tu vi si argumentezi faptul ca rulmenti se strica si trebe schimbati ... nu ?
poi bai ... timplare... rulmenti aia ai tai ceramici mai mult functioneaza in sarcina... nicidecum in lansare ( daca nu-ti aduci aminte iti confirma ULK ) ... adica cind mulinezi recuperind naluca si fiind din lut sint mai sensibili la bruscari si socuri mecanice decit la viteza ca sa nu mai zic mizerie , in functie de conditii cristale de sare si alte prostii ....
acum iti dai seama de ce ti se strica tie rulmenti ?
de fapt.. , ti s-au stricat vreodata sau doar vorbesti din auzite ?
aia de ti-au povestit... , au patito ei sau au citit pe net vre-un articol scris de alti meseriasi ?
de 3 zile ma foooooti la cap ca mi-am luat rulmenti ca sa inlocuiesc lagarele
lucru care nu e adevarat ! ( caci altfel ma citai ! )
nu ai venit cu nici o afirmatie de a mea care sa o argumentez
iar eu nu ma simt dator sa le argumentez pe ale altora
luind orice vorba de a mea... si comentind
pe linga ea... scotindo complect din contextul ei .... pe care ulterior vrei sa ti le argumentez tot io cu toate ca nu-mi apartin...
te asemeni leit leit cu Gerula !
numai ala facea asa !
CLAR TE DERANJEAZA CEVA SI ACUM CAUTI GILCEAVA !
cit despre aluzia referitoara la wsb team ( ma rog... io zic team... care nu e fix corect... caci de fapt ma refer DOAR la o parte dintre ei... si ei stiu asta ! ) e ca in vorba aia... ca tuturor feteler ... in secret... le place in dos... si´am impresia ca ,... confirmi singur !
deci in concluzie aluziile mele sint VERO LA ORICE CAPITOL