pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
bradypus
- veteran

razvan m. scrie:Totusi, cand ti-ai dat seama ca rulmentii nu conteaza, fiindca axul tamburului se invarte oricum in lagarul rulmentului ? Dupa ce ai investit in rulmentii ceramici ????

daca ar fi altul... mai perspicace... si-ar fi dat seama ca le-am bibilit cu multi ani in urma !
dar nah... la ce sa ma astept de la tine ? norocul tau a fo ca ai scule... d´aia te-a luat Adelin la peste si in team... , sau nah... ceel putin asa sa auzit pe aici ..
acu nush care va fi nisha lui Gigi... , doar aia ca sare ca fript sa va tina apararea ?
chiar si la subiect daca citesti... iti poti da singur seama ca nu am pus intrebarea aia acolo la voia intimplari fara sa-i fi stiut raspunsul !
give iu a hint... citeste in ordine cronologica... si afli si cind mi-am luat rulmenti daca aia te intereseaza... ,
nu ca nu as fi avut rulmenti deja in 3 mulinete si doar in una lagare ...
cum am zis... perspicace...
la mintea ta trebuia sa-mi cumpar ceramici ca sa-mi dau seama...
mai insista !

-
bradypus
- veteran

e amuzant ce concluzii poate trage unu de scrie articole pe net...
caci chestii logice si de bun simt necesita achizitii
deh... el e avocat... are un handicap profesional...
dupa parerea lui unu ca mine lacatus / strungar din tata in fiu trebuia sa-mi iau rulmenti ca sa-mi dau seama

-
razvan m.
- veteran

-
M-ai convins cu raspunsul asta ! De acum inainte o sa tin cont de parerile tale si mai mult ca pana acum !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
rine
- veteran

am citit topicul.
si pot sa zic doar atat: din punct de vedere mecanic (la aproape orice transmisie) unde este forta se folosesc lagare( ipocritu': nu cred ca-s de alama ,mai de graba bronz )unde-i buba de viteza ...rulmenti.
p.s. la cutiile de viteza auto... cati rulmenti sunt? nu vorbesc de ce-i de pe diferential .
-
ranga
- veteran

rine scrie:
si pot sa zic doar atat: din punct de vedere mecanic (la aproape orice transmisie) unde este forta se folosesc lagare( ipocritu': nu cred ca-s de alama ,mai de graba bronz )unde-i buba de viteza ...rulmenti.
p.s. la cutiile de viteza auto... cati rulmenti sunt? nu vorbesc de ce-i de pe diferential .
trebuia sa mai astepti putin.

-
bradypus
- veteran

rine scrie:am citit topicul.
faza e ca molinetele nu-s masini si forta necesara e mult mai mica
alama aluneca mai bine si din cauza asta sint preferate de alam si nu de bronz !
tot de alama am mai intilnit si la mulinete fly ! de ce oare ?

-
bradypus
- veteran

razvan m. scrie:M-ai convins cu raspunsul asta ! De acum inainte o sa tin cont de parerile tale si mai mult ca pana acum !

parea ta imi este la fel de importanta cum imi esti si tu

-
rine
- veteran

ipocritu scrie:
faza e ca molinetele nu-s masini si forta necesara e mult mai mica
alama aluneca mai bine si din cauza asta sint preferate de alam si nu de bronz !
faza e ca si mulinetele sunt mai mici ca o masina.
da-s tot masini si astea.sau mai de graba "cutii de viteze"
si mai e o faza: la D.A.M.-urile alea "fara moarte" si nu numai roata aia de transmisie este de bronz grafitat.bronzul cu grafit are alunecare. un fel de auto - ungere

-
bradypus
- veteran

asa care va sa zica ?
tui ´naripa pe aia de la abu garcia ca mi-au pus mie d´alea nashpa !
anunt !
vind ! vind sau dau la schimb lagare de alama pa d´álea de bronz grafitat ca la masini !

-
rine
- veteran