Sorin
762 e mult prea tare pentru cleni normali . Pentru cei de la 700-800b in sus merge. Pentru pastrav de lac merge
de clean si pastrav de lac cea mai buna e XML 702 care e un light.
Eu am pescuit cu un XML 703 si am prins doi pastravi de lac de 3 kile, nu am avut ce discuta cu ei. Toate au o reverva de putere mult prea mare.
Cu un XML 703 repet s-au prins somni de 6-14 kile si stiuci de 2-4 kile.
Cum pana mea dati voi la clean, cu asemenea bate -par frate?
Eu am prins fibrele de calitate frantuzesti de acu 20 -30 de ani.
Toti pro din state dau la bass cu sticla, pentru ca e mult mai buna pentru naluci tractate. La astea nu ai nevoi de sensibilitate, dimpotriva

.
Senzatia de lanseta moarta e cea trebuie. Daca poti sa-i pui si un blector de fibra plin pe masura portantei voblerului e si mai PRO.
La clean am facut peste 500 de partide cu voblere si linguri, acu dau doar la muste. Cele mai bune au foste fibrele, cu ele nu aveam nici un rateu. Cu grafirul o scoti din gura cand mananca prost si cand mananca bine.
Si o fibra ordinara e superior grafitului datorita elasticitatii . Din pacate va trece multa apa pana sa inteleaga lumea cum tre sa fie o lanseta corecta. Am vazut tendinta pietii -- multi par ca sunt stiutori, doar par

. malinisme de la Malin Musatescu asa le spun eu. Omu care da cu GLX si textil la clean

atata poate. Snobi de genul asta. Sau fara simturi poate o sa-l traga un avat o data de pe mal.
Sti cine a stricat piata de blank-uri ? pseudo-pescarii

ei vor asemenea lansete. Producatorii pot sa le faca cum trebuie si altfel dar pescarii stiutori stiu ei ce sa ceara

. Stiu ei de ce.
Cu lanseta de biban poti sa prinzi un ,,rechin,, zice intelept Florin Zmeu

. Pentru pescarii moderni de pretutindeni.