Stiuca pe Siret

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

fishmaster
junior
junior

Mesaj de fishmaster » 26 Ian 2007, 15:55

Pentru cine vrea trofee de stiuca tot Delta ramane cea mai buna solutie.Nu te poti astepta la prea multe capturi >2kg pe un rau unde ai putea banui ca este si pastrav,avand in vedere debitul si adancimile relativ mici.
Lacul de la Rogojesti insa, are stiuca mare dar trebuie barca, rabdare si tutun.Se prind in fiecare an exemplare de peste 5kg.Auzisem de una de aprox.10 kg prinsa anul trecut la copca.

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 26 Ian 2007, 16:49

lac de acumulare este si la noi la barajul de la Padureni si o sa mai fie unu mult mai mare la Ciuslea da peste ceva ani o sa fie peste calumea pe acolo.....

problema mare este barca ..... ca nu am ...

dar ma interesa in special stiuca pe rau si nu in lacurile de acumulare....
Bla bla bla, bla bla bla

fishmaster
junior
junior

Mesaj de fishmaster » 26 Ian 2007, 18:33

Capturi frecvente de stiuca in zona in care pescuiesti tu nu prea cred c-o sa ai dar de existat sunt sigur ca exista.Poate ar trebui sa cauti locuri mai "virgine" cu copaci in apa,cum spuneau si altii mai sus...
Ar trebi sa te plimbi putin sa le cauti cu niste voblere sau rotative.Apropo,salaii aia misto din poze la ce i-ai luat ca eu tare sufar dupa ei si inca n-am gasit tratamentul adecvat?

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 26 Ian 2007, 21:54

Salutare!!
Am citit mesajele dvs. de mai sus si as vrea sa adaug si eu ceva.......
Pescuiesc de vreo 16-17 ani pe raul Siret si baltile salbatice din zona Vrancea , mai precis Padureni , Suraia , Vadu Rosca. Am observat ca de in ultimii 2-3 ani a inceput sa se prinda stiuca in locurile sus mentionate , dar nu de speriat. Exemplare si mai mari dar majoritatea mici 1 - 2kg.
Personal pe Siret nu am prins stiuca , doar in baltile salbatice de pe langa Siret. Poate nu am insistat eu .......
Oricum in zona se prinde salau frecvent si sunt exemplare mari si de 5kg dar si agatatori pe masura. :wink:

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 27 Ian 2007, 07:40

salut! am prins la calimanesti ,in aval de porti stiuca destul de multa cea mai mare de 3kg,am vazut una cam de 7kg ,si am scapat la twister in aval pe partea dreapta la digurile care sunt in apa una de 5-6 kg.de obicei seara cind incepea sa se intunece.

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 30 Ian 2007, 10:02

adica direct in porti? imediat unde curge apa din lacul de acumulare prin porti?????

La barajul de la Ciuslea a pescuit cineva mai des in perioada asta??????
Bla bla bla, bla bla bla

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 30 Ian 2007, 16:54

:D ei nu chiar linga porti ,putin mai la vale ,si am fost si la ciuslea dar nu am mai prins .du-te la suraia ,am prins citiva salai sap trecuta

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 30 Ian 2007, 20:21

holykowalsky
eu zic sa vezi de salai acolo!
cat despre stiuca, poate in "Groapa" sa nimeresti ceva... iar cand e cald, poate verun mustacios, daca nu i-o tragi ca la avat!
sa stii ca mai vin!
la suraia nu m-ai dus... :lol:

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 31 Ian 2007, 09:58

terrybill> la suraia ai fost ...de la gofurile alea "la dale" mai mergeam 600m si ajungeam in alta balastiera dar apa e foarte mica. Poate vara la clean si avat o merge......
Bla bla bla, bla bla bla

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 31 Ian 2007, 10:35

Fiindca ati adus vorba de porti. Ati incercat la stiuca langa porti in ceea ce se numeste "bazinul de linistire"? Daca conditiile va permit, nu lasati necontrolat un loc unde tare ii place ,mai ales atunci cand , asa dupa cum ati remarcat, este apa calda.

Scrie răspuns