Stiuca pe Siret
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Pentru cine vrea trofee de stiuca tot Delta ramane cea mai buna solutie.Nu te poti astepta la prea multe capturi >2kg pe un rau unde ai putea banui ca este si pastrav,avand in vedere debitul si adancimile relativ mici.
Lacul de la Rogojesti insa, are stiuca mare dar trebuie barca, rabdare si tutun.Se prind in fiecare an exemplare de peste 5kg.Auzisem de una de aprox.10 kg prinsa anul trecut la copca.
Lacul de la Rogojesti insa, are stiuca mare dar trebuie barca, rabdare si tutun.Se prind in fiecare an exemplare de peste 5kg.Auzisem de una de aprox.10 kg prinsa anul trecut la copca.
- holykowalsky
- utilizator constant
lac de acumulare este si la noi la barajul de la Padureni si o sa mai fie unu mult mai mare la Ciuslea da peste ceva ani o sa fie peste calumea pe acolo.....
problema mare este barca ..... ca nu am ...
dar ma interesa in special stiuca pe rau si nu in lacurile de acumulare....
problema mare este barca ..... ca nu am ...
dar ma interesa in special stiuca pe rau si nu in lacurile de acumulare....
Bla bla bla, bla bla bla
-
- junior
Capturi frecvente de stiuca in zona in care pescuiesti tu nu prea cred c-o sa ai dar de existat sunt sigur ca exista.Poate ar trebui sa cauti locuri mai "virgine" cu copaci in apa,cum spuneau si altii mai sus...
Ar trebi sa te plimbi putin sa le cauti cu niste voblere sau rotative.Apropo,salaii aia misto din poze la ce i-ai luat ca eu tare sufar dupa ei si inca n-am gasit tratamentul adecvat?
Ar trebi sa te plimbi putin sa le cauti cu niste voblere sau rotative.Apropo,salaii aia misto din poze la ce i-ai luat ca eu tare sufar dupa ei si inca n-am gasit tratamentul adecvat?
Salutare!!
Am citit mesajele dvs. de mai sus si as vrea sa adaug si eu ceva.......
Pescuiesc de vreo 16-17 ani pe raul Siret si baltile salbatice din zona Vrancea , mai precis Padureni , Suraia , Vadu Rosca. Am observat ca de in ultimii 2-3 ani a inceput sa se prinda stiuca in locurile sus mentionate , dar nu de speriat. Exemplare si mai mari dar majoritatea mici 1 - 2kg.
Personal pe Siret nu am prins stiuca , doar in baltile salbatice de pe langa Siret. Poate nu am insistat eu .......
Oricum in zona se prinde salau frecvent si sunt exemplare mari si de 5kg dar si agatatori pe masura.
Am citit mesajele dvs. de mai sus si as vrea sa adaug si eu ceva.......
Pescuiesc de vreo 16-17 ani pe raul Siret si baltile salbatice din zona Vrancea , mai precis Padureni , Suraia , Vadu Rosca. Am observat ca de in ultimii 2-3 ani a inceput sa se prinda stiuca in locurile sus mentionate , dar nu de speriat. Exemplare si mai mari dar majoritatea mici 1 - 2kg.
Personal pe Siret nu am prins stiuca , doar in baltile salbatice de pe langa Siret. Poate nu am insistat eu .......
Oricum in zona se prinde salau frecvent si sunt exemplare mari si de 5kg dar si agatatori pe masura.

- holykowalsky
- utilizator constant
- holykowalsky
- utilizator constant