Tehnici Baitcasting

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2011, 21:35

poi da... tipic... , dar tu mult citesti si prea putin intelegi... iar iexperienta... ioc !

asa ca... n-ai decit sa dai ochii pisti cap cit vrei tu... , ca nu-i deranj... :lol:

cine citeste printre rinduri... tot acolo e si explicatia mea !

ca sa nu mai zic caci ABEC insasi ofera varianta oficiala

adica zice clar... , faptul ca-s iexacti... nu musai face piesele sa se roteasca mai repede !

nu ma crezi ? da guugle ca la aia te pricepi ! :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Noi 2011, 22:03

Acuma ce sa zic, e dreptul tau sa fii nemultumit. Poate asteptarile au fost prea mari sau poate chiar ai fost multumit de schimbarea rulmentilor, dar nu te arati ca sa iti confirmi nickname-ul.... :roll:
De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, nici nu ma mir ! Doar te cunosc de pe vremea cand sustineai ca avatul agatat langa gura cu voblerul e luat la japca ! :roll:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2011, 22:04

Ori sunteti nepescuiti ori ne :oops: .......

Ma gandesc...ca daca acum va :oops: in :oops: amandoi......la iarna ce o sa faceti ? :shock:

Plecati in :oops: la Arena sa va impartiti papuselele, ca sunteti plictisitori maxim
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Noi 2011, 22:06

Cu cine vorbesti cand spui "amandoi", sa stim care sa ne simtim ? Cu mine care am doua mesaje in ultimele n-spe pagini ?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2011, 22:14

razvan m. scrie:cand spui "amandoi"
Se stiu cei doi :lol:

p.s.: eu chiar sunt interesat de baitcasting.....probabil ca in primavara imi voi achizitiona un combo.....si mi s-a cam luat, mie-unul, sa tot intru la tehnici de baitcasting....si sa citesc numai contraziceri si frustrari de ale celor doi mai sus mentionati ....Asa ca va rog...ori va duceti la echipamante ori la arena.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Noi 2011, 22:17

Ok.

Si pentru Mitrutz:

Cand ti-ai dat seama ca rulmentii nu conteaza deoarece axul tamburului se invarte oricum in lagarul rulmentului ? Abia dupa ce ai investit in rulmentii ceramici ????
Daca e asa, m-am lamurit cu "experienta" ta de baitcaster. Pesemne ai dobandit-o chiar zilele acestea.
De fapt iarasi nu ma mir, caci doar tu esti ala care sustinea ca la baitcasting nu se prea poate pescui nici cu naluci mici, nici cu naluci mari. Ceea ce nu denota prea mult exercitiu....

Sau mai e varianta in care nici tu nu crezi ce zici. Si tocmai de aia ai si dat 40 de dolari pe rulmentii ceramici ! Doar esti ipocrit ! :wink:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2011, 22:23

razvan m. scrie:Acuma ce sa zic, e dreptul tau sa fii nemultumit. Poate asteptarile au fost prea mari sau poate chiar ai fost multumit de schimbarea rulmentilor, dar nu te arati ca sa iti confirmi nickname-ul.... :roll:
De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, nici nu ma mir ! Doar te cunosc de pe vremea cand sustineai ca avatul agatat langa gura cu voblerul e luat la japca ! :roll:
:lol:

of ! te indoiesti de sinceritatea celor scrise...
probail daca o scrii arunca o umbra negativa... :lol:

cit despre asteptari... eram deschis la ceva schimbari... spre bine... dar au intirziat sa soseasca... :lol:

nah... dupa cum ti-am zis mai sus... eu sint primul care zice faza cu viteza ... nu ABEC-ul ! :lol:

aia e ! wsb team nu se dezice !

avat clar luat din iexterior... fie el chiar si de linga gura... nu e luat la japca

n-are rost sa mai argumentez ! :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2011, 22:25

Nemernic scrie:
razvan m. scrie:cand spui "amandoi"
Se stiu cei doi :lol:

p.s.: eu chiar sunt interesat de baitcasting.....probabil ca in primavara imi voi achizitiona un combo.....si mi s-a cam luat, mie-unul, sa tot intru la tehnici de baitcasting....si sa citesc numai contraziceri si frustrari de ale celor doi mai sus mentionati ....Asa ca va rog...ori va duceti la echipamante ori la arena.....
ce frustrare vezi la mine ?

de 3 zile ma foote ala la cap ca as fi zis sau as fi facut ceva...

cu toate ca i-am zis cu vorba buna ca e pe linga nu sa lasat

normal ca la un moment dat m-am enervat... , dar n-am avut cu cine sa ma cert ! :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2011, 22:32

razvan m. scrie:Ok.

Si pentru Mitrutz:

Cand ti-ai dat seama ca rulmentii nu conteaza deoarece axul tamburului se invarte oricum in lagarul rulmentului ? Abia dupa ce ai investit in rulmentii ceramici ????
Daca e asa, m-am lamurit cu "experienta" ta de baitcaster. Pesemne ai dobandit-o chiar zilele acestea.
De fapt iarasi nu ma mir, caci doar tu esti ala care sustinea ca la baitcasting nu se prea poate pescui nici cu naluci mici, nici cu naluci mari. Ceea ce nu denota prea mult exercitiu....

Sau mai e varianta in care nici tu nu crezi ce zici. Si tocmai de aia ai si dat 40 de dolari pe rulmentii ceramici ! Doar esti ipocrit ! :wink:
asai ? mi-ai demonstrat cum dai tu cu naluci mici !
cu alea mari nici nu mai comentez !

afirmatiile mele se bazeaza pe experienta mea personala cu echipamentul meu... si vreau sa zic ca dadeam cu bait cind tu mergeai in picioare pe sub masa...

iaca nu mai pot io ca te indoiesti tu de una si alta...

vrei sa ma contrazici ... ? fao prin fapte ! demonstreaza aia !

demonstreaza ca dai cu naluci mici ! dar naluci nu plumbi !

si apoi demonstreaza ca dai si cu naluci mari si grele de peste 80 grame

nah... chit ca cu 80 grame inca mai merge... am zis ca e altceva... numa comod nu mai e... dar hai... sa te vaz !

dar nah... nu e prima data cind ti-am propus asta si de fiecare data ai dato in cotite

ba ca ai vindut mulineta...
ba ca nu mai aia joarda
ba ca joarda nu duce greutatile mentionate...

etc !

numa gura e de tine !

du si mai citeste pe net despre ele si apoi scrie iar un articol dindule dreptate !

:lol:

nu uita sa mai iei si un avat la japca ! :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Noi 2011, 22:39

Totusi, cand ti-ai dat seama ca rulmentii nu conteaza, fiindca axul tamburului se invarte oricum in lagarul rulmentului ? Dupa ce ai investit 40 de dolari in rulmentii ceramici ???? :oops:
Atat de tarziu ai avut revelatia asta pitagoreeana ???? :oops:

Scrie răspuns