Tehnici Baitcasting

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2011, 13:17

Mah ,io sint curios ce iese...Io nu ma vad ,cu risc..daca e sa fie mai bun lagarul..asta este...

Pentru cine nu a inteles,daca faci o afirmatie,demonstreaz-o.El a zis ca-i totuna lagar cu rulment..

O demonstratie poate rezolva totul...Pui rulmentii curatati gresati si faci cu aia,apoi pui lagarul,sa vedem ce iese..si daca are el dreptate,are,io oricum am zis ca, ei ,ei au intotdeauna dreptate..

Eu daca as avea lagare potrivite asa face-o,dar nu am posibilitatea..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Noi 2011, 13:24

ti-am raspuns !

nu pierd timpul cu tine ... caci pe tine tre sa te omor ca sa te conving

iar la afirmatii care mi le asumi io nu pun botu !

haita ? care haita ? io nu umblu in haita si nici nu ma lingusesc sa fac parte din una ...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Noi 2011, 13:28

cind o sa-mi demonstrati voi mie ( ca eu am intrebat primul ) ca dati cu naluci mici si usoare.... EEEE atunci va demonstrez si eu voua !

pina atunci... :arrow:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Noi 2011, 13:28

Stai Gigi...ca mie mi-a zis Razvan pe celalalt topic...ca nu se pune oricum cat se invarte asa pe masa...Ca nu aia arata cat de departe arunci sau nu...Ca nu e relevant. :). Eu as fi curios la Dumitru...la aruncari reale...si acolo cu greutati mari ...s-ar putea sa nu fie diferenta vizibila...Sau sa fie insignificanta.. lagar vs. rulment. De asta vad eu ca vorbiti in paralel defapt...Fara sa va pese la ce anume se refera unul si celalalt.

Pe de alta parte...tehinca de aruncare...deci omu'...face diferenta intre 15 si 25 de metrii...cu contdown de 3 cm ...Eu , asa vad de aici, dar distanta e prea mare intre noi :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2011, 13:34

Ipocritule....Mai, nu pentru mine..pentru altii,interesati de baitcasting..se poate ca unul cu atita experienta ca tine, sa no impartaseasca si altora mai incepatori,inclusiv ca mine??Io as vrea sa invat de la maestru..

Tre sa ma omori ca sa ma convingi???Nu,este suficient sa faci testul sugerat de mine.Daca n-ai citit decit pe sarite,ziceam ca daca iese cistigator lagarul,asta e, e un lucru demonstrat ,cine mai poate sta contra..??

Daca nu faci testul ar putea sa creada onoratul auditoriu...ca ti-e frica,zau asa.. :cry:

Si ce eu am pus in gura ta afirmatia asta?
Gigi... , ce am zis io suna asa ! : din moment ce axul se invirte in rulmet... , nu e nici o diferenta daca acolo e rulment sau lagar !
Demonstreaza,sau numai gura e de tine??

ULK,tocmai ca nu la aruncari pe real mergem ca acolo sint multe variabile...asta e cel mai concludent test,daca lagarul merge mai mult ca rulmentul ,sau merge cit rulmentul,sau mai putin...si eu sint curios...dar in calea fericirii noastre sta o oarecare...indolenta

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Noi 2011, 13:42

ULK scrie:Stai Gigi...ca mie mi-a zis Razvan pe celalalt topic...ca nu se pune oricum cat se invarte asa pe masa...Ca nu aia arata cat de departe arunci sau nu...Ca nu e relevant. :). Eu as fi curios la Dumitru...la aruncari reale...si acolo cu greutati mari ...s-ar putea sa nu fie diferenta vizibila...Sau sa fie insignificanta.. lagar vs. rulment. De asta vad eu ca vorbiti in paralel defapt...Fara sa va pese la ce anume se refera unul si celalalt.

Pe de alta parte...tehinca de aruncare...deci omu'...face diferenta intre 15 si 25 de metrii...cu contdown de 3 cm ...Eu , asa vad de aici, dar distanta e prea mare intre noi :)
bingo ! :lol:

de 4 zile face asta...

la inceput era amuzant... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2011, 13:45

:lol: :lol: :lol: Lasuleeeee :lol: :lol: :lol:

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Noi 2011, 13:47

un rulment fara cota de rulment pe ax este..degeaba.
nu trebuie demonstrat nimic. se stie.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Noi 2011, 13:50

semlecangheorghe scrie: .........
Gigi... , ce am zis io suna asa ! : din moment ce axul se invirte in rulmet... , nu e nici o diferenta daca acolo e rulment sau lagar !

.........
Daca nu era nicio diferenta, nu dadea Ipocritul 40 de dolari pe rulmentii ceramici. Dar, na, omul e.... ipocrit ! :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Noi 2011, 13:54

@ RIne... , poi da ! dar nu vezi ? tre sa pierd io timp s-ai demonstrez !
semlecangheorghe scrie:Ipocritule....Mai, nu pentru mine..pentru altii,interesati de baitcasting..se poate ca unul cu atita experienta ca tine, sa no impartaseasca si altora mai incepatori,inclusiv ca mine??Io as vrea sa invat de la maestru..

Tre sa ma omori ca sa ma convingi???Nu,este suficient sa faci testul sugerat de mine.Daca n-ai citit decit pe sarite,ziceam ca daca iese cistigator lagarul,asta e, e un lucru demonstrat ,cine mai poate sta contra..??

Daca nu faci testul ar putea sa creada onoratul auditoriu...ca ti-e frica,zau asa.. :cry:

ULK,tocmai ca nu la aruncari pe real mergem ca acolo sint multe variabile...asta e cel mai concludent test,daca lagarul merge mai mult ca rulmentul ,sau merge cit rulmentul,sau mai putin...si eu sint curios...dar in calea fericirii noastre sta o oarecare...indolenta
las ? am dat si am fugit ?

tot aicia sint ! numa ca nu sint sigur ce jucam si unde... , caci tu mai mult pe tusha joci si regulile nu te ating...

adica regula aia cu demonstrarea e valabila doar pt mine... nu ?

cind voi ati facut afirmatii si v.-am cerut ca sa demonstrati... , ati facuto ? nu !

eee , eu de ce as juca dupa regula aia daca nu se tine cont de ea ?

indiferent cine... oricare altul CU EXCEPTIA TA daca ma intreba sau ma ruga s-ai arat ... pierdeam citeva ore si ii aratam !

dar dupa adeversitatea demonstrata in ultimele zile... , la ce te mai astepti ?

ps : unde zic io caci pe uscat si nu in lansare e tot una ?

ce face testul propus de tine pe uscat si nu in lansare mai relevant legat de afirmatia mea care se argumenteaza de la sine ?

Gerula... , de 4 zile incerci sa-mi pui vorbe in gura...

io zic ca indejuns ! mai faci asta odata si nu-ti mai raspund ca nu vad rostul !

Scrie răspuns