nu stiu ce-ti inchipui dar nu ai realizarile notabile necesare pentru a face asemenea observatii la obiect ....Tavi scrie:ca sa zicem si ceva on topic, mie mi-a placut aia cu 100 la 100 mai mult control pentru ca poti misca jigu din 2 in 2 cm...io la spin n-am reusit sa cobor sub 2.5 cm oricat m-am fi chinuit![]()
si de pe site-ul wsb am aflat ca raportul de multiplicare 1:7.9 e pentru pescuit de putere
Tehnici Baitcasting
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Tavi,
de data asta io zic ca Sorin are dreptate !
Nu-ti pot creste 3 oo mari in plus, daca nu ai "osificata" deja "structura" de expert ! Nu de alta, dar nu le poti tarai dupa tine !
In schimb a deveni expert in flyfishing e banal... statutul de expert, se obtine in 3 zile:
- in prima zi, dai ceheste, sub varful batului
- in a 2-zi critici si dezavuezi stilul cehesc, si legi prima uda, nereusita
- in a 3-a zi pierzi in pom uda de ieri, in schimb deja esti "copt" sa dai sfaturi despre cum se prinde avatul la fly, si care sunt streamerele cele mai potrivite pentru acest peste, culori, ochi, evolutie, clasa scule, tot tacamul !
- primul concurs de fly nu reprezinta decat inseminarea cu cele 3 oo, care devin mature cu prima clasare accidentala in TOP 20
- ajuns in faza asta, poti deja pretinde sa ti se recunoasca tot ce ai facut pentru fenomen pana la momentul vorbirii
- daca ai norocul sa iesi in TOP 6 (adica selectionabil) - ai dreptul sa pretinzi sa ti se recunoasca deja valoarea si la ce vei face in urmatorii 5 ani pentru acelasi fenomen

de data asta io zic ca Sorin are dreptate !
Nu-ti pot creste 3 oo mari in plus, daca nu ai "osificata" deja "structura" de expert ! Nu de alta, dar nu le poti tarai dupa tine !
In schimb a deveni expert in flyfishing e banal... statutul de expert, se obtine in 3 zile:
- in prima zi, dai ceheste, sub varful batului
- in a 2-zi critici si dezavuezi stilul cehesc, si legi prima uda, nereusita
- in a 3-a zi pierzi in pom uda de ieri, in schimb deja esti "copt" sa dai sfaturi despre cum se prinde avatul la fly, si care sunt streamerele cele mai potrivite pentru acest peste, culori, ochi, evolutie, clasa scule, tot tacamul !
- primul concurs de fly nu reprezinta decat inseminarea cu cele 3 oo, care devin mature cu prima clasare accidentala in TOP 20
- ajuns in faza asta, poti deja pretinde sa ti se recunoasca tot ce ai facut pentru fenomen pana la momentul vorbirii
- daca ai norocul sa iesi in TOP 6 (adica selectionabil) - ai dreptul sa pretinzi sa ti se recunoasca deja valoarea si la ce vei face in urmatorii 5 ani pentru acelasi fenomen

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
iata o chestie , care nu se incadreaza la a face ceva pentru fenomen , dar pentru care oamenii aia care au fost la protest merita strangeri de mana :
http://www.green-report.ro/stiri/exclus ... ui-microhi
http://www.green-report.ro/stiri/exclus ... ui-microhi
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
@ miky : ai uitat sa mentionezi la treptele catre expertizare si astea doo etape :
1: faci blog cu muste. in care pui pestiucii, mustele si tehnicile folosite. Cat mai profi
2:incerci sa vinzi mustele alea si iti pui initialele numelui in fata denumirii mustei. Pt muste folosesti numai fitze de carlige si materiale....

PS haideti sa revenim la baitcasting
1: faci blog cu muste. in care pui pestiucii, mustele si tehnicile folosite. Cat mai profi

2:incerci sa vinzi mustele alea si iti pui initialele numelui in fata denumirii mustei. Pt muste folosesti numai fitze de carlige si materiale....

PS haideti sa revenim la baitcasting

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Ok baieti...daca tot e sa revenim la baitcasting ma bag in sseama daca tot am deschis topicul......dar inainte
) as incerca si eu odata macar o muskaiala dar la mine in zona as prinde doar pungi, cisme, etc....oricum dupa baitcasting doar asta poate urma
dupa parerea mea, faza cu baitcasting e ca dupa un timp te plictisesti de spinning si zici hai sa incerc ceva nou...cel putin eu am zis ca ii dau o sansa. chiar mi se pare o chestie interesanta. nu am sa trec la baitcasting,DAR si e un dar mare, mi se pare o idee exceptionala ca sa ai la tine atat un spin cat si un bait pt jerk-uri mai grele, topwatere........iar faza cu expert....uitati-va la numele meu si spuneti ca nu suna bine

- semlecangheorghe
- veteran
ipocritu scrie:ps : slabut Jiji !![]()
mai ai dreptu la o incecare !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si io il stiu pe ala !
numa ca ala nu zicea ca lagarele is superioare rulmentilor
cii : zicea ca-i tot una !![]()
![]()
iote asa cu WSB si ridicatul problemei la fileu ( ca sa te imit pe tine !)
cit despre fujit si zis care ce si cum... , ca de obicei... a zis din prima..., atita doar cati place tie sa iexajerezi si sa induci lumea´n ieroare.... precum ca a fujit... ( si io nu-l cred in stare...
) si´apoi nu ar fi zis...
![]()
![]()
![]()
![]()
ps 2 : ma... tu parca ierai independent... ,
oare iesti ?
oare nu iesti... ?
caci cam des le tii palma la wsb team...
Multam de cea de-a doua sansa

Ziceai ca lagar e totuna cu rulment.Ok.Atunci de ce ai simtit nevoia sa cumperi rulmenti??Ca de aia zic eu ca ai fugit..
Independenta??Daca imi definesti ce intelegi prin asta,poate o sa-ti rapund..Oricum,nefacind parte dinW.S.B.,ori alt club ,se cheama ca sint independent..
Si cu sau fara cuiva,ma declar simpatizant W.S.B..Acu esti multumit??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
simpatizant ? ce o mai fi si aia ?
cit despre rulmeti... tu zici ca am simtit ... nevoia ! in fuga ashe...
pe cind eu ... io am luat de curiozitate ! ( vezi ca scrie acolo ! )
si´am mai zis si care´i diferenta... si cit se merita... deci tu poti interpereta ca mi-am schimbat parerea...
iar de fujit... ma vezi ce tare fug !
slabut Gigi !
ps: tu te-ai declart independent... , ca io altfel nu aveam de unde sa stiu... , dar e olea contradictoriu sa ma pui pe mine sa-ti iexplic statusul asumat cu toate ca dai tu singur iexplicatia
Gigi... e plictisitor sa comentam discutia de acolo rasucindo...
daca te-a lasat memoria si ti-e dor... o poti recitii acolo !

cit despre rulmeti... tu zici ca am simtit ... nevoia ! in fuga ashe...

pe cind eu ... io am luat de curiozitate ! ( vezi ca scrie acolo ! )

si´am mai zis si care´i diferenta... si cit se merita... deci tu poti interpereta ca mi-am schimbat parerea...

iar de fujit... ma vezi ce tare fug !

slabut Gigi !

ps: tu te-ai declart independent... , ca io altfel nu aveam de unde sa stiu... , dar e olea contradictoriu sa ma pui pe mine sa-ti iexplic statusul asumat cu toate ca dai tu singur iexplicatia
Gigi... e plictisitor sa comentam discutia de acolo rasucindo...
daca te-a lasat memoria si ti-e dor... o poti recitii acolo !
- semlecangheorghe
- veteran
Poi eu ti-am spus ce inteleg eu prin independent..Tu poti intelege altceva,de aia am intrebat ce intelegi,ca sa nu fie surprize,,Da vaz ca in loc sa spui ce intelegi,preferi sa o spiralezi acuzind ca io o rasucesc...ma rog..
Si zic ca fiecare intelege ce vrea, pentru ca observ ca tu numesti ”curiozitate”,faptul ca te-ai dus sa iei rulmenti,imediat dupa discutia cu fitosii din W.S.B.,ca deh sint buni numai de fite-up grade-uri si alte cele..Iata ca ”imediat„l-am scris ca ”in fuga”,vezi cum ne putem rasuci in cuvinte..
Dar ca sa evitam multitudinea de sensuri ale pacatoaselor astea de cuvinte,explica-mi te rog cum de este tot una frecarea pe toata suprafata unui ax care se invirte intr-un lagar,cu frecarea care are loc doar in citeva puncte ,cum este in cazul rulmentilor..
Sias mai vrea sa stiu cum este tot una sa dai cu B.C. pe lagare,versus unul pe rulmenti...Ai facut cumva citeva lansari cu greutati etalon cu mulineta echipata cu lagare,notind rezultatele ,iar apoi ai facut acelasi lucru cu mulineta echipata cu noii rulmenti???
Sau asta fac numai fraierii care risca ulterior sa fie luati in balon de circotasii tastelor de calculator cu argumente de genul,ca nu-i pe real,ca nu-i facut cu naluca nus de care, ca batea vintul din spate,ca-s numai 2,5cm...???

Si zic ca fiecare intelege ce vrea, pentru ca observ ca tu numesti ”curiozitate”,faptul ca te-ai dus sa iei rulmenti,imediat dupa discutia cu fitosii din W.S.B.,ca deh sint buni numai de fite-up grade-uri si alte cele..Iata ca ”imediat„l-am scris ca ”in fuga”,vezi cum ne putem rasuci in cuvinte..
Dar ca sa evitam multitudinea de sensuri ale pacatoaselor astea de cuvinte,explica-mi te rog cum de este tot una frecarea pe toata suprafata unui ax care se invirte intr-un lagar,cu frecarea care are loc doar in citeva puncte ,cum este in cazul rulmentilor..
Sias mai vrea sa stiu cum este tot una sa dai cu B.C. pe lagare,versus unul pe rulmenti...Ai facut cumva citeva lansari cu greutati etalon cu mulineta echipata cu lagare,notind rezultatele ,iar apoi ai facut acelasi lucru cu mulineta echipata cu noii rulmenti???

Sau asta fac numai fraierii care risca ulterior sa fie luati in balon de circotasii tastelor de calculator cu argumente de genul,ca nu-i pe real,ca nu-i facut cu naluca nus de care, ca batea vintul din spate,ca-s numai 2,5cm...???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.