Super cleni

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm
veteran
veteran

Mesaj de storm » 04 Apr 2011, 10:39

Si eventual flori de coltz. :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Apr 2011, 10:41

catalin66 scrie:Nu e nevoie sa facem pariu , stiu si eu cum stau treburile pe ape . :evil:

Inca ceva , nu am mancat niciodata clean dar am inteles ca e destul de aiurea la gust , asa ca nici atat nu inteleg de ce dracu trebuie dus atata peste ( rau la gust ) acasa . Dar na , trebuie amortizate costurile cu dotari , deplasari etc.

Am mai observat ceva , daca nu pica pestele , se cauta urzici , bureti , plante medicinale , fructe de padure , ceva sa fie dus acasa .
Stai linistit.... Spunea cineva intr-un alt subiect, ca daca nu se face "paguba" nu merita sa platesti o taxa X. Deci inchipuieti cum sunt pe "natural" .....
Stiti vorba: mici... mari..... copii mananca :evil:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 04 Apr 2011, 10:56

Si sa nu uitam pisica . :lol: Mare amatoare de chitici .

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 04 Apr 2011, 11:52

[quote="catalin66"]Nu e nevoie sa facem pariu , stiu si eu cum stau treburile pe ape . :evil:

Inca ceva , nu am mancat niciodata clean dar am inteles ca e destul de aiurea la gust , asa ca nici atat nu inteleg de ce dracu trebuie dus atata peste ( rau la gust ) acasa . Dar na , trebuie amortizate costurile cu dotari , deplasari etc.

Salut,

Sincer, pot sa spun ca au un gust fantastic, gatiti pe gratar si cu lamaie insa daca prinzi "tona" de clean , mai mult de 3-4 chiar nu se justifica sa retii (este pescuit comercial deja), iar daca sunt unii de parere ca "trebuie amortizate costurile" sincer cred ca nu au inteles niciodata ce inseamna pescuitul adevarat (eu merg in primul rand pentru relaxare, sa il vad cum inoata in apa limpede si bonusul ar fi astfel de capturi) nu pentru un sistem catch & food :) . Si eu retin clean (mai putin pastrav) cand merg la munte la pescuit insa anul trecut nu cred ca am adus acasa de mai mult de 2-3 ori peste; ce am retinut pe lac am si pus pe gratar seara, nu in saci sa ma laud ce si cat am prins (e mai frumos sa povestesti ca doar suntem pescari si capturile/drilurile pot creste in dimensiuni/timp pe parcursul povestiri :D )

Fir intins !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 04 Apr 2011, 12:01

...inevitabil mai toate topicurile se transforma in discutii despre etica pescareasca :lol:

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 04 Apr 2011, 12:25

D_ali scrie:...inevitabil mai toate topicurile se transforma in discutii despre etica pescareasca :lol:

...Crezi ca este ceva rau in a exprima o parere de impuls cand vezi tone de peste retinut?
Eu zic ca fiecare este educat mai mult sau mai putin; tu ce parere ai?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 04 Apr 2011, 12:40

Bogdane, nu-i vre-o aluzie rautacioasa e doar o constatare....
Baietii au retinut peste masura, fara doar si poate, dar totusi problemele majore sunt altele, si le stim bine cu totii...
...ironia ar fi ca, de exemplu prin poluare, participam gratios si tu si eu si toti colegii de forum...gandeste-te la asta!

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 04 Apr 2011, 16:24

[/quote]

sa stii ca este foarte buna carnea de clean,dar si mai buna este de biban.
Catch & relax

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 06 Apr 2011, 08:50

sa stii ca este foarte buna carnea de clean,dar si mai buna este de biban.

Salut,

Te-as invita pe lacul Belis sa prinzi toti bibanii si sa ii mananci ca din cauza lor (si nu numai) nu mai este prezent pastravul si il vad din ce in ce mai rar, pe cand bibani "cata frunza cata iarba!" .
Ce spui, te bagi? - cred ca sunt vreo 10-15 tone de biban :D

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 06 Apr 2011, 17:48

lucutabogdan scrie:sa stii ca este foarte buna carnea de clean,dar si mai buna este de biban.

Salut,

Te-as invita pe lacul Belis sa prinzi toti bibanii si sa ii mananci ca din cauza lor (si nu numai) nu mai este prezent pastravul si il vad din ce in ce mai rar, pe cand bibani "cata frunza cata iarba!" .
Ce spui, te bagi? - cred ca sunt vreo 10-15 tone de biban :D
oai Doamne,cum sa nu ma bag.. :respekt:
io mai demult eram impotriva lor si doream sa-i extirpez,dar acum doresc sa-i prind si sa-i mananc.eu stiu foarte bine ca cam dauneaza pastravului si cleanului(scuzati cacofonia :D ),dar pana nu il prind si pe ultimul din lac nu va fi iar dominatie cleano-pastravana. :wink:
daca nu se leaga nimeni de mine ca duc acasa toti bibanii atunci eu sunt dispus sa ii scot din lac,doar ca la biban tre' sa dai la naturala ca sa-l prostesti pe carlig.si nu vreau sa se lege vreun controlor de mine ca dau la naturala.dar eu ii arat atunci ca numai biban prind si sincer daca ar fi asa as lasa cleanul si pastravul inapoi in apa pt voi. :wink:
Catch & relax

Scrie răspuns