= oniomanie , chiar asa rau am ajuns?Fario_nebunu scrie: Psihologie de consumator compulsiv...
Super cleni
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- vasilepop_65
- senior

-
Fario_nebunu
- veteran

Re: cleni super
100 milioane doar pe voblere?stradic scrie:sau in provincie poate fi si mai grav....stiu eu unu' care si-a cumparat numai in 2010 voblere de vreo 100 de milioane!
![]()
![]()
- stefanflorin
- veteran

si ce? crezi ca nu asa se intamplaFario_nebunu scrie:100 milioane doar pe voblere?stradic scrie:sau in provincie poate fi si mai grav....stiu eu unu' care si-a cumparat numai in 2010 voblere de vreo 100 de milioane!
![]()
![]()
Urgent la doctorul Cristian Andrei sa propuna o cura de psihoterapie! Culmea ar fi ca acest individ sa prinda peste mai putin si mai mic decat un pescar localnic f talentat care are doar 3-4 voblere dar stie ce si unde sa foloseasca....
PS: minciogu poate fi de folos mai ales daca dai dupa clean la vobler si tii la mainile tale, cand se zbate ca nebunu e o chestiune de timp pana te agata vreo ancora.
Urasc atarnatorii!
Si eu am minciogul tot timpul dupa mine, folosesc fire subtiri si nici nu-i "sanatos" sa-i ridici in bat plus ca sunt locuri cu maluri inalte sau abrupte ... anul trecut l-am folosit de 2 ori cu niste Cleni naravasi (unul de ~ 1kg care s-a lasta greu rau de scos, cred ca a fost cel mai frumos dril, si unul de ~ 1,5 kg. care s-a lasat mai usor de adus la mal dar nu mergea scos cu mana) inrest l-am folosi din cauza reliefului
@stefanflorin
Am avut eu niste triple in mana ... sau o tripla in mana si una in care era agatat pestele si cand se zbatea ...
@stefanflorin
Am avut eu niste triple in mana ... sau o tripla in mana si una in care era agatat pestele si cand se zbatea ...
- stefanflorin
- veteran

inseamna ca are bani,nu gluma.poate e putin exagerat,dar in fond fiecare cheltuie banii cum vrea.stradic scrie:sau in provincie poate fi si mai grav....stiu eu unu' care si-a cumparat numai in 2010 voblere de vreo 100 de milioane!
![]()
![]()
eu am facut un calcul care a rezultat suma de 2100 ron.atat am cheltuit in 2010 pe scule de pescuit cu momeli,nade,voblere...etc.eu zic ca suma asta e nimica toata pe langa altii care cheltuie poate pe o mulineta 2000 de ron.(am vazut mulineta shimano stella care e la 2400 ron).
estimez ca si anul asta voi cheltui ceva bani,poate mai multi cu mentiunea ca nevasta sa nu afle ca ii bai.
Catch & relax