Tehnici Baitcasting
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
tot am zis ca nu te mai bag in seama...
dar... asemeni lui Gerula... , mai inventezi ceva ca sa mai provoci o reactie... , sa mai stirnesti odat rahatul sa puta...
mey... voi doi... Razvanel si cu... Gerula...
voi vorbiti ba ?
eu v-am cerut primul sa va demonstrati afirmatiile alea legate de naluci usore... ( si ulterior si alea grele... ca nah... va maninca in popou... )
ati demonstrat ? nu !
acu mai aveti tupeu sa-mi scoatemie ochi cu faza asta ?
e prea infantil si ridicol... sa transformi totul in " ba tu ! "
dar ... mai mult nu sinteti in stare !
io recunosc ca´s ipocrit... dar nu in cazul asta ! , daa faza asta va face pe voi si mai ipocriti
probabil daca bati apa in piua si aplici la orice situatie si scula o afirmatie de a mea te crezi mai destept...
numa ca ti-au ziso si alti caci afirmatia aia se demonstreaza de la sine... pe ea insasi !
io am obosit sa ti-o iexplic... roagate de rine... , poate ti-o iexplica el
acu .. ce mai vrei sa-mi bagi pe git ? lagare de bronz ?
d´alea n-are tata ca ti-ar da...
i-al de mina pe ala care face afirmatii despre ele ! nu pe mine !
sper ca toata lumea face o diferenta...
io cind am " luat in balon " ( ca sa folosesc expresia lu Gerula ) pe cineva... , am facuto punctual ! si am comentat strict la ce sa referit omu ( cind nu am facuto... , am corectat )
NU PE LINGA cum face Gigicotra si Razvan de 4 zile incoace
inca odata si pt todeauna ... va las ! ca : n-am cu cine si la ce...
dar... asemeni lui Gerula... , mai inventezi ceva ca sa mai provoci o reactie... , sa mai stirnesti odat rahatul sa puta...
mey... voi doi... Razvanel si cu... Gerula...
voi vorbiti ba ?
eu v-am cerut primul sa va demonstrati afirmatiile alea legate de naluci usore... ( si ulterior si alea grele... ca nah... va maninca in popou... )
ati demonstrat ? nu !
acu mai aveti tupeu sa-mi scoatemie ochi cu faza asta ?
e prea infantil si ridicol... sa transformi totul in " ba tu ! "
dar ... mai mult nu sinteti in stare !
io recunosc ca´s ipocrit... dar nu in cazul asta ! , daa faza asta va face pe voi si mai ipocriti
probabil daca bati apa in piua si aplici la orice situatie si scula o afirmatie de a mea te crezi mai destept...
numa ca ti-au ziso si alti caci afirmatia aia se demonstreaza de la sine... pe ea insasi !
io am obosit sa ti-o iexplic... roagate de rine... , poate ti-o iexplica el
acu .. ce mai vrei sa-mi bagi pe git ? lagare de bronz ?
d´alea n-are tata ca ti-ar da...
i-al de mina pe ala care face afirmatii despre ele ! nu pe mine !
sper ca toata lumea face o diferenta...
io cind am " luat in balon " ( ca sa folosesc expresia lu Gerula ) pe cineva... , am facuto punctual ! si am comentat strict la ce sa referit omu ( cind nu am facuto... , am corectat )
NU PE LINGA cum face Gigicotra si Razvan de 4 zile incoace
inca odata si pt todeauna ... va las ! ca : n-am cu cine si la ce...
Vai domne' dar ce te-ai suparat asa ?
Spui ca de 4 zile nu stiu ce tot comentez pe langa.
Pai uita-te si tu aici: http://www.rapitori.ro/forum/search.php ... r=razvan+m. Dupa cum vezi, de marti 01.11, ora 20.35 si pana ieri seara, sambata 05.11, ora 21.27 eu n-am avut nicio postare pe forum.
Deci de unde ai tras concluzia ca vorbesc de 4 zile pe langa ?
Uite nu mai zic nimic, daca iti face rau !
Spui ca de 4 zile nu stiu ce tot comentez pe langa.
Pai uita-te si tu aici: http://www.rapitori.ro/forum/search.php ... r=razvan+m. Dupa cum vezi, de marti 01.11, ora 20.35 si pana ieri seara, sambata 05.11, ora 21.27 eu n-am avut nicio postare pe forum.
Deci de unde ai tras concluzia ca vorbesc de 4 zile pe langa ?

Uite nu mai zic nimic, daca iti face rau !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
geppetto scrie:ipocritu scrie:
io cind am " luat in balon "...ba baiatule, tu nu esti in stare sa iei in balon pe cineva si nici sa-ti dai seama cand te ia cineva pe tine... ar trebui sa cobori ochii-n pamant de rusine cand auzi expresia "a lua in balon".
cu valorile Romaniei io nu-mi permit sa ma contrazic...geppetto scrie:http://www.youtube.com/watch?v=6q4oqN2wky4

- semlecangheorghe
- veteran