tehnica
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@rica
daca vrei sa prinzi "obleti", schimba-i ancora. Daca vrei sa prinzi pesti macar normali ca dimensiune, ancorele sunt mai mult decat bune. Ai vazut cat are gura un clean de 15-20 cm? Sau pe unde dai tu, nu sunt cleni mai mari?
daca vrei sa prinzi "obleti", schimba-i ancora. Daca vrei sa prinzi pesti macar normali ca dimensiune, ancorele sunt mai mult decat bune. Ai vazut cat are gura un clean de 15-20 cm? Sau pe unde dai tu, nu sunt cleni mai mari?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- senior
Lanseta in discutie e o ciudatenie. de 2,4m.
Daiwa Heartland-S care ar trebui sa fie de 9" adica 2,7m.
Segmentul superior e mai lung decat baza
E usoara are doar 100gr mandrina Fuji si inele Fuji alconite, dar cred ca segmentul superior nu este al ei.
Nu prea am apucat sa o probez de-abia am cumparat-o (de la Pacu)
Apropo am si eu un Ron Thomson de 2,10 actiune 5-18.
Ce se aude de el,se rupe usor?
Daiwa Heartland-S care ar trebui sa fie de 9" adica 2,7m.
Segmentul superior e mai lung decat baza

E usoara are doar 100gr mandrina Fuji si inele Fuji alconite, dar cred ca segmentul superior nu este al ei.
Nu prea am apucat sa o probez de-abia am cumparat-o (de la Pacu)
Apropo am si eu un Ron Thomson de 2,10 actiune 5-18.
Ce se aude de el,se rupe usor?
- costica_fishing
- veteran
sunt. pentru aia folosesc voblere de 3.5 - 4.5 cm.Adi_ scrie:@rica
voblerele astea o sa le folosesc cand vreau sa ma distrez cu cleni mai mici
- costica_fishing
- veteran
@georgelucius
asa se aude, ca Monterra se rupe usor in zona de mufare. Eu o am de un an si jumatate si nu am patit-o pana acum, cu toate ca am prins cu ea pesti destul de mari (cleni, pastravi, bibani, avati,stiuci). ce nu imi place mie la ea este ca in curent puternic e putin cam moale... nu prea are rezerva de putere. in rest e OK.
asa se aude, ca Monterra se rupe usor in zona de mufare. Eu o am de un an si jumatate si nu am patit-o pana acum, cu toate ca am prins cu ea pesti destul de mari (cleni, pastravi, bibani, avati,stiuci). ce nu imi place mie la ea este ca in curent puternic e putin cam moale... nu prea are rezerva de putere. in rest e OK.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski