Tehnici Baitcasting
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Pai cel mai in masura sa ne spuna o parere despre „lagar de alama versus rulmenti„,este chiar Ipocritu ,pentru ca numai el ,ma rog din cei de fata, poate sa faca o afirmatie pertinenta in domeniu ,pentru ca le detine pe amindoua..Sau mai bine zis, le-a incercat pe amindoua..Ca nu se stie ,poate dau fuga la strungar si bag bronz grafitat si adio upgrade-uri de fite..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Normal ca merita.Numai cine nu poate demonstra contrariul zice ca-s fite..vasilepop_65 scrie:Eu zic ca merita investitia! http://www.youtube.com/watch?v=9CtidQ5q ... ture=feedu
.
.
demonstrat contrariul ? suna ciudat alegerea de cuvinte...semlecangheorghe scrie:Normal ca merita.Numai cine nu poate demonstra contrariul zice ca-s fite..vasilepop_65 scrie:Eu zic ca merita investitia! http://www.youtube.com/watch?v=9CtidQ5q ... ture=feedu
nush ce demonstratie contrara vrei...
cit despre neputinta ... , aia e alta problema..

dar dupa faze de astea cred ca deja cred ca stii raspunsul...

concluziile sint acolo... ia si citeste fix ce scrie !
nu uita pastilutele inainte de lectura...
nashpa... , te dezamagesc... probabil la mintea ta trebuia sa fiu in pas cu moda... , ca mere sau ca nu mere ... trebuia sa ma dau interesant si sa zic ca-is chizda

deh ... wsb style... , orice review tre sa fie musai pozitiv !
sory ! no can do ! io citesc fix cum cad zarurile

asai ! recunosc ! bine zis ! doar le-am incercat...semlecangheorghe scrie:Pai cel mai in masura sa ne spuna o parere despre �lagar de alama versus rulmenti�,este chiar Ipocritu ,pentru ca numai el ,ma rog din cei de fata, poate sa faca o afirmatie pertinenta in domeniu ,pentru ca le detine pe amindoua..Sau mai bine zis, le-a incercat pe amindoua..Ca nu se stie ,poate dau fuga la strungar si bag bronz grafitat si adio upgrade-uri de fite..

Gigi... , mai laso naibi ... , ca iar intentionat esti pe linga ...
deci clar tendentios...
chiar asa de tare´ti doresti sa devi wsb-ist ?
am o recomandare pt tine... , scimbati nick-ul in Wsb-Wannabe
- semlecangheorghe
- veteran
N-ai chef???
S-au nu poti??
Macar fa-o pentru unii,care nu sint convinsi,eu pentru mine nu am nevoie..ca am deja o parere..
Si nici nu trebuie sa iesi afara din casa.Pui ambasadorul cu lagarele vechi si ii faci un start ,sa vedem cit se invirte,si apoi pui rulmentii si vezi cit se invirte cu aia..Sa-ti cer sa faci asta si cu rulmentii aia noi,ar fi prea crud din partea mea

Ce zici ai curaj sa te bagi??Hai sa vedem ce iese..
Desi sint sigur ca ,voi, ..voi aveti intotdeauna dreptate....

S-au nu poti??

Macar fa-o pentru unii,care nu sint convinsi,eu pentru mine nu am nevoie..ca am deja o parere..
Si nici nu trebuie sa iesi afara din casa.Pui ambasadorul cu lagarele vechi si ii faci un start ,sa vedem cit se invirte,si apoi pui rulmentii si vezi cit se invirte cu aia..Sa-ti cer sa faci asta si cu rulmentii aia noi,ar fi prea crud din partea mea

Desi sint sigur ca ,voi, ..voi aveti intotdeauna dreptate....

.
.
semlecangheorghe scrie:N-ai chef???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S-au nu poti??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si nici nu trebuie sa iesi afara din casa.Pui ambasadorul cu lagarele vechi si ii faci un start ,sa vedem cit se invirte,si apoi pui rulmentii si vezi cit se invirte cu aia..Sa-ti cer sa faci asta si cu rulmentii aia noi,ar fi prea crud din partea mea![]()
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran