Tehnici Baitcasting
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pana voi ati incercat sa stabiliti care ce si cu cat arunca, daca se invarte sau nu se invarte, cu rulmenti sau cu lagare, cu naluca mare sau mica, eu mi-am achizitionat o scula de bait pt naluci grele( pana in 1 1/2oz) si am iesit la peste sa o testez. Am lansat si cu jiguri grele(28gr) si cu plumbi de 60-80gr, si cu slidere de la Salmo, dar si de la Fox, sa vad daca nu am aruncat banii pe geam sau nu. Sincer sunt multumit, ca sa nu zic foarte multumit de noul meu combo pt greutati mari, pe care l-am achizitionat de second-hand chiar de pe rapitori.
Bine-nteles ca am fost luat in balon de colegii de club pt ca mulineta nu e una din clasa de hi-end, ci e chiar una ieftina, adica o Citica201D de la Shimano.Dar acum cand am vazut ce marfa am luat si ce bine isi face treaba, ma doare la piula de mistouri.E cel mai adevarat combo, iar cum isi face treaba nu mai vorbesc.O sa fac si niste demonstratii intr-un review pt cei interesati de o mulineta robusta si ieftina ce arunca foarte bine.
Bine-nteles ca am fost luat in balon de colegii de club pt ca mulineta nu e una din clasa de hi-end, ci e chiar una ieftina, adica o Citica201D de la Shimano.Dar acum cand am vazut ce marfa am luat si ce bine isi face treaba, ma doare la piula de mistouri.E cel mai adevarat combo, iar cum isi face treaba nu mai vorbesc.O sa fac si niste demonstratii intr-un review pt cei interesati de o mulineta robusta si ieftina ce arunca foarte bine.

Ultima oară modificat 07 Noi 2011, 20:53 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
sa o pescui sanatos !
ce lanseta e ?
oricum cu jiguri de 1oz si cu pantofi , orice molinea de baitcast da bine , asa incat high endul nu e un must ....si in special pt astfel de aplicatii castul e recomandat ...
ce lanseta e ?
oricum cu jiguri de 1oz si cu pantofi , orice molinea de baitcast da bine , asa incat high endul nu e un must ....si in special pt astfel de aplicatii castul e recomandat ...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- vasilepop_65
- senior
Eu am Citica 201E usor modificata (am inlocuit o bucsa cu un rulment si rulmentii de la tambur cu rulmenti hybrid) si pot spune ca sunt mai incantat decat de alte mulinete de cast, pe care am dat mult mai multi bani!Adelin scrie:....., adica o Citica200D de la Shimano.Dar acum cand am vazut ce marfa am luat si ce bine isi face treaba, ma doare la piula de mistouri.E cel mai adevarat combo, iar cum isi face treaba nu mai vorbesc.O sa fac si niste demonstratii intr-un review pt cei interesati de o mulineta robusta si ieftina ce arunca foarte bine.

Adelin scrie:Pana voi ati incercat sa stabiliti care ce si cu cat arunca, daca se invarte sau nu se invarte, cu rulmenti sau cu lagare, cu naluca mare sau mica, eu mi-am achizitionat o scula de bait pt naluci grele( pana in 1 1/2oz) si am iesit la peste sa o testez. Am lansat si cu jiguri grele(28gr) si cu plumbi de 60-80gr, si cu slidere de la Salmo, dar si de la Fox, sa vad daca nu am aruncat banii pe geam sau nu. Sincer sunt multumit, ca sa nu zic foarte multumit de noul meu combo pt greutati mari, pe care l-am achizitionat de second-hand chiar de pe rapitori.
Bine-nteles ca am fost luat in balon de colegii de club pt ca mulineta nu e una din clasa de hi-end, ci e chiar una ieftina, adica o Citica200D de la Shimano.Dar acum cand am vazut ce marfa am luat si ce bine isi face treaba, ma doare la piula de mistouri.E cel mai adevarat combo, iar cum isi face treaba nu mai vorbesc.O sa fac si niste demonstratii intr-un review pt cei interesati de o mulineta robusta si ieftina ce arunca foarte bine.
In sfarsit un post normal psihic

Ar trebui deschis un topic nou la cafenea , "baitastingu modern sau goana dupa rulmenti"

Merci.Sorin scrie:sa o pescui sanatos !
ce lanseta e ?
E un Legend Elite model vechi.Mie imi place tare mult.Nu e genul de "par".Si l-am luat pt Dunare jig mare...acuma mai profit si io de moment si daca tot e toamna lunga mai dau si la o stiuca cu caramizi de 50-80 gr daca tot am lanseta pt asa ceva. Oricum cred ca e combo-ul perfect pt asa ceva.
@SF - Rulmentii nu o sa ii schimb...sunt de principiul ca "mai binele" e dusmanul "binelui", asa ca la cum mere acuma e pacat sa mai schimb ceva.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Apoi sa scoti stiuci babane cu el, Adeline!
Ai vreun argument "normal psihic" la afirmatia asta sau vrei doar sa continue distractia? 
Adica cei care ne-am pus rulmenti nu suntem normali?SF scrie: In sfarsit un post normal psihic![]()
, adica nu tipicu "mi-am luat scula de bait si i-am pus rulmenti sau o sa-i pun"
Ar trebui deschis un topic nou la cafenea , "baitastingu modern sau goana dupa rulmenti"![]()

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Io n-am vazut dupa atatea pagini "argumentenormale psihic" pentru a tine mulineta invers cu cu naluci usoare... ce sa mai vorbim de rulmenti ... daca ai ajuns in faza aia io zic ca e musai nevoie de terapie de specialitate 
l.e. Leba, nu pot sa nu remarc butonu ala rosu de pe mulineta ta...e foarte trendy si chic.. E o mulineta D&G cumva?

l.e. Leba, nu pot sa nu remarc butonu ala rosu de pe mulineta ta...e foarte trendy si chic.. E o mulineta D&G cumva?

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Adica cei care ne-am pus rulmenti nu suntem normali?Leba scrie: In sfarsit un post normal psihic![]()
, adica nu tipicu "mi-am luat scula de bait si i-am pus rulmenti sau o sa-i pun"
Ar trebui deschis un topic nou la cafenea , "baitastingu modern sau goana dupa rulmenti"![]()

Mai , orice om normal

Nu exista sa nu trebuiasca schimbati rulmentii , indiferent ce mulineta ii ,de cast evident , trebuie tunata !
Odata pusi noii rulmentii , mosoru devine mulineta !
Pai daca scoti rulmentii din discutie , nu ramane mare lucru din baitcasting , acuma pe bune , vezi si tu