Offf, ce cleni au sarbii, fir-ar ei sa fie, astia stiu sa lase pestele sa creasca nu ca la noi cu carbid si voltzi! Vad ca ii da cu spray dezinfectant deci l-a eliberat, nu?
Super cleni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ala nu este spary dezinfectant, este un spray cu arome de la Berkley, iar pestele nu a fost eliberat (oricum nu mai traia dupa drilul ala si la cat a stat afara din apa)Fario_nebunu scrie:Offf, ce cleni au sarbii, fir-ar ei sa fie, astia stiu sa lase pestele sa creasca nu ca la noi cu carbid si voltzi! Vad ca ii da cu spray dezinfectant deci l-a eliberat, nu?
si da, inca mai avem si noi astfel de pesti, f putin dar mai sunt.
- lucutabogdan
- utilizator constant
ala nu este spary dezinfectant, este un spray cu arome de la Berkley, iar pestele nu a fost eliberat (oricum nu mai traia dupa drilul ala si la cat a stat afara din apa)
si da, inca mai avem si noi astfel de pesti, f putin dar mai sunt.[/quote]
Poate prin ceva crescatorii sau lacuri uitate de "pescari" amatori; demult nu am vazut sa fie prinsi cleni asa faini prin zona Clujului b(si sa fie si eliberati).
si da, inca mai avem si noi astfel de pesti, f putin dar mai sunt.[/quote]
Poate prin ceva crescatorii sau lacuri uitate de "pescari" amatori; demult nu am vazut sa fie prinsi cleni asa faini prin zona Clujului b(si sa fie si eliberati).
ovidiu14 scrie:fruomos Klean
are 3 cu tot cu grip avand in vedere cum a prins pestele cu el sigur are 3:)
avem si noi in tara asa ceva
inca
Sigur ca avem , ia vedeti :
http://www.youtube.com/watch?v=hOGaqQqxWO8
- lucutabogdan
- utilizator constant
Sigur ca avem , ia vedeti :
Salut,
Catalin, facem pariu ca niciodata nu o sa mai vezi acele exemplare capturate in filmulet ?
Tocmai ca daca ai o zi buna de pescuit, ar trebui sa pastreze doar cateva bucati daca vor sa se laude acasa (desi au inregistrarea) insa sunt 100% sigur ca odata ce au ajuns pe mal nu o sa mai vada Prutul. Pacat, exemplare de nota 10.
Fir intins !
Salut,
Catalin, facem pariu ca niciodata nu o sa mai vezi acele exemplare capturate in filmulet ?
Tocmai ca daca ai o zi buna de pescuit, ar trebui sa pastreze doar cateva bucati daca vor sa se laude acasa (desi au inregistrarea) insa sunt 100% sigur ca odata ce au ajuns pe mal nu o sa mai vada Prutul. Pacat, exemplare de nota 10.
Fir intins !
Nu e nevoie sa facem pariu , stiu si eu cum stau treburile pe ape .
Inca ceva , nu am mancat niciodata clean dar am inteles ca e destul de aiurea la gust , asa ca nici atat nu inteleg de ce dracu trebuie dus atata peste ( rau la gust ) acasa . Dar na , trebuie amortizate costurile cu dotari , deplasari etc.
Am mai observat ceva , daca nu pica pestele , se cauta urzici , bureti , plante medicinale , fructe de padure , ceva sa fie dus acasa .

Inca ceva , nu am mancat niciodata clean dar am inteles ca e destul de aiurea la gust , asa ca nici atat nu inteleg de ce dracu trebuie dus atata peste ( rau la gust ) acasa . Dar na , trebuie amortizate costurile cu dotari , deplasari etc.
Am mai observat ceva , daca nu pica pestele , se cauta urzici , bureti , plante medicinale , fructe de padure , ceva sa fie dus acasa .