pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Jedi
- veteran

Acum doar s-a ajuns la componenta cu pricina , ca o prima faza.
Urmatorul capitol...tamburii aia smecheri si usori de la ZPI ,ITO si altele...
A treia faza sint minere de pluta pe manivela de carbon.
Imi plac japonejii ca au inceput sa dea atitea galusti la insetatii de tuning de pe Tackle Tour , cite pot sa inghita...

, asemenea lui Gutza la auditoriu...

. Adica au invatat marketing de la americani si le-o servesc inapoi inzecit..
-
MuskMd
- veteran

auch ... uite o constatare buna la jedi

..... ca tot veni vorba de posturi de oameni normali .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Adelin
- Moderator

Adevarul e ca bait-ul doare pe tot mai multa lume.E una din jucariile viitorului in romania.Daca nu ai avut probleme pana acum in spinning, e simplu: iti iei o mulineta de bait si viata nu va mai fi ca inainte. Peruci, tehnici de aruncare, tendinta de a lansa cu greutati mici, distanta nu mai e aceeasi ca inainte... mai exact distanta devine o nevoie, rulmentii pe care nu i-ai vazut niciodata in sculele de spinning sunt curatati acum tot la 1-2 iesiri si chiar inlocuiti cu altii mai performanti.
Pur si simplu se schimba viata...in bine sau in rau, asta ramane sa stabileasca fiecare.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
razvan m.
- veteran

-
Partea frumoasa e ca fiecare se crede pe sine normal, pe cand ceilalti care nu ii impartasesc opiniile sunt anormali. Sunt convins ca pana si Gerula se crede foarte normal, pe cand noi, ceilalti ii aparem foarte ciudati.
Pe de alta parte, ceea ce astazi ti se pare anormal s-ar putea ca peste o vreme sa iti placa.
Asa ca lasati-o pe asta cu normalitatea, ca este foarte relativa.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Tavi
- veteran

razvan m. scrie:Pe de alta parte, ceea ce astazi ti se pare anormal s-ar putea ca peste o vreme sa iti placa.
De exemplu flyfishingul...la caras

Io sa stii ca n-am zis ca nu sunteti normali. Am zis doar ca sunteti invers.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Leba
- veteran

-
SF scrie:
Mai , orice om normal

(expresia asta ii de la Gerulache ) cand intra cam pe orice discutie despre baitcasting , aici , mai mult invata despre rulmenti
Nu exista sa nu trebuiasca schimbati rulmentii , indiferent ce mulineta ii ,de cast evident , trebuie tunata !
Odata pusi noii rulmentii , mosoru devine mulineta !
Pai daca scoti rulmentii din discutie , nu ramane mare lucru din baitcasting , acuma pe bune , vezi si tu

SF, lasa gerulismele, cred ca tu vrei sa te apuci de bait(long)cast da nu jtii sa selectezi informatia, tat iti sar in ochi rulmentii aia si te enervezi
Ia-ti o Luna d-aia gheboasa, fie si fara Rockets, pune-o pe-o bota noua si iesi la pelagici!
Flaiu cel mai mijto e la oblete, cand ii pishi cu bolta pe unditzari

-
vasilepop_65
- senior

-
Adelin scrie:Adevarul e ca bait-ul doare pe tot mai multa lume.E una din jucariile viitorului in romania.Daca nu ai avut probleme pana acum in spinning, e simplu: iti iei o mulineta de bait si viata nu va mai fi ca inainte. Peruci, tehnici de aruncare, tendinta de a lansa cu greutati mici, distanta nu mai e aceeasi ca inainte... mai exact distanta devine o nevoie, rulmentii pe care nu i-ai vazut niciodata in sculele de spinning sunt curatati acum tot la 1-2 iesiri si chiar inlocuiti cu altii mai performanti.
Pur si simplu se schimba viata...in bine sau in rau, asta ramane sa stabileasca fiecare.
Nimic mai adevarat! Si cu toate acestea folosesc lasetele de spinning din ce in ce mai rar, ce sa fie asta......?
-
MuskMd
- veteran

Dl Vasile Pop ar putea spune despre toate stilurile cate ceva ....participa si la competitii de fly, da si spin , si cast.....
deci, va rugam, dezvoltati subiectul

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
vasilepop_65
- senior

-
MuskMd scrie:
Dl Vasile Pop ar putea spune despre toate stilurile cate ceva ....participa si la competitii de fly, da si spin , si cast.....
deci, va rugam, dezvoltati subiectul

Desigur, un alt domn
Pop Vasile , pentru mine competitiile sunt un deziderat cu un termen inca neprecizat

-
Daniel_
- utilizator constant

Ma bag si eu ca musca in branza
Sunt incepator in ale castului, Folosesc mulineta de cast de 2 ani dar sporadic. Pe unde merg eu este mult clean sau avat si de obicei dau la musca sau spin.
Totusi, toamna tarziu, iarna si primavara devreme mai caut stiuca sau salaul si atunci folosesc mulineta de cast. ... desi ... tocmai mi-am luat un bat de fly clasa 8 si voi incerca cu el la stiuca iarna asta
Pot sa spun ca pentru mine castul e mai confortabil si mai placut decat spinul. Nu obosesc asa de usor si pot sa arunc blinkerul, voblerul sau guma toata ziua.