semlecangheorghe scrie:Ipocritu a scris
Gigi... , ce am zis io suna asa ! : din moment ce axul se invirte in rulmet... , nu e nici o diferenta daca acolo e rulment sau lagar !
Asta nu-i decit o manevra de aia evaziva,cam cum sint contramasurile lansate din aion cind vine racheta spre el...
Da ma rog ,hai sa ma iau dupa ea..Deci
1.La viteze mari de rotatie sint convins ca rulmentul se invirte si el...Argumente??Simplu,daca nu s-ar invirti rulmentul nu s-ar uza,si nu ar fi necesar sa-l inlocuiesti dupa un timp.Nu-i logic?
2.Daca ar fi asa cum spui tu mulineta ar trebuii sa tina o vesnicie,nemaitrebuind sa-i schimbi rulmentii,darami-te sa-i inlocuiesti lagarele.
3.Ca este asa cum zic eu,reiese si din faptul ca un inversunat sustinator al lagarelor a ales �din curiozitate�,sa schimbe pe rulmenti..
Acuma io inteleg ca nu intelegi cum e sa lansezi cu un shallow shad rap vreo 20 de metri,dar asta-icruntul adevar..Daca lansam cu lest era bai ca nu-i naluca,daca ii naluca ii bai ca-i prea grea, daca nu-i nici una nici alta ii bai ca bate vintul ,si daca nu-s toate la un loc ...bate vintul din lateral si scoate mai mult fir
No ,

acuma am si io un acut sentiment de deja vu

vad ca recitind discutia ai prins curaj si ti-ai facut elan din bucatarie.. deh... in urma razboiului ... multi viteji se arata... , acum ca sintem mai destepti inarmati cu argumente muncite de altii..
pt a " nustiucitaoara " ... discutia e acolo ! nu are rost sa o repet !
fix aia am zis ! si ca sa rasucesc cutitul in rana... singurul cu o iexplicatie valabila a venit tot un muscar !
iar faptul ca doar la viteze mari cupleaza si rulmentul o zice clar tot acolo ULK dindumi partial dreptate !
si da ! e asa cum zic eu ! lagarele sint pe viata... sau io cel putin nu am avut nevoie sa le schimb niciodata
ba mai mult... cu cit se uzeaza mai mult toate piesele care sint angrenate in lansare si prinde jocuri cu atit parca lanseaza si mai departe
e alegera ta sa imi accepti sau nu motivele...
de fapt mi-ai mai zis ca le sti chiar mai bine de cit mine ...
si explicatii ai slava domnului !

ca daca vrei... tu poti rationaliza fix orice ! !

, as zice... ai iremediabil si indubitabil influente Geruliene
dar nah... tu fiind independent... nu vreau sa azvirl marul discordiei intre simpatii... ca nu cumva sa pierzi ultima speranta ... , aspiratia la un viitor status de membru wsb ...
cit despre test... ma faci sa rid !
tu iar incerci sa o faci sa sune precum ca nik nu-i indeajus...
si cind colo... ti sa zis exact cum !
numa ca voi incercati sa fiti smecheri... , sa fentati... , numa ca sa va dati interesanti ...
si brusc daca sinteti pusi sa demonstrati pe bune...

cinta placa aia ca n-are rost... , ca nik nu-i indeajuns... ca o fi una ca o fi alta...
deci ! inca odata ! nu-ti tine !

si nu ma mai pune pe mine sa-ti demonstrez eu tie afirmatiile si declaratiile altora !
aia nu e problema mea !
eu mi le demonstrez pe ale mele ! atit !
ps: daca n-ai inteles faza cu bancul... si nici titlu in romana zis de Sorin... , filmul se cheama in iengleza Groundhog Day
vizionare placuta !